Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inferno88

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erősen Sons of Anarchy-beütésű főcímmel nyitunk, női seggekről és izmos férfi hátakról (legalábbis remélem, hogy nem fordítva) lépnek le a karakterek arcai és nevei, azt az érzést, ami akkor fogja el az embert, amikor Lorenzo vagy Frenki arca animált tetoválásban jelenik meg a…..
A Mr. Skin nevű szaklap minden évben kiválasztja az év legjobb filmes-tévés pucérkodásait, mi meg idén nem választjuk szét őket, hanem egy nagyon pucér posztban betolunk belőlük kilencet videón, egyet meg képen. Helen Hunt új filmes meztelenkedéséről az istennek nem…..
Szívatós Szívás a Vaterán 2010.05.19 10:17:00
A Vatera.hu-val kapcsolatban tapasztaltakat szeretném megosztani az olvasókkal: "2010. január 8-án a Vatera.hu portálon eladtam egy könyvet cca. 3.000 Ft értékben. Az eladást követően hosszú ideig figyeltem, hogy mikor jelenik már meg az, hogy mennyi jutalékot kell befizetnem,…..
Mint láthatjátok, az ország több helyén, de főleg Borsodban kritikus a helyzet, és még nincs vége!Ha segíteni szeretnél, tárgyi és személyi felajánlásokat itt lehet tenni a katasztrófavédelem honlapján.Mi holnap reggel indulnánk le Borsodba páran. Most nem tudom még hányan,…..
inferno88 2010.05.19 09:07:49
@Látnokzsálya: kuruc.info/r/2/59734/
görgess lejjebb,ott látni,hogy együtt dolgoznak,még a gyerek is pakol

Amúgy teljesen igazad van.Az összes segílyest ki kéne ilyenkor vezetni.Annyi emberrel sokmindent lehetne csinálni,csak legyen elég zsák és homok,de biztos sírna a szájuk,hogy hát ín mínek menjek mán oda,én nem ázok.Itt száraz minden.