Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helloken

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
var swfVersionStr = "10.2.0"; var xiSwfUrlStr = "playerProductInstall.swf"; var flashvars = { file: "http://dl.totalcar.hu/podcast/TC_pod02.mp3", title: "Nürnbergi csodák, egy kis fogyasztás és Lada fűtés", length: "47:15" }; var params = {}; params.quality = "high"; params.bgcolor =…..
helloken 2012.02.10 17:40:44
Talán nincs is jobb példa arra, mennyire marginális, kicsi piac a miénk, mint a Hyundai i40cw. Eladni sokat úgysem fognak belőle, ezért legalább az árát úgy lőtték be, hogy biztosan ne veszítsenek rajta. Ezzel meg is ásták a sírját idehaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
helloken 2012.02.09 10:38:36
@SwedishRunner: A 426-os Heminél nincsen megbízhatóbb és takarékosabb erőforrás amit ezekbe kérni lehetne!
Az 1930-as és az 1940-es évek alatt élte legszebb idejét a grand prix-korszak. Bernd Rosemeyer, Rudolf Caracciola, Tazio Nuvolari – néhány a legnagyobb versenyzők közül, akiket hősként tisztelt a kortárs publikum. Óriási tömegeket mozgatott meg egy-egy futam, amely nem csak a…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
helloken 2012.02.07 12:43:21
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
helloken 2012.01.25 19:19:34
@Csikós Zsolt:

Vegyen Mindenki Tico-t! Ennyi pénzért megbízhatóbbat, olyat ami kevesebbet fogyaszt, és még városban haladni is lehet vele, nem hiszem , hogy kapni.
Ha valami elromli, egy szombati bevásárlás árából bőven javítható!:)
Nekünk is van 1.... sajna kevesen ismerik el mint alternatívát.... Mi 2 bömös mellett bevásárló kocsinak tartjuk:) De imádni való kis vacak.
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
helloken 2011.12.27 20:31:38
@Pan Modry: Kedves anyaszomorító!
Nagyon remélem, hogy egy hozzám hasonlóval hoz össze téged az sors és belehúzza a hülye fejedet a saját szaros seggedbe.
Az ilyen retardált barom gecik miatt olyan a közlekedés amilyen....
Gondolom a forgalomban éled ki efajta perverziódat, ha már egy ellenkező nemü sem hajlandó elviselni a begyöpösöttséged.

Szép Estét!
helloken 2011.12.27 21:06:54
Te@Pan Modry: Te vagy az intelligens az a lényeg!