Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kazse1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi bejegyzésem kommentjeiben a vitatott medjugorjei jelenések kapcsán felmerült a híres „Extra ecclesiam nulla salus” elv vitatása. Több jó bejegyzés történt, de kicsit zavaros nézetek is felmerültek. Most nem a kérdéses elv történetére térek ki, hanem mai…..
Már nem először merülnek fel bennem kérdések a csíksomlyói búcsúval kapcsolatban, s most, hogy ismét ott lehettem, gondoltam, megosztom Veletek is. Személyes kis életemben azért fontos Csíksomlyó, mert hatvan kilométerre laktunk onnan (szüleim most is ott élnek), és gyakran…..
kazse1 2010.06.05 00:44:52
@álomfejtő: "Kedves Testvérek!

Szeretném megosztani Veletek azt a hatalmas csodát, kegyelmet és örömet, mellyel az Úr és a Szűzanya ajándékozott meg bennünket, egész nemzetünket és országunkat. Dicsőség Neki! Meggyőződésem, hogy sok-sok jóakaratú ember imájának és áldozatnak gyümölcse az, amit a képeken láthattok, melyek Orbán Viktor facebook-ban találhatók..."

Kicsit megkésve reagálok rá, de ez fantasztikus hír! Ha eddig kétségeink lettek volna, ez megerősíthet, hogy itt tényleg elindult egy nagyon jó folyamat. Áldott legyen az Úr Neve!!
Az ókori Kínában nagy vita zajlott két mester között. Az egyik neve: Meng (Kr.e.372-289). Kung mester (Konfucius) tanítását követe, és azt állította, hogy az ember természete alapvetően jó, mert az Égtől származik, az Ég pedig jó. Az ember alapvető jóságának jele a…..