Regisztráció Blogot indítok
Adatok
richard60

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó fej ez a Galamb, elmegy Amerikába, interjút készít az '56-os magyarokkal, aztán a következő interjúalannyal visszaellenőrizteti, amit az előző mondott. Jó húzás. Jó bunkó húzás. Van ez a Route 56, az én ötvenhatom című útifilm, vagy mi, amiben Galamb az USÁ-ban élő…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Nem fogunk csalódni. Fiala új reggeli műsorán az ember még a fokhagymás pirítóssal a kezében és egy korty tejes teával a szájában is úgy elalszik, hogy legközelebb csak Szily Nóra hangjára riad föl, aki Fialát követi a műsorrendben. A Kelj fel Jancsi a vény nélkül…..
Nehéz elhinni, de bármikor körözött bűnözök lehetünk úgy is, hogy fogalmunk sincs róla. Elég egy hamis vád és egy lakcímváltozás, egy figyelmetlen nyomozó, ha a gépezet beindul, pillanatokon belül megtapasztalhatjuk tényleg hűvös-e egy rendőrségi fogda.   Az…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..
richard60 2006.08.05 16:52:33
A szombat délután nem sok jót tartogat a számunkra, hacsak nem akarjuk megnézni a Színpompás Szíria, a Panoráma kalandos különkiadása a Közel-Keletről című összeállítást az MTV-n (15:20). Mivel az alliteráló szavak mögött nagy kedvencüket, Benda Lászlót, a köztévé…..
comment:com Reggeli pacal 2006.07.21 14:30:00
Nincs is nagyobb móka, mint reggel kilenckor, 30 fokos melegben kiültetni a napra pár meghívott vendéget és jó csípős mangalicapörköltet etetni velük, hadd izzadjon a homlokuk. Ezt már csak azzal lehetett volna tetézni, ha kísérőnek le kellett volna húzniuk egy jó korsó,…..
Mindenkit idegesítenek Havasnak azok az egymás hátát paskolós, bratyizós interjúi a politikusokkal, amikor baromi oldott a hangulat, pártállástól függetlenül. Persze azt se lehet mondani, hogy nem szokott néha durván beszólni, ha olyan a hangulata, ha ballábbal kelt…..
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
comment:com Hétvégi ajánló 2006.05.27 19:04:00
A szombat esti főadós filmválaszték egy ügynökös Hitchcock-thrillerből (m1, 20.15), a Csillagok háborúja első epizódjából (RTL, 19.30), és egy bornírt asterixes börleszkből (TV2, 20.15) áll. Aki nem tudná, a Baljós árnyak a létező legrosszabb Star Wars-mozi, amit hétéves…..
Verebes Nap-keltebeli szereplései már negyedannyira sem idegesítőek, mint mondjuk egy évvel ezelőtt, amikor előszeretettel töltötte ki azzal a műsoridőt, hogy ugyanazt a kérdést ötvenszer feltette beszélgetőtársának, hátha az az ötvenedikre végre észbekap és azt válaszolja,…..
comment:com Csütörtöki ajánló 2006.05.25 10:00:00
Az RTL ma Gálvölgyivel száll harcba este kilenckor, és a veterán tréfamesternek jók az esélyei, ugyanis a TV2 egy egészen bizarr filmet halászott elő a komposztból, ami mondjuk a Szívtipró gimi sávjában, kora délután elmenne, de főfogásként igen gyérnek ígérkezik. "A…..
A régmúlt szép, idők, amikor még tudtunk őszintén, önfeledten röhögni, amikor még nem kellett kábeltelevíziókon keresgélni az igazi, vegytiszta hülyeséget. Amikor még volt Éjjeli menedék. Az én kedvenc részem az volt, amikor a jobboldal megmondó emberei a Sorstalanságot…..
richard60 2006.05.12 22:14:23
Nagyon friss lehet ez a cikk, ha nem jelentkezett még eddig senki a szórvány magyarságból , hogy a nova borok közismert agyromboló hatását folklorisztikus elemekkel átszőtt fenyegetőzéssel bizonyítsa.
Vagy tán csak nem az van, hogy elfogyott a Kerényi Úr rajongóinak tábora?
Bástya elvtársat már senki sem akarja megvédeni?
No akkor segítek nekik, mielőtt még a vérbenforgó szemű Kovács Pista, a svungos parasztpofonok szakértője meg nem jelenik a határon.
Ha a Kerényi rajongója lennék, most azt írnám ide, hogy miért kell cikizni szegényt? Igazán mélyen emberi dolog, ha valaki bevallja a gyengeségét, azt hogy egyszer hibázott. Vagy nem is hibázott, mert egyszer mindent ki lehet próbálni. A gyerekekben is az az élmény marad meg legjobban, amit saját tapasztalatukból szereztek.
Ő most már tudja, hogy milyen a fű, és el tudja mondani a barátainak, meg a Topolya környéki tanyavilág nyakas-inas népének, hogy ne termeljenek gandzsát, mert az veszélyes! Inkább csempésszenek közszükségleti cikkeket Szegedről. Meg dvd-t és Magyar Nemzetet, mert az olyan, mint amikor a szamizdatokat csempészték. Izgalmas, és lehet vele hencegni.
Igaz, hogy teljesen értelmetlen, mert ma már interneten bárki megnézheti és letöltheti. És az még tán Csantavéren is van.
Meg egyébként is kikérjük magunknak, hogy a jobboldali média prominens képviselőjét azzal gyanúsítják, hogy gandzsát termel. Ez nem igaz! És ráadásul nem a
rovásírással díszített cserépben. Ez csúsztatás! Abban tarkababot termel a balkonon.
Kilépve a Kerényi-rajongó(elég nehezen átélhető) lelkiállapotából, egy régebbi vicc jutott eszembe a cikkről.
Történt pedig egyszer, még a 60-as években, hogy a Jóisten elhatározta, hogy lelátogat a Földre, megnézi közelről milyenek az emberek.
Nemsokkal utána, hogy megérkezett találkozott egy hobóval. Az nagyon megörült neki, mert ugyanolyan szakálla és hosszú haja volt. Gyorsan össze is barátkoztak, a hobó megkínálta mindennel amije volt. Borral, étellel, még a barátnőjével is, de azt a Jóisten köszönettel elhárította.
Legvégül pedig egy spanglival.
Mindketten jóllakottan fujták a füstöt, amikor a Jóisten úgy gondolta, hogy ezt a kedves és jószívű embert beavatja a titkába.
-Figyelj ide barátom! Én most elárulom neked, hogy Én igazából a Jóisten vagyok, és azért jöttem a Földre, hogy megismerjelek benneteket földi embereket.
A hobo szippantott egy mélyet a spangliból, lassan kiengedte a füstöt, majd kacsintott egyet és így szólt:
-Jó a fű mi, haver?

A Süsü a sárkány nagy adóssága, hogy soha nem mutatta meg nekünk bizonyos mellékszereplők hétköznapjait, de a Demokrata-dvd Sajtóklub című műsora betekintést enged ebbe a zugba is. Kellett már egy olyan műsor, ahol nem a szakértők okoskodnak, hanem az átlagember mondja el a…..
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..
Néha már émelygés fog el, amikor Stahl Judit becézgetni kezdi a marhafelsált, kéjesen sikongat egy-egy vastagabb cukkíni láttán, vagy egyszerűen csak behunyt szemmel hosszan nyögi, hogy „besamelmártás”. Jamie Oliver meg egyenesen az idegeimre megy, ahogy juj de cuki azon a…..