Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kran72

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ma is vehetsz autót hitelre, nem is kell hozzá sok pénz. Mi mindent kiszámoltunk helyetted. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Célba vették az európai kompaktokat, és sok szempontból el is találták. Az új Hyundait jól összerakták, a motorok is rendben vannak.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kran72 2012.02.19 11:10:11
@szepe01: Csatlakozom a kéréshez/kérdéshez.Milyen új autót vennének a szerkesztő,újságíró urak 5-6 millióból. (,családi célra kellene ,vezetési élmény hosszú távú megbízhatóság,stb).
kran72 2012.02.19 11:13:18
@Fred74: Esetleg Ford szalonban jártál? Csak azért kérdezem mert új Focusra kértem ajánlatokat és nem nagyon adtak kedvezményeket sehol.Ha van tipped köszönettel venném.
Talán nincs is jobb példa arra, mennyire marginális, kicsi piac a miénk, mint a Hyundai i40cw. Eladni sokat úgysem fognak belőle, ezért legalább az árát úgy lőtték be, hogy biztosan ne veszítsenek rajta. Ezzel meg is ásták a sírját idehaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
kran72 2011.12.31 10:49:36
@klacus: Maximálisan igazad van! Ha van pénzed akkor új autót vegyél,ha nincs akkor egyszerűbb ,olcsóbb használt autót,lehetőleg benzinest.A leadott cég autóknak mekkora része kerül a piacra valós km állapottal??
Belsőség Új autó nem rohad le? 2011.05.10 06:00:00
A németek szerint a 2010-es autók alig mennek tönkre. A BMW-k pedig szinte egyáltalán nem. Vélemények az azonos című írásunkról...
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
A dróton túl Firkászok Kairóban 2011.02.06 14:50:00
Az újságírók szerencsétlenkedése amúgy mindig külön showműsor az ilyen helyzetekben. Tegnapelőtt nagy nehezen bekönyörögtem magam egy, pont a frontvonal szélén álló üres épületbe, hogy egy kicsit jobban rálássak a másik oldalra. Amikor végül beengedtek az ajtón, akkor…..
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
kran72 2010.12.29 15:12:43
@Ciri: 2009 januárjában én is próbáltam új Audit venni a POHU Frangepán utcai márkakereskedésében csak nem jött össze.Nem látták bennem (nagyon finoman szólva)a potenciális,kp-vel rendelkező vevőt.Akkor én is próbavásárlónak minősültem? Mert nálam akkor megbuktak a teszten.
Belsőség Koppány öröksége 2010.12.10 09:59:21
Mindegyiknek más a színe, más a belseje, egészen más piszkálás-mix van benne. Van, amelyiket show-ra építették, akad, amelyikkel versenyeznek, s a kettő közötti átmenet mindenféle fokozata jelen van. De mind Lada és mindet imádják. A legvidámabb autós barakk. Vélemények az…..
Négytagú család elfogadható árú, olcsón fenntartható, jól felszerelt, tágas autót keres ötmillió forint alatt. Használtautó-spekulánsok kíméljenek! Vélemények az azonos című írásunkról...
kran72 2010.12.02 10:01:08
@SpencerBarnes: Saját véleményem is ez lenne.Annyit még hozzátennék,hogy a bevételed nagysága határozza meg mi neked a drága és mi az olcsó.Autó vásárlás előtt vagyok,még nem döntöttem de egy biztos.Majd minden szalonban minden márkánál találni bemutató autókat amiket kis idő után komoly árengedménnyel lehet elvinni.Egy a lényeg,hogy az adott modell neked mennyire tetszik!
Varga Zsombor a Ford PR-ese. Ő intézi a sajtóutakat és a tesztautókat, de legalább ilyen lelkesedéssel veti magát a közös szabadidős programokba, amikor különféle alkoholos italok fölött a lovagkor jeles eseményeit veszi sorba, különös tekintettel a keresztes háborúkra. Ez…..
kran72 2010.11.05 12:32:59
@gnme: Focus I bizonyított nálam.II-es nem volt,III-as ha jól sikerült modell lesz(tesztek,saját elvárások,Népitélet,ár-minőség)akkor munkába áll a családban.Mi a baj a kormányoszloppal ill. a magyar munkaerővel?Nem értem.
kran72 2010.11.05 12:38:53
@tlacka: Annyira azért nem "lomoznám" le a Ford egyik legjobban sikerült modelljét.Családban egyszerre szolgált egy FocusI és egy Audi A3.Mérföldekkel jobb volt vezetni a Fordot,mint az A3/(golf)-t.Igaz puccosabb volt és minőségibb az Audi amit minden egyes olajcserénél,szervízlátogatáskor megfizettettek velünk.Ja mindkét modellt 0 kilóméterrel vettünk és kategória társak.