Regisztráció Blogot indítok
Adatok
handras

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fusiék mostanában gyakran ébrednek hajnali háromkor, amikor spontán bekapcsol a riasztó, és kóddal sem lehet lelőni. A Homár ilyen esetben az összes létező kábel elvágását javasolná, de naiv ügyfélék inkább új szakembert keresnek a harmadik bekapcsolós incidens…..
handras 2013.06.13 23:49:34
@lionking: Hasonló áron és szolgáltatással dolgozunk mi is mint lionking. Ennek ellenére előfordulhat egy akkucsere után, hogy un. szabotázs hiba miatt me-megszólal a rendszer. Normálisan kivitelezettnél hamar behatárolható a hiba, Olcsó János által szerelt vagy régi rendszereknél, bizony lassabban.
De mindig javítható. Ezt a hibát 23 éves tapasztalatom sszerint legtöbbször a külső sziréna meghibásodása okozza egyébként.
Ellátogattam ma az Indafotófalra, főleg azért, hogy a Facebook oldalunkon fejlécképet cseréljek, végül kinyitottam nagy méretűre a képeket, és átnéztem az első 200-at.  Mindenkit bíztatok, hogy ha indafotózik, használja az Indafotófalat, rakjon ki rá napi egy képet, ha…..
handras 2013.02.22 10:20:16
@Hargita Nándor: Köszönöm, megtaláltam. :)
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..
handras 2012.02.22 07:31:38
Több jó hír és egy rossz hírem is van. Elmarad a jövőhét keddre tervezett Samsung-Google közös esemény, így késik a Galaxy Prime és az Ice Cream Sandwich. Több okot is említenek, nem derült ki számomra melyik lehet a valódi. Új időpont nincs, de ígéretük szerint még…..
handras 2011.10.08 17:01:58
@EvilHedgehog: :D Persze nekem is tetszik, csak rögtön az jutott eszembe, hogy sérülékenyebbnek tűnik mint egy sík felület.
handras 2011.10.08 17:02:37
@minekez: Lásd az előző hozzászólásomat.
Tamásnak sikerült betalálnia a kultikus N900-as Nokiát, amit azonban szériahiba miatt nem javítanak, hanem megeszik dobozostul cserét vagy utalványt ajánlanak fel helyette. Igenám, de a cserekészülék kevesebbet ér, az utalványt pedig csak az eredeti boltban lehetne beváltani, ami…..
handras 2011.08.30 07:59:51
@Kenderice: Neked van igazad 100%-ban!
Olcsóbb nyaralás Bernadett: parkoláskor a 2 kunást kiváltja a 10 forintos (Fotó: Bors) Felvette a harcot a zadari (Zára) parkolótársaság a magyar forinttal és vélhetően a magyar turistákkal szemben. A város a nyári szezonra mindig drasztikusan megemeli a kiemelt zónáiban a…..
handras 2011.07.30 13:33:10
@Moan: Természetesen megérik a pénzüket Ők is. Én is jártam ugyanígy, de kiderült én voltam a balfék, mert leállításhoz nem ugyanazt kell küldeni mint indításhoz, hanem simán ennyit: stop
Az Év Menekülése, az Év Cserbenhagyása és az Évtized Leghülyébb Szemtanúi címre egyránt pályázik egy friss karambol. Egy középkorú brit mozgássérült nő elütött egy idős házaspárt, majd cserben hagyta a földön fetrengő öregeket, és közben azt mondogatta, hogy "I…..
handras 2010.11.05 11:41:26
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.  A részletekért kattints ide   Kedves MH terror Blog! Az alábbi történetet szeretném…..
A "távközlési liberalizáció" békében meghagyott kvázimonopóliuma miatt a mai napig szophatnak azon T-ügyfelek, akik kicsúsznak a minőségbiztosított ügyfélszolgálat mentális rendelkezésreállási idejéből: Kicsinyke utazási irodánk idén lejáró  bérleti…..
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
Ellenőrző Próba, szerencse? 2010.01.10 09:14:00
Mesterm levelét adjuk most közre, amelyből megtudhatjuk, hogy bizony nem mindig a tudás számít, hanem a szerencse, illetve adott esetben a pofátlanság. Egyik csoporttársa kisírta magának a plusz pontot, azzal a szöveggel, hogy a balti államok helyett a balkániakat írta le, és…..
handras 2010.01.10 13:41:08
@intizar: Frappáns és szellemes válasz! ;)

