Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SapFlow (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
Zoli, a crxforum egyik oszlopos tagja küldte be az alábbi értesítőt és egyben meghívót, melyben tán a nyárutó utolsó nagyobb autósrendezvényére invitál mindenkit, aki bármilyen szinten kötődik a Honda márkához, vagy szimplán csak érdeklik az autók. Ez még idáig csak…..
SapFlow (törölt) 2010.10.05 20:56:45
@Lamborghini: Te valami buzi lehetsz.....

Dedós nyafogás, kislányos sértődöttséggel ötvözve! Álljál már le! Húúú nekem nagyobb van mert ez 5000eezercsillió lóerőőss...bibibbííí!

A Honda egy jó autó és pont. Ha lett volna rá pénzem azt veszek nem VW Polot. Ezzel sincs semmi bajom, szeretem, hajtom, és teszi a dolgát.

Ezért vannak márkák. Hogy legyen választási lehetőség. Jogosan vergődnétek, ha nem lenne csak szar japán ,vagy német és mindenkinek azt kellene hajtania. Hidd el nem a VW-fanoknak csinálnak Honda találkozót, és fordítva sem.

Szép Estét!
Évi harmincezret szeretnének eladni a Lexus CT-ből Európában. Nem túl szerény terv. De ha abból indulunk ki, hogy a nekem kevésbé tetsző autók sikeresek szoktak lenni, még össze is jöhet nekik. Azt szokták mondani az ilyen dizájnra, hogy vannak szögek, ahonnan jól néz ki. Van is…..
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
SapFlow (törölt) 2010.05.25 13:29:08
Szép Napot Mindenkinek!

Csalódtam....nem kicsit, nagyon! Nem ezt érdemeltem volna 6 év után! Megértem azon emberek/fórumok alapján a többség/, véleményét akik szerint ez gyönyörű befejezés volt! És tényleg az volt! A 6.évad befejezése! De ezt ne keverjük össze a LOST mint sorozat befejezésével! Mert ez kedves barátaim nem az volt! Ez egy cukros-mézes-mázos, szappanoperás, mindenki szenved aztán a halál után fehér fény és örömbódottág befejezés volt, ami mély érzelmeket kelt az emberekben, nézőkben, mert azonosulni tudnak vele, a szeretteink elvesztésével, a találkozással az örökkévalóságban! Engem is a hideg rázott az utolsó részek alatt, szerintem is szép volt, nekem is vannak érzéseim, bennem is megmozgatott valamit! De miután vége lett, és tovatűnt a rózsaszín köd, rám szakadt az a hatalmas kérdőjelekkel teli zsák ami 5 éven keresztül lógott a fejem fölött. És nagyot ütött...nagyon nagyot! Előtte a gyönyörű befejezéstől küszködtem az érzéseimmel, utána a fájdalommal vegyes harag miatt. A 4. évad körül már ott motoszkált bennem, hogy nem fogok válaszokat kapni, de reménykedtem! Hétről, hétre, időt nem sajnálva vártam, néztem az új részeket, olvastam a fórumokat! Mint előttem többen írták, sok kérdésre kaptunk választ...és még több kérdést! Egy sorozatnak elsősorban a szórakoztatás a feladata! A LOST szórakoztatott, lenyűgözött, majd egyre jobban eltávolodott a racionális, nem rózsaszín ködben úszó nézőktől, és pimaszul az arcunkba csapott egyre több talányt, megválaszolatlan kérdést! Ami valljuk be a befejezés szempontjából nem is fontos! De könyörgöm, Én nem ezt a befejezést vártam!! És amit vártam abban igenis a válaszok nagy szerepet kaptak volna! Akik azt írják, hogy mindenki hülye aki nem értette, pedig mindenre volt válasz, az egy HAZUG ember aki magát is próbálja abba hitbe ringatni, hogy tényleg így van! És aki tényleg tudja mindenre a választ az legyen szíves egy e-mail címet adni és privátban írja meg a választ a kérdéseimre! Mert van belőlük rengeteg!

Tényleg korszakalkotó sorozatként indult, ritka az ilyen összetett sorozat! Aztán ahogy haladtunk egyre jobban esett elemeire a sorozat a saját talányai és irracionális karakter viselkedések miatt! Ezzel a befejezéssel elég lett volna 1 max 2 évad, és semmivel sem lett volna szegényebb az átlag Tv-néző!

