Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ting Fu doktor

0 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nem akar elmenni Jiří Rusnok cseh miniszterelnök Nelson Mandela temetésére, derült ki pénteken a cseh parlamentben mikrofonvégre kapott beszélgetésen. Bocsánatot kért. Kevés mókásabb dolog létezik annál, amikor megtudjuk, hogy egy politikus valójában mit gondol egy adott…..
Van ugyebár most a baloldalon (persze, persze, Bajnai az centrum, meg ilyenek, mindegy, így egyszerűbb) két vezető nagy párt. Ennek a két vezető nagy pártnak van egy-egy vezetője: Mesterházy Attila és Bajnai Gordon. Az elmúlt hetekben a baloldalon arról szólt a politika, hogy ki lesz…..
Ting Fu doktor 2013.04.22 00:29:50
@imres: Ott a pont :)
A kutatások ugyanazt mutatják, igaz, jelentős eltérésekkel: a teljes népességben az Ipsosnál 3, a Tárkinál 6, a Századvégnél 8, a Mediánnál pedig 11 százalékponttal vezet a Fidesz az MSZP előtt. A képet árnyalja, a választási kilátásokat módosíthatja, hogy a szocialisták…..
Ting Fu doktor 2013.01.31 23:54:13
@rocksztar: Az E14 szavazóbázisát szépen lassan, de folyamatosan megeszik a szocik. Ez történt a DK-val is. Esélytelenek az összefogásra.
Gréczyblog Pusztaszabolcs üzenete 2013.01.21 07:20:58
A Fejér megyei Pusztaszabolcson időközi polgármester-választást tartottak. A hideg és a hó ellenére negyven százalékos volt a részvétel. Mindenki függetlenként indult, egyedül a Demokratikus Koalíció vállalta, hogy pártként méreti meg magát. Csányi Kálmán fideszes…..
Ting Fu doktor 2013.01.21 14:21:35
@Lilla50: Vissza az egész. MEgtaláltam.
Ting Fu doktor 2013.01.21 14:30:02
Ting Fu doktor 2013.01.21 18:20:20
@okostojgli:
Moslékzabáló? Ejj! Pedig de finom töltötkáposztát ettem ma. Balliberáliséknál már ez is moslék. Szép :)
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Ting Fu doktor 2012.12.16 00:12:34
@Betűrtem a trikómat a gatyámba: Mert olyan szar, hogy egy Voice szerű műsor első körének végén kiesne.
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Ting Fu doktor 2012.10.13 16:13:34
@AnnaKarenina:
Megmondom őszintén ez a legidegesítőbb és leglátványosabb az ikreknél volt. Ezt a poént már ellőtték. Unalmaaaaaaaaaaas! ÉS pontosan lehet tudni, hogy ez az egész meg volt írva, meg volt szerkesztve.

Én itt most nem az énekesek kvalitásaival foglalkozok, mert azok összességében nem voltak rosszak.

Engem a műsor kritikán aluli szinvonala, öszintétlensége és legapróbb részletekig terjedő megszerkesztése zavar.

Egy spontán jó momentuma nem volt az egész műsornak. Minden percéből sütött a szerkesztő forgatókönyve. Ezt a manipulációt elutasítóm. Deismétlem, ennél sokkal ótv.rabb az X-faktor. Az a legalja,
Ting Fu doktor 2012.10.13 16:33:05
@AnnaKarenina: Talált! Erről van szó. De akkor ezt ne adják el sem tehetségkutatónak, sem semmilyen versenynek. Ez egy jó előre megírt, szigorú koncepciónak megfeleltetett filmsorozat, ahol az énekesek teljesítményének semmi köze nincs ahhoz, hogy meddig jutnak a műsorban, mert ez is jó előre meg van már írva.
Ting Fu doktor 2012.10.13 16:35:47
@váj mí: van igazság abban amit írsz. Ezért is tartom az X-faktort a legalja legaljának.

Szerintem itt is már rég elvan döntve, hogy ki fog nyerni, ki fog kiesni és mikor, ki kivel fog párbajozni és milyen drámák lesznek.
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár…..
A Népszabadság megpróbált valamit állítani tegnapi számában, szánt rá fél oldalt. A végeredmény az lett, hogy nem bizonyított semmit, legfeljebb sugallt, amivel pedig ártott az MSZP-nek és a DK-nak is. De főleg az ellenzéki együttműködésnek. Az történt, hogy született egy…..
„KISZ-titkárként még nem tudtam írni, amikor elvégeztem a főiskolát, ezért plagizálásra sem volt esélyem”  – nyilatkozta Gyurcsány Gréczi Zsoltnak. Bár elmondása szerint miniszterelnökként mindig is jól tudta hasznosítani biológia-technika tanári…..
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
Ting Fu doktor 2012.04.02 00:45:33
@proeskontra: TE biztosan egy beépített provokátor vagy. Vagy maga az április 1-ei vicc :))
Ting Fu doktor 2012.04.02 00:47:56
@proeskontra: MErt mérges vagyok az olyan csőlátásű idiótákra, mint a blog szerzője, aki árt a jobboldalnak.
Ting Fu doktor 2012.04.02 00:52:11
@proeskontra: Nagyon más a véleményünk, de ez Ok. Azért az arányokat ne keverd össze. A legtöbb jobboldali sajtó, média, értelmiségi és blog egyértelműen Schmitt Pál távozásáért emelt szót.

