Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizabennet

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten beállított hozzám, két francia utazó punk, akikről később kiderült, hogy egy pár, és van egy kislányuk is. Ők voltak Gael és Delfin. Mivel nincs munkájuk Franciaországban az államtól havi 1000 eurót kapnak havonta, és ebből utazgatnak egy egész nagy kamionnal, ami…..
lizabennet 2009.08.12 20:49:57
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
OurFashion Építkező Vogue 2009.07.17 11:55:00
Megláttam egy fotósorozatot, ami lenyűgözött, megtetszett, megjegyeztem. A képek főszereplője pedig teljesen véletlenül a mi Enikőnk, akit szinte fel sem lehet ismerni ezeken a beállításokon. A divat gyakran kerül különleges épületek környezetébe, így sokkal robosztusabb…..
Liturgiai nehézségek, halláskárosult magzatburok, és elvették tőlünk az anyamellet. Többször egymás után.  Volt már lezsibbasztó felismerése? Olvasson tovább.Itt dolgozom és fizetek adót. A többiből külföldre járok, nem csak a tengerpart, de a kortárs zene miatt. Képben…..