Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freiheit

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
freiheit 2017.09.19 10:04:32
@BobAlice: Ez a kedvencem :)
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
freiheit 2017.08.21 16:01:38
@tlantos: Ez nem egészen így van. Valóban nincs határ, illetve határellenőrzés. De ettől függetlenül bárhol megállíthatnak és ellenőrizhetnek, és akkor úti okmányt kell felmutatni, útlevelet vagy személyi igazolványt. A jogosítvány nem úti okmány. Schengen óta is többször igazoltak már - az magyar-osztrák, magyar-szlovák, szlovák-lengyel(!), cseh-lengyel határon. Először mindig csak a jogosítványomat adom oda, mert az általában rögtön kéznél van, de mindig kérték a személyimet is. A jogosítvány valóban alkalmas belföldön személyi okányként használni, de csak a lakcímkártyával együtt váltja ki 100% a személyi igazolvány. Senkit nem akarok győzkdöni, de érdemes ennek utána járni, nehogy bajba kerüljön . Én megtettem.
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
freiheit 2012.07.12 10:12:30
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
freiheit 2012.01.04 12:59:10
@kokca: Valóban zseniális! Emlékszem én is rá.. meg is kellett keresnem: youtu.be/SS-HTjcgP-c
„Nyikhaj hülyegyerekek, akik fel sem fogták, mit írtak” – így jellemezte a hvg.hu-nak Vásárhelyi Mária azokat az újságírókat, akik ellen a minap nyert pert. Az Index egymillió forintot fizethet a szociológus-közírónak egy szatirikus cikk miatt.A perben a Zugügyvéd…..
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
(Köz)szempont Otthon szül. És? 2010.10.11 23:39:00
Nincs annál szebb, mint amikor egy új élet jön a világra. Ez eddig rendben van. Az ember akarata pedig szabad. Mondjuk még ez is oké. Amit azonban minden eszközzel kordában kellene tartani, az nem más, mint az emberi hülyeség. Az ugyanis még 2010-ben sem ismer határokat, ráadásul…..
Kontár A csoda plakát 2010.05.16 11:00:00
 Creality dobott meg ezzel a nagyon tetszetős kis plakáttal, és be kell valljam, én hangosan felnevettem rajta. Na ez egy igazán ötletes, ütős plakát! Nem mond se túl sokat, se túl keveset.A kreatív picit merész, de nagyon ütős. Nem tudok rá mást mondani, ez jó:) Kellően…..
Kontár Nevetséges Tui reklám 2010.05.19 09:48:00
Biztos velem van a gond, de a napokban zsinórban ez már a sokadik reklám, ami 'nem jön át'. Talán most hozták ki eredményül a fókuszcsoportos kutatások, hogy az ő logójuk feledhetetlen? (ezzel speciel vitatkoznék, pár random megkérdezésem alapján, sem odafele, sem…..
freiheit 2010.05.19 14:13:56
@Szűcs Attila: tévedsz
freiheit 2010.05.19 14:40:28
@Kontárblog: valamikor el kell kezdeni, nem igaz ? csak mert más a véleményem miért jelenti automatikusan, hogy "tűzközeli" vagyok ?? Semmi közöm, se a céghez, se az iparághoz. De végül is tök mindegy, nem igaz?