Persze lehet, hogy vannak olyanok, akik szerint ők mennek jó irányba és mindenki más menetiránnyal szemben ;)
Bár nem szorul rá, de – mivel tudjuk, hogy az elkövetkező időszakban a miniszterelnök úr az Unió pénzügyminisztereit fogja győzködni arról, hogy ne fogadják el az Európai Bizottság ajánlását a kohéziós támogatások befagyasztásáról – a magunk eszközeivel…..
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Ting Fu doktor 2011.12.22 09:37:28
Már sokszor nekifutottam ennek az írásnak, de soha nem jutottam a végére – de még a közepére sem. Elsősorban azért, mert az első mondatok visszaolvasása után már éreztem, hogy ezer sebből vérzik; nem érthető, félreérthető, vagy egyszerűen csak hamis. A dilemma ettől…..
Ting Fu doktor 2011.12.14 13:50:30
@Diocles: DE ma a Népszabadság sem emelte ki ezt a cikket, pedig eddig mindig kiemelt hírként refferált Gábor cikkjeire. No persze csak azokra, amikben a Fideszt szídta :)
Ting Fu doktor 2011.12.14 14:06:27
@sárkányfő: Sajátos a logikád, több sebből vérzik, ezzel együtt értem a mozgatórugóidat. Szimplán csak nincs igazad, de ez lényegtelen.
Ting Fu doktor 2011.12.14 14:10:29
@kurgan: Hagyjuk ezt a mantrát, hogy csak független közgazdászok értik a gazdaságok. Ezek a független közgazdászok oda jutatták a világot, hogy mindenki és minden állam el van adósodva, miközben a pénz mögött már alig van valódi érték.
Akik azt mondják, hogy értik a gazdaságot, azok szerintem tévednek. Azok ahhoz értenek, hogy hogy kell ebben a torz rendszerben mégtöbb pénzt csinálni.
Kezdjük azzal, hogy az uniós csúcson végül kialakított magyar álláspont szerintem helyes: egy ilyen horderejű ügyben a törvényhozásnak kell kimondania a végső szót. Még akkor is így van ez, ha pontosan tudjuk, hogy a kormánypárti többség minden bizonnyal felsorakozik a…..
Ting Fu doktor 2011.12.09 23:17:41
@Robinzon Kurzor: Tökéletesen leírtad a szocialista viselkedést.

Ők bármilyen helyzetben képesek azonnal lemondani az ország bármilyen szuverenitásáról, mindenféle felhatalmazás és megfontolás nélkül. Egy szoci miniszterelnök azonnal aláírt volna és otthon eladta volna.

Istenem, de jó hogy Ők ellenzékben vannak és lesznek is még egy jó darabig!
Ting Fu doktor 2011.12.09 23:19:45
@Kriszti25: Egyetértek. Nem csak a Fidesz létezik. De azt nem szabad elfeledni, hogy a történelemben kik voltak azok, akik szó nélkül feladták az ország szuverenitását, akik sosem tudták az ország érdekeit képviselni. Még minimális szinten sem. Egyszerűen csak érdemes ezt tudatosítani.
Ting Fu doktor 2011.12.09 23:22:34
@Ting Fu doktor: És természetesen nem csak az MSZP létezik. Főleg azért sem, mert jelen állás szerint az ellenzék legerősebb pártja a JOBBIK, amelyik az elutasítást támogatja.
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
törökgáborelemez 404. Vágta 2011.10.21 15:28:00
Most már szinte biztos: szombaton olyan történik, amire eddig még nem volt példa a magyar politikában. Releváns pártjaink az elmúlt két évtizedben – különösen regionális összehasonlításban - meglepően erős szakítószilárdságúaknak bizonyultak, s ha akadt is néhány…..
Erőszakosak. Gátlástalanok. Zsákmányszerzők. Önérdekvezéreltek. Rövidlátók. Túlterjeszkedők. Kiskirályok. Bármerre járok, mindenhonnan ilyen és ehhez hasonló panaszok, kritikák érkeznek a mostani kormánnyal kapcsolatban. Gyorsan szólok, két dologról biztosan nem szól ez a…..
Szomorú fordulatot vett az MSZP-n belüli küzdelem. Mesterházy Attila, érzékelve, hogy másfél éves tevékenysége nyomán a párt tapodtat nem lépett előre, döntő lépésre szánta el magát. Immár úgy gondolkodik, mint Orbán Viktor: a Fidesz elnöke bezáratná Gyurcsányt, ő meg…..
Nem különösebben meglepő, ha így szeptember idusának elmúltával többeknek eszébe jut egy régi nagy sláger refrénje, az előrehozott választások. Öt éve ilyenkor nagyon népszerű volt ez a dal. A pártpreferencia-mérésekben a 2006-os választások után szinte azonnal átvette a…..
Ting Fu doktor 2011.09.23 15:07:31
@fonó: Ki retteg Gyurcsánytól? Fordítva. Ma Gyurcsány Ferenc úgy viselkedik, hogy szinte lehetetlen megmagyarázni, hogy Ő nem a Fidesz fizetett ügynöke az MSZP-be építve. Olyan hatalmas segítség a kormánynak, mint egy lottó ötös a csövesnek :)
Természetesen mindenkinek igaza van, aki azt állítja, hogy az MSZP-ben zajló belháború legnagyobb nyertese alighanem a Fidesz. Egy olyan pillanatban, amikor a korábbi szocialista kormányok időszakából ismerős vargabetűket látszik tenni a kormány, a figyelem időleges más irányba…..