Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liquid 79

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Liquid 79 2012.01.23 08:12:25
@Csikós Zsolt: "Valami csoda folytán egy hangyányit nagyobb arányban nagyobb arányban maradtak fenn Mercedesek, mint Saabok, Volvók."Az télleg ölég nagy csuda vóna :)ennek azért nézz utána kicsit.Bár lehet a piac nincs tele velük,talán mert jók és mégsem sokat érnek.minek adnák el?itthon persze nem sokat látsz(mert drága minden hozzá,sokat eszik,nincs alkatrész...),de gondolom azért te is tisztában vagy azzal,hogy egy veterán turbo saab-al a világ bármely nagyvárosában elég underground gyereknek számítasz.persze az álló lámpás sem kutya,csak nekem kicsit prosztó,de ha vasaznék biztos beruháznék egy jó vonóhorgosba,tiszteljen már a konkurencia..ja és a horganyzott kasznit se felejtsük!
Liquid 79 2012.01.23 12:32:36
@Alf: egészségedre :)franciák :D komoly népség..
Ezt szokták mondani a himi-humi szakértők. A lustaság, a tapasztalathiány, a felületes ítélkezés miatt gondolják így. Az én szerepem kicsit megvédeni a veteránautókat, és még rémisztőbbé tenni magát a veteránozást. Vélemények az azonos című írásunkról...