Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvathdorka

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felmérésből egyértelműen kiderül, hogy a politikai tájékozódás legfőbb forrásaként továbbra is a televízió szolgál. A lakosság bő kétharmada még mindig a TV-ből értesül a politikai, közéleti ügyekről. A második helyre az internet zárkózott fel, kiszorítva a rádiót…..
A legfontosabb szervezet, amely Magyarországon médiairányítási szerepkört tölt be a Nemzeti Hírközlési Hatóság és az ORTT összevonásával létrejött Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), amely egy önálló szabályozó szerv. A szervezet élén egy elnök áll, akinek…..
A médiairányítás gyakorlata szempontjából a felmérés eredményeinek kiértékelése a következő: Az első felmérésből láthatjuk, hogy a lakosságnak a túlnyomó többsége továbbra is a televízióból tájékozódik a politikáról. Ezt a platformot az internet követi, mely azonban…..
A felmérés eredményei bizonyos szempontból kvázi közhelyesnek is tűnhetnek (ld. a televízió és az internet szemmel láthatóan háttérbe szorítja a nyomtatott sajtót /vö. HVG-HVG Online népszerűsége/), ugyanakkor igen érdekes visszajelzések is megfigyelhetőek benne. Szembetűnő…..
A Mérték Médiaelemző Műhely és Medián Piac- és Közvéleménykutató Intézet közzétett egy felmérést, amelyben 2400 18 éven felüli személy vett részt. A kutatás témája az volt, hogy a magyarországi lakosság milyen médiumokon keresztül tájékozódik a politikával…..
Dolgozatomban a magyar lakosság médiából történő politikai tájékozódását fogom vizsgálni, amelyről a Mérték Médiaelemző Műhely megbízásából széleskörű felmérést végzett a Medián Piac- és Közvéleménykutató Intézet két hullámban, összesen 2400 szavazókorú…..
A felmérést végző Mérték Műhely saját hitvallása szerint olyan elkötelezett támogatója a vélemény- és sajtószabadságnak, amelynek legfőbb vállalt feladata a 2010-ben elfogadott médiatörvények, valamint a további médiapolitikai döntések végrehajtásának és hatásainak…..
A mérték médiaműhely végzett több nagymintás kutatást, ami jelenesetben arra irányult, hogy afogyasztók korosztályokra, végzettségekre és pártpolitikai beállítottság szerint lebontva milyenforrásokból tájékozódnak a magyar politikai élet, a közügyek iránt.A kutatásból az…..
A magyar lakosság politikai tájékozódását 2015 elején mérték fel, amely 2400 szavazókorú személy egyéni megkérdezésével vizsgálódva készült el. Mindez a Mérték Médiaelemző Műhely megbízásából, és a Medián Piac- és Közvéleménykutató Intézettel való szakmai…..
Kigondoltam Kertitörpék 2010.12.31 08:37:00
A kertitörpék bájos kis fa- , porcelán- , vagy műanyag bábuk, melyeket a büszke tulajdonos kertjébe tesz.Általában a kertitörpék a hófehérke és hét törpe kedves meséjéből kivett szereplők, de sokszor találkozhatunk egyedi darabokkal is.A nehéz nap után, munkánkból…..
Ma reggel egy narancsos belga truffel golyó körbe kínálgatása közben Zsuzsi meghívott ide blogolni. Úgy örültem. De, hogy közvetítsen az ember lánya őszinte érzelmeket, ha le sem tudja venni a szemét, a Zsuzsi nyakában táncoló Chanel nyakláncról? A csoki ízvilágáról ne is…..
              A Bottega Veneta márka maga a diszkrét luxus. A kifinomult és magabiztos ízlés megtestesítője.A céget 1966-ban alapította Michele Taddei és Renzo Zengiaro azzal az elhatározással, hogy megőrizvén a…..
horvathdorka 2010.06.16 23:27:43
@Sólyom Bátor: Cartmen a south parkból, solyóm, bátor. Egy Klasszikus személyiségtipus kulcsszavai.. Csak hol az önkritika kritikus úr? Amúgy csak elismerése a blognak, ha egy divat antitalentum már a 8. kommentjén fáradozik. Erre a blogra szükség van, mert ami divat, az PR, ami jó PR az pedig igényes. Ez a blog pedig egy rettentően elegáns nő rettentő elegáns megnyilvánulása.
                                          A két legfontosabb…..
  Nem akar mást csak teremteni! Feldiszíteni a körülötte lévő embereket. Mert tudja mi az a szépség, nekem csak annyit mondott, aranyon ezüstön keresztül számára mindez kézzel fogható. Ha valaki ennyire tisztában van a formákkal és a vonalakkal már csak átültetni kell…..
                   „Pont akkor és pont úgy fogadták..”Mundruczó Kornél Napsütés, pálmafák, Cannes,…..
Reggeli Tiffanynál Ess eső ess! 2010.05.17 07:00:00
                        Megőrülök ettől az esőzéstől.Már két hete esernyővel járok egyfolytában. Fáj a fejem, a vérnyomásom a bokámban és ráadásul állandóan…..
horvathdorka 2010.05.19 01:15:35