Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virag.NeoNoir

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években az online jelenlét és megítélés elemzése üzleti értékké vált a márkaközpontú piacokon, ennek legkézzelfoghatóbb bizonyítéka az online médiafigyelő szolgáltatások globális elterjedése. A Neticle Technologies, egy új magyar startup, amelyet egy fiatal…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint nem rajongok az események szervezéséért, mivel mindegy, hogy mennyire készülsz rá, rengeteg apróságon elcsúszhat a siker. Szerencsére azonban elég sok rendezvényt szervezünk, szinte minden hétre jut egy (nyilván ezek többsége…..
A Helyi Téma Magyarország legnagyobb példányszámban terjesztett (MATESZ adat) és Budapest legolvasottabb (Millward Brown sajtóolvasottság-mérés) lapja, ezért úgy gondoltuk, ha valaki, akkor egy ekkora lap biztosan tudna olyan szakmai tanácsot adni, amely a pr-ügynökségek számára is…..
PRojekt (x) Norbi, no comment 2012.11.06 13:46:56
Rengetegen hallottak már a fitneszguru legfrissebb kommunikációs botrányáról; ebben a posztban pr-szempontból vizsgáljuk az esetet, feltételezve, hogy a problémát okozó hozzászólást az oldal megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználója – azaz Schobert Norbert írta. A…..
virag.NeoNoir 2013.02.10 11:53:44
@Dalit: Szia Dalit, nagyon jó ez a kép, de ha gondolod, természetesen leszedem (töltöttkáposztára dobta ki a google). Üdv.
A holland és magyar ügynökségek közötti hasonlóságokról, különbségekről, valamint a magyar piacról beszélgettünk Bram Westenbrinkkel, a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. marketingigazgatójával. Minden ügynökség tudni akarja, hogy hogyan lehetne vonzóbb ügyfele szemében, és…..
PRojekt (x) A celeb is ember?! 2013.01.28 14:14:34
Az ügynökségek mindegyike dolgozott már celebbel, hazai hírességgel. Közreműködésük szinte kötelező termékbevezetéseknél, sajtótájékoztatóknál. Most Magyarország egyik legsikeresebb menedzserét kérdezzük a celebekkel kapcsolatos tudnivalókról, hogy az ügynökségek is…..
Nemrégiben készített az RTL2 riportot a sajtóeseményekre besurranó „újságírókról”. A jelenség nem ismeretlen, azt hiszem, hogy a riportban megszólaló hölgyet sokan ismerjük (hiába a paróka), de ő nem az egyetlen, akit megvendégelhetünk egy-egy esemény kapcsán. Az…..
Perlaky-Papp Józsefet a BKF docensét és pr-szakvezetőjét kérdeztük a hazai pr-oktatás jelenlegi helyzetéről. Az interjú most különösen aktuális, hiszen az Emberi Erőforrás Minisztérium ma közölte, hogy jövőre egyebek mellett a kommunikáció szakokon is csak tandíjas képzés…..
PRojekt (x) Bloggert akarok! Most! 2012.11.26 12:38:42
Manapság egyetlen pr-kampány sem teljes bloggerkapcsolatok nélkül. Szinte minden területen találunk véleményvezéreket, sőt néhány blogot nemcsak többen olvasnak, mint egyes sajtótermékeket, de olvasótáboruk aktívabb és elkötelezettebb is, mint klasszikus média esetében. A…..
Szeles Péterrel készült interjú régen látott már napvilágot, így kifejezetten hálás vagyok, hogy elfogadta felkérésünket és válaszolt provokatív kérdéseinkre is. Szinte mindenki tudja, hogy létezik az MPRSZ, de annál kevesebben állnak napi vagy folyamatos kapcsolatban a…..
PRojekt (x) A péntek hatalma 2012.11.16 12:07:20
I don't care if Monday's blue / Tuesday's gray and Wednesday too / Thursday I don't care about you / It's Friday, I'm in love – Cure Nem tudom, feltűnt-e, hogy negatív hírek, megszorítások főleg pénteken látnak napvilágot. Ez a trend hosszú évek óta megfigyelhető mind…..
Remek, tanulságos konferencián volt szerencsém részt venni tegnap. A Kreatív által gründolt PR Napon tényleg talán a legjobbak adtak elő, és próbáltak közösen gondolkodni a PR szakma jövőjéről.  Nem tudom mások hogy vannak vele, én az ilyen egész napos konferenciákat meg…..
November 14-én ismét összegyűlik a hazai kommunikációs szakma apraja-nagyja, hogy megvitassák, merre is  az arra. A Kreatív szervezésében már hagyománnyá vált az évenkénti konferencia; ami a „Vége a cikkvagdosásnak (2010)", „Vége a lájkkorszaknak (2011)” tematikát…..
Tegnap belefutottam egy videóba, amely a pr-esek és az újságírók közti viszonyt boncolgatja – posztoltuk is Facebook-oldalunkra. Az amerikai diákok által készített anyagban a két szakmát megszemélyesítő fiatalok kvázi párterápia keretében mondják el, mi bajuk van egymással.…..
Az előző bejegyzésben az Origo.hu gazdasági rovatvezetője válaszolt írásban kérdéseinkre, a mostani posztban pedig az Indexes Haász János véleményét olvashatjátok. A kérdések és azok sorrendje is azonos, de látszik, nincs univerzális recept arra, hogy mindenhová eljuttassuk…..
Habár a pr-esek munkája nem korlátozódik a sajtókapcsolatokra, annál sokkal szélesebb palettán mozog, mégis imádjuk azokat a pillanatokat, amikor valamely vezető hírportál foglalkozik az általunk kiküldött témával, ha ügyfelünk pozitív kontextusban mutatkozhat be az Indexen vagy…..
PRojekt (x) Arc politika 2012.10.22 19:28:51
Van, aki ért a pr-hez, ezért olvassa ezt a blogot. Van, aki nem ért a pr-hez, ezért ezt a blogot olvassa.(a közismert OTP reklám alapján) Első bejegyzést röviden és egyszerűen (KISS) tartva vegyük számba, mire is számíthattok majd. A tervek szerint legalább hetente egyszer…..
I Heart PR Első poszt 2010.05.23 17:51:59
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sit amet quam id est cursus interdum non in sem. Nunc eu erat sit amet ipsum imperdiet viverra. Mauris eget justo nibh. Sed et nulla purus, eget elementum metus. Nulla sagittis metus vitae velit dapibus tincidunt. Sed tortor tortor,…..
virag.NeoNoir 2010.05.23 19:21:39