Regisztráció Blogot indítok
Adatok
X shitgun

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..
Igaz-e, hogy ha kávét kérünk szódával a zserbó cukrászdában, vagy fordítva tesszük le a villát evés után, akkor idősebb hölgyek vezetnek be minket egy szobába, akikkel játszani kell és ezért még fizetnek is? Sokakat érdekel a pénzszerzési lehetőség, a neten fórumok…..
Rogue Sec 239 napja hús nélkül 2009.07.20 18:12:00
2008 november 24.-e óta nem eszem húst. Miért? Erről már írtam korábban. Röviden összefoglalva: az előbb idézett film, akkora feszültséget keltett bennem, amit sok más emberrel ellentétben nem tudtam legyűrni, vagy elnyomni - hazudni a saját zsigeri megérzésemnek, hogy…..
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
X shitgun 2009.03.19 06:50:05
- A Fővárosi Bíróság felmentette azt az anyát, aki egy éve saját gyermekét álmában főbe lőtte Budapesten. Az ítélet indoklásából kiderült, hogy a férfi hosszú ideje életveszélyesen fenyegette az egyébként budai villanegyedben élő családját, ami a nőre olyan hatással…..
X shitgun 2009.03.18 18:50:24
@pipacsaripacspapucs: nem mindegy, hogy megbuntetik-e miutan fejbelott avagy sem? neked gecire mindegy lesz, az biztos.
Subba Vállalati rep 2009.01.16 11:35:00
Minden bizonyítékot megtalálhattok az alábbi klipben arra, hogy miért ciki az amikor valaki olyan területre téved ahol semmi keresnivalója nem lenne. Repp? Tánc? 30 év felett? Mit érdemelnek ezért? A klip végén magasba ugrás tapsolással valószínűleg annak az előző egy percnek…..
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..
X shitgun 2008.12.30 01:08:16
@Seraphin:

Szerintem sem mai képek. Nézd meg a csaj gatyájában a világoskék Pall Mallt! Kb 5 éve nincs ilyen színű pall mall (narancs van helyette)
Ritka műfaj az épületvicc, becsüljük is meg azt a sokmillió euróba kerülő borzalmas tréfát, amit az osztrák állam által megbízott szakemberek + Spark hoztak össze a fővárosban. A hétvégén jártunk Bécsben, megnéztünk 1-2 nevezetességet, majd eljutottunk a Parlamenthez is,…..
Subba A hét szava: Tündércsepp 2008.12.11 12:41:00
A tündércsepp az első csepp, ami előváladékként jelenik meg a férfi hímvesszőjén. Ma is tanultatok valamit, vagy nem. ..
Ma homár molla fedőnevű visszaeső munkakerülőnk kapja meg a szócsövet, a Run című egyszerű és nagyszerű ügyességi játékot isteníti: „Vélhetőleg a világ egyik legjobb flashjátéka, a pénzügyi világválság valószínű kiváltó oka. Irányítása pofonegyszerű…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..
Half Pécs Squad Desperado 2008.10.18 15:02:00
Robert Rodriguez Mariachi-trilógiájának középső, és egyben legjobb darabja. Megvan benne minden, amit a hasonló kategóriás filmektől vár az ember: lövöldözés, csöcsök, eksön és humor, aztán még egy kis robbantgatás is. Mindez elképesztően cool…..
Gjoni egyre zseniálisabb, bent kell tartani, ez egyértelmű. Sikerült összebalhéznia Rippellel is, hajszál választotta el attól, hogy leüssék, aztán az egész epizód, és saját maga megkoronázásaként "a magyar könnyűzene őfőméltóságának" nevezte magát, "a…..
X shitgun 2008.11.07 23:23:07
Subba teszt 2008.11.02 08:11:00
fingok mint a paraszt  allaaaaaaaat..
X shitgun 2008.11.02 08:37:40
Bevallom, hogy 47 másodpercig olyan üres arccal bámultam Té Rolandinho pályakezdő irtózatát, mint Mikola István a kommunista kutyafodrászt. Hogy az úristenbe jön ki az, hogy "FEKETE INDIGÓPAPÍR"? Aztán leesett. A címben is kiemelt részt kinagyítva idemásolom:Té…..
X shitgun 2008.07.28 11:53:39
Elnézést, de tényleg az történt, hogy amikor kibontottam partwish - hadd nevezzem titkos zseninek ezt a titkos zsenit - szóval amikor kinyitottam partwish levelét, hiába voltam tökegyedül a lakásban, félhangosan azt mormoltam magam elé, hogy "aztakurva". Azt az érzést Teréz…..
Mivel blogunk a legrosszabbat szeretné felmutatni, az emberi agy perverz melléktermékeit, kapva kaptunk azon, amikor dirkschneidert egy poszt kommentjei közé a következőt írta be: "Hogy hívják a görög hamiskártyást? Namilesz Teosztasz". Pukk, egy pillanat alatt újra áltis…..
Vallomás! A nyár a sok külföldi vendégszerepléséről szól, akik levadásszák a honleányainkat, mi meg bambán bámulunk bele a corvintetői naplementébe. Igazságtalan világunkban olyan lovagokra van szükség, mint a levélíró. pár hete, szerdán vagy pénteken (már nem…..
A pocakos, beszívott szöszi holland bácsi , aki nagy színész lehetett volna, ha nincsenek a kilencvenes évek. Rutger Hauer Hollandiában született 1944-ben és Amszterdamban nevelkedett. 15 évesen lefarolt otthonról és többek között teherhajón takarított meg ilyenek. Miután a…..
Egy olyan ZSsztárról értekezek ma, aki évekig A kategóriás volt, és sokáig egyensúlyozott még a nagy sztárság határán de az elmúlt években egyre mélyebbre süllyedt. A mai poszt egyben bevezetés is , ugyanis Fortress-33 emelet mélyen a pokolban sorozat indul 8 részben! Szóval…..
Az arc, aminek láttán még én is kifogyok a jelzőkből. Mint egy mumifikálódott alkoholista, drogos, himlős apacs indián, Áder János bajszával és egy topmodell hajával. Szóval gáz. Danny Los Angeles gettójában nevelkedett , és hamar börtönbe is került különböző droggal…..
Udo Kier úgy néz ki mint egy angol komornyik akinek Clive Owen egy répát dugott a seggébe és ettől olyan gülü a szeme. A kis Udo szerencsés körülmények között született, mivel a születése után nem sokkal lebombázták a kórházat. Gyerekkora az NSZK gazdasági csodájának…..
X shitgun 2008.06.14 17:58:26
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Leginkább a túladagolt Warner és MGM rajzfilmek hatásával szeretnénk letudni az alábbi videó értelmezését. Azt azért mégse hihetjük, ilyennek született szegény. ..
X shitgun 2008.05.31 19:33:59
w Salo, avagy 2008.04.29 05:00:00
Gyurcsány Ferenc egyik legfontosabb ígérete a pártfinanszírozás kifehérítése volt. Reménytelenségbe fulladó, dögletes egyeztetések után a miniszterelnök forradalmi újítással állt elő. Puch László államtitkár lett. Ha megváltoztatni nem tudod, állj az élére. Minden…..
X shitgun 2008.04.29 05:11:09