Nekem nem is a posztolóval van bajom, hanem ezzel a tendenciával...
Miklós - sok honfitársunkhoz hasonlóan - szeret bekapcsolt mobillal aludni, ami, lássuk be, emberi jog. De nem az EME ügyfeleinél, a tréfás kedvű cég ugyanis kegyetlenül megbünteti azt, aki éjjelre nem teszi magát elérhetetlenné. Arra szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy csak…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
handras 2009.05.16 17:33:51
@isti77:
A biztosító az autó pótláskori értékét téríti. Így okoskodik:
A roncs értéke + a kártérítés értéke=egy az eredetihez hasonló állapotú autó ára.

Nem állítom, hogy ez így igazságos...
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...
handras 2009.05.06 16:56:25
Magyaridióta Autó-f faith 2009.05.05 17:01:00
Elnézést kérek a címbe rejtett borzalmas szójátékért, de jelenleg körülbelül ez az a szellemi frissesség, amit produkálni tudok.A kép még akkor is mindent elmond, ha nem én fotóztam és nem az én kocsim van rajta ugyanis ma reggel szinte pixelre pontosan ez a kép fogadott, midőn…..
A múltkori, civilnek látszó Lacettiből sebességmérős posztunk (aminek egyébként hamarosan lesz folytatása is) apropóján juthatott Zsolt eszébe, hogy felvesse a lenti témát, miszerint mennyire elfogadható az, hogy egy lefóliázott Astrából titokban traffipaxolnak a rendőrök.…..
handras 2009.04.11 15:53:56
@RaveAcE: Veled értek egyet.
Pár évvel ezelőtt valamelyik főkapitány utasításba is adta, hogy csak kitáblázott helyen mérjenek... Az is rémlik valahol, hogy úgy se állhatnak meg, hogy ők szabálysértők legyenek. A füvön állás pedig az.
Igazi posztszocialista, azaz Magyarországon megszakítás nélkül divatban lévő hiánypótló terméket fedezett fel eszgabor. Az egydekás üvegpoharas kiszerelés utcaiharcokban is praktikussá teheti, ha nem találnák az egyetértést az ország hogyantovábbjáról az elvtársak: A…..
FASZKIVAN! blog Fácán vadászat 2009.03.29 04:00:00
Szóval Bandzsi és sánta Laci is nagy vadászok voltak, nem csak az öregek.Hála Istennek volt kitől megtanulni a mesterséget, mert Feribáék igen jól osztották. Egy alkalommal, úgy bebasztak a közeli kocsmában, hogy el se jutottak az erdőig. Mondjuk ilyen alkalomból sok volt, de ez az…..
Szabi tavaly nyáron biztonsági ajtót vásárolt, amiről hamar kiderült, hogy nem is olyan biztonságos, mint amennyibe került. 1 hónap után a zár tönkrement, a garancia ügyében a forgalmazó és a beszállító egymásra mutogatott, de a perrel fenyegtés végül hatásosnak bizonyult.…..
handras 2009.03.17 19:17:58
@Acsi: Nos én véletlenül vagyonvédelemmel foglalkozom 20 éve...

Lakótelepi lakásoknál azért kell jó ajtó, mert az emeleteken szinte biztosan azt támadják.

Csókoltatom a szuper riasztódat (hisz én is ilyeneket csinálok) és állítom, hogy nincs olyan cég aki reálisan tartani tudja az 5 percet.
Ha kisváros, akkor azért nem, mert nincs elég autója. Bp. esetében meg aki 10 percnél kevesebbet vállal az biztosan lódít, mert a forgalmi helyzet lehet olyan, hogy egyszerűen nem ér oda.

Maradjunk annyiban, hogy az egész távfelügyelet csak akkor hatásos, ha a könnyen mozdítható értékeidet egy megfelelő páncélszekrényben tartod, mert annak a kinyitására már nem lesz elég idejük.