Elnézést a hosszúra sikerült komment miatt!
Remélem más is hasonlóan élvezte a sorozatot és hasonló érzésekkel búcsúzott tőle!!
SapFlow (törölt) 2010.05.26 14:54:19
@űrszekerek: A Te befejezésed nagyon hasonlít Dick - A halál útvesztője című könyvére. Egy másik blogban ahonnan "kivágtak a picsába" a "hisztim" miatt, azt írták, hogy Dicket ne hozzak fel nekik, mert az csak egy drogos volt aki maga sem tudta, hasonlóan a Lost íróihoz, hogy mit is akar! Szerintem ez nem így van! A halál útvesztőjében is magyarázatot kapunk arra a sok zagyvaságra ami végigkíséri a könyvet. Egy szimuláció volt az egész, azért volt erőszakos és zavart, mert az őrület határán ültek a szimulátorba és dönthettek is, hogy az űrben bolyongva megőrülnek majd meghalnak, vagy visszaülnek a szimulátorba ami megint nem egy leányálom volt... Én még ezt is jobban elfogadtam volna befejezésként mint amit elénk löktek a készítők! Amikor felröppent a pletyka, hogy a sziget a purgatórium, - és nem ebben a profitorientált világban élnénk - akkor tisztességesen lezárták volna a sztorit 1 évad alatt és mindenki boldog lett volna. Aki drámát és karakterfejlődést/vívódást akart és az is aki az összetett mítoszok és kérdések miatt nézte! Sajnos ez nem történt meg, nálam az írók 19-re lapot húztak és bebukták, és mégis Ők nyertek! Sokan az "érzelmes" táborba tartozók közül, nem tudják elfogadni, hogy mi miért nem látjuk a húdeegyértelmű válaszokat. Azért kedves Lost fanok, mert én nem 1-2 apró dologra szeretnék választ kapni, hogy mi volt a füst, mit reggelizett Jákob, stb, hanem a sok apró kérdéshalmazból és válaszaikból szeretnék összerakni magamban egy teljes kerek történetet. Még akkor sem lett volna bajom, ha nem tudok meg semmit, de a mítoszok és kérdések nem úgy vannak beállítva, hogy azokon áll vagy bukik a történet. Akkor megértem, hogy ezek nem lényeges dolgok, ez egy újabb szappanopera volt templomi esküvővel a végén és pont. De ha nekem végig azt sugallják, hogy nagyon figyelj arra a fára mert ott találsz valamit amin áll vagy bukik minden, és utána kiderül, hogy a fának semmihez sem volt köze mert a mögötte lévő szerelmespárt kellett volna néznem akkor morcos leszek! Nem akarom ráerőltetni senkire az igazamat, sem jogom sem képességem nincs erre, de mind2 fél értse már meg végre a másik csalódottságát, akár a sorozatban akár egymás felfogásában.
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
SapFlow (törölt) 2010.05.25 16:36:29
@Bigmatt: Kedves Bigmatt!

Továbbra is csak annyit: Philip K. Dick....

Talány, időutazás, párhuzamos világok, karakterek rágódásai....és épkézláb kerek egész történetek! Eleje, közepe, vége! Amikből szerintem nem keveset merített a LOST is!
SapFlow (törölt) 2010.05.25 16:42:21
@sixx: De most komolyan ezen a csonton rágódsz még mindig! Ennyit tudsz felhozni a kommenteim ellen. Hogy tettem egy elhamarkodott kijelentést, ami költőien túlzó is.... És majd Te jössz és majd jól befogod a számat! Akkor jó NYERTÉL kedves Sixx! Befogtad a számat! Hülye kis tacskó vagyok aki mit sem ért a LOST-hoz a könyvekhez, a történetekhez meg amúgy is az ilyen papírkutyák ne ugassanak! Ha visszaolvasva ennyi maradt meg a kommenteimből akkor külön gratuláció! Remélem ezzel elmondtam mindent! Te most itt a nagy internetes közösség előtt megaláztál, porba tiportál, és dagadó mellel mehetsz vissza blogot írni! Én pedig megszégyenülve az idióta kommentjeimmel megyek vissza dolgozni mert valamiből élni kell.

A soha viszont nem látásra!