Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acidx

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Hová lesz a magyar vér? 2012.01.02 09:46:00
Most már OVSZ-es pólót meg szaloncukrot is osztanak, ezért aztán "éredemes" rohanni és vért adni! Meg van a miértje, amiért ezt írtam, nemsokára feltöltöm. Azért írom részletekben, mert egyben nem engedi a gép, ezért türelmeteket és megértéseteket…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Az én történetem már elég hosszú , megpróbálom összeszedetten úgy leírni 16 év időszakát, hogy a rideg valóságot foglaljam bele !Tizenhat éve meghalt a nővérem hirtelen szív infarktusban, innentől a saját betegségeim mellett az idős szüleim vigasztalása és az ellátásuk…..
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
Azt nem tudom, hogy a sünik szeretnek-e fürdeni, de azt remélem, hogy azt a fogkefét utána nem használja orálisan a gazdi. :-) Forrás: indavideo..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     A kislányom most 22…..
„Valószínűleg nem első alkalommal vitt oda nőt. Igaz, ez nem nagyon érdekelt, én egy jó szexet vártam, nem szerelmet” – a várva várt együttlét keresztül húzza az előzetes erotikus levelezés ígéreteit. A pasinak, ahelyett, hogy összeszégyellné magát, még arra…..
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
acidx 2011.07.08 15:48:19
@ePtOn: mennyire igaz!!! :D király!!!! :D
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
acidx 2011.07.06 16:00:04
@Mercel: egyetértek totál. amúgy kicsit sok már az álszent szövegből. szerintem olyan sofőr nincs aki még nem követett el hibát. lehet h nem lett belőle kocc meg borulás, de tuti mindenki hibázott. én tudom magamról h balfék sofőr vagyok, és rutintalan, de pont azért nem merek autóba ülni,mert félek, hogy egyszer hibázok, és lepofoznak,mint a posztíró tette, szimplán csak mert jogosnak érezte. balkán. 100% balkán. nem szimpi a posztíró. egyébként pedig felnőttünk úgy h nem volt gyerekként a nyakunkban mobil, a szobánkban tv, meg persze ennyi autó sem. de a kicsi gyerek egyedül ne mászkáljon sehova, a nagyobb gyerek pedig ha értelmesen van nevelve, van benn némi félelemérzet és fegyelem. na ennyi.
Ahogy azt már tegnap említettem, Zsuzsanna tegnapi levelének a folytatása következik. A MÁV úgy döntött, hogy a MÁV nyugdíjasok igazolványait lecseréli, s ehhez át kellene venniük az új igazolványokat. Nos, tegye fel a kezét az, aki azt gondolja, hogy ez egy egyszerű…..
acidx 2011.07.03 17:09:45
@$pi$: köszi. én 1400ért utazom le oda ahol tanulok. a helyzetemből adódóan így egy hétre min. 2800 ft kell, és ez még csak az út. ha ezt egy hónapra nézem... sajna nem mindenki olyan szerencsés, hogy olyan városba születik,ahol van egyetem és lehet részegen üvöltözni... úgyh talán ne minket b.sz.gass.
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
Made In Germany 1995–2011 címmel hamarosan megjelenik egy friss dalt is tartalmazó Rammstein-válogatáslemez és dvd, amihez a német zenekar turnét is csatol az ősszel. Ennek egyik állomása a Papp László Budapest Sportaréna lesz november 10-én. A rendkívül látványos koncerteket…..
acidx 2011.06.18 07:52:55
@mutant: én is erre vágyom! :D
Tisztelt Praxis blog! Március közepén elveszítettem édesanyámat, aki 74 éves lett volna a nyáron. Semmiféle ismert betegsége nem volt, leszámítva a kissé magas vérnyomását, amelyre gyógyszert is szedett. Fiatalos, mindig jó kedvű és életvidám teremtés volt, amit nem…..
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy egyszer nekem is rossz tapasztalatról kell írnom, de leírom. Csak azért, hogy mások tanuljanak belőle. Ha gondolod tedd ki a blogra.Kisfiunknak (3 éves)hétfőre láza lett, rossz volt a közérzete. A gyerekorvoshoz kedden mentünk,…..
Tiszteletem! Édesapám nemrég majdnem életét veszítette a figyelmetlenségnek és a nem kellő körültekintésnek köszönhetően. Csak az Isteni gondviselésnek köszönhető, hogy még ma is közöttünk lehet. Elég sokáig küzdött hasfájással, többször előfordult az is, hogy…..
Subba Kiszel kontra Fluor 2011.05.31 19:24:00
"Tomika, hangosan és lassan mondom hogy megértsd! Kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon!" Kiszel Tünde Lesújt, hogy Tomika nem a Mizu világra tojását bánta meg a legjobban.     ..
Péntek éjjel meg szerettem volna nézni valamit a Jobbik Facebook csoportjában, de nem találtam sehol se. Bevallom férfiasan először azt hittem, hogy kitiltottak, mert túl sokat lázadtam a szittyák ellen.Így felkúsztam a Jobbik honlapjára és a Facebook-ból kijelentkeztem. Az…..
acidx 2011.05.28 17:15:23
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
acidx 2011.05.24 13:55:42
@NA YA!: te,hallod...szánalmas. az egészségügyi munkához van vmi közöd??? vagy csak annyit tudsz róla, hogy van a háziorvos meg a kórház? mert ha lenne hozzá bármi közöd, akkor nem mondanál ekkora hülyeséget. menj el a balesetire dolgozni, vagy csak simán egy forgalmasabb rendelésre. dolgozz ott egy napot. vagy próbálj ki egy hospicet, ahol naponta halnak meg emberek.éld át, milyen,amikor meghal egy kisgyerek. próbáld ki, milyen a halottellátás. nézd végig, ahogy a családban tudatosul,hogy meghalt a nagypapa. vagy menj el és nézd meg boncmester munkáját. ha mindezt kipróbáltad, és nem zaklat fel (vagy az, hogy napi 8-10 órában hallhatod a panaszkodást, fenyegetést) akkor látogasd meg a mentősöket... szóval ne dumálj arról, hogy betiltanád a cigit az eüsöknél. van elég stressz az életünkben, amihez cigi kell.
Éva szerencsétlenségére egy térgörbületbe költöztette a cégét, ezért a Posta immár fél éve szinte csak az eltűnt levelek utáni panaszokra reagáló sajnálkozó válaszleveleket kézbesíti:Azt eddig is tudtam, hogy ha az ember postán ad fel valamit az nem biztos hogy megérkezik a…..