Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A'rpi

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
A'rpi 2013.09.08 19:54:30
Újra lehetőségünk nyílt tesztelni egy házhozszállítóst, mert mi vagyunk olyan hülyék, hogy bizony szeretjük az ajtónkhoz kérni a kaját, és nem elcaplatni érte, bízva abban, hogy 2013-ra azért már sikerül néhányaknak megugrani a lécet annyira, hogy értékelhetőt nyújtsanak.…..
A'rpi 2013.04.10 21:52:39
@adél24: egyetertek, elegge PR cikk a fenti. En is bedoltem neki, ma este rendeltem toluk egy Minesota Wild-ot. 65 perc mulva megjott, nem gyors de meg epp kibirhato ido. viszont a zsemle elegge szetazott, es amugy is tul tomor, a bacon-t egyaltalan nem sikerult megtalalni benne, es zoldsegeket is csak nyomokban tartalmazott. a hus tenyleg finom benne, de az sem kiemelkedo, ettem mar sokkal jobbat is. a cikk javaslatara rendeltem hozza egy hagymakarikakat is, nem tudom mitol volt oda a cikk iroja, jellegtelen, panirizu gumigyuruk. a kapucsengot direkt beirtam megjegyzesbe, mert nincs kiirva, persze a blokkra mar nem irtak ra igy a futar tok mashova csengetett be, meg jo hogy idenavigaltak. szoval tenyleg van meg hova fejlodniuk :(

ps: a magic burgert en is megsiratom, az uj helyuk vegleg kiesik minden utvonalambol, ekkorat nem kerulok miattuk.
Mi a legmeglepőbb, legszürreálisabb, legváratlanabb élmény egész Ukrajnában? A Kárpátok bércei? A világ leghosszabb trolivonala? Az épségben maradt középkori várak? Számomra egyik sem. Sokkal inkább egy olyan hely, aminek a létezéséről Magyarországon alig hallottak: Aszkanija Nova. Ahol tényleg…..
A Fekete György vezette köztestület egyre újabb területekre hatol be, a működését szabályozó jogszabályba az utolsó pillanatban újabb intézmények is bekerültek. A Magyar Művészeti Akadémia tulajdonába kerül a Fővárosi Nagycirkusz, egy asztaltáncos klub és a Kis Kalóz…..
A XII.kerületben nemrég felállították Borza Teréz porcelánművész és Kontur András szobrászművész Hajnal/Fény című szobrát, melyet a kerület ajándékba kapott az alkotóktól. A szobor a Nemzeti Kulturális Alap 700.000 forintos támogatásából készült el, felállításának 1…..
A'rpi 2012.12.13 11:01:00
@Before: az alapos munkat meg kell fizetni :)
A Bajuszos Bácsi visszatetszést keltett főleg a női utasokban a diszkriminatív volta miatt. Most már mindenki elégedett lesz. A BKK a tájékoztató kiadványokban és posztereken szereplő "Bajuszos Bácsi" néven ismert figurát "Bajuszos Nénire" cserélte miután felháborodott…..
A'rpi 2012.11.26 09:26:30
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Szerkesztőség! Reagálva a mai panaszos levelére, csak megerősíteni…..
A Nagymező utca sok élményt képes adni, akár instant módon, akár apacuka, csirkézhetünk is, és még sorolhatnám. Most azonban olyat fogunk csinálni, amit még idáig soha: pincér nélkül rendelünk kaját. Baszki. Belépve egy hölgy fogad, Vapiano módra ad egy kártyát, pár szó,…..
A'rpi 2012.08.23 14:15:41
@fokaorr: ezt sajnos csak megerositeni tudom. 1x rendetlem onnan, soha tobbet.
A szerelő azt mondja, őt fegyverrel fenyegette meg az udvaron egy fiatal férfi, mert a munkáját akarta végezni. A fiatal férfi azt mondja, a valódira tényleg nagyon hasonlító airsoft "játékpuskájával" ment ki az udvarra, mert azt hitte tolvajok ugrottak át a kerítésen. Úgy érzi,…..
A'rpi 2012.08.15 15:36:46
@EdinaEdina: " Mi az, hogy érvénytelen csekket küldött ki a Tigáz?"

az, hogy ervenytelen. nekem a telenor kuldott olyat a multkor, amire a postan a gep azt irta hogy ervenytelen, pedig megprobaltak maisk gepen, az is. valoszinu hibas rajta a kod (ellenorzoosszeg stb). vegul elutaltam netbankon...
A'rpi 2012.08.15 15:48:38
@EdinaEdina: ezt nem tudhatom, en csak azt mondtam, hogy elofordul nehanapjan hogy hibas (postan nem befizetheto) sarga csekket allitanak ki szolgaltatok (vagy partnereik). nem ismerem a folyamatokat, de elkepzelheto az is, hogy csak 1-2 lesz hibas, nem az osszes.
az mar mas kerdes, hogy ilyenkor nyilvan reklamalni kell vagy megoldani maskepp a befizetest, pl banki atutalassal.
Megvan a maga bája, amikor egy ötletes reklámmal azt reklámozzák, hogy valahol kevesebb vagy éppen egyáltalán nincs reklám. A FoxMovies csatorna éppen ezt tette, ráadásul nem bízták a véletlenre a hatást, mert rögtön páros oldalakat vettek meg, sőt közéjük még egy plusz kamu…..
A 21 éves Toomas Heikkinen kicsit kisebbet ugratott a kelleténél az X Games Rallycross versenyén Fiestájával. A kocsi kigyulladt, Toomas nagy mázlista, hogy bokatöréssel megúszta.   //  …..
8ker Palotanegyedi felújítás 2012.06.19 16:44:00
 Régen minden sokkal jobb volt! - kivéve az internet, ugye. De komolyra fordítva a szót, hogyan lehet, hogy száz évvel ezelőtt lerakott macskakő még bírja, pár éve (se) rakott meg nem? És akkor még nem is említettük a rómaiak által itt hagyott dolgokat... Szeretnék…..
A'rpi 2012.06.20 09:19:06
@innersa: hat azert azt nem mondanam, nezd meg a budai varban minden evben felszedik es ujra lerakjak a macskakoveket, mert 1 ev alatt elmozognak, megsullyednek stb. pedig ott meg olyan nagy terheles sincs rajta, level elegeg korlatozott a bejutas, teherjarmuvet meg csak nagyritkan engednek be.
  Járdán parkolni csúnya dolog. Ennél már csak az csúnyább, ha ezt betontömbökkel nyomatékosítják. Most épp az 56-osok terén, ahonnan Lesley, a 8ker bloggere küldött egy felháborodott hangú jelentést és néhány fotót.   Ritkán járok erre, mert nem a 8kerhez tartozik,…..
BuheraBlog Hírek - 2012/19. hét 2012.05.13 22:06:00
A Te Bankod Még a Subbát is megjárta bra felfedezése (a tükrözésért thx Gabucionnak!), mely szerint a yourbank.hu kint hagyta az OTP-vel folytatott SZÉP kártyás tranzakciók naplóit a weben, így gond nélkül lehetett böngészni, milyen értékben és kinél fogyasztottak a kedves…..
A'rpi 2012.05.24 19:10:14
@RockWood1911: nem egeszen vagom, mi koze a szerveretek beallitasainak a hoszting ceg kiletehez???
 A testmódosítás egyik hasznos példáját láthatjuk. Mert a testmódosításnak eddig nem nagyon volt gyakorlati haszna a szó szoros értelmében, na de most... Itt van Dave Hurban, aki annyira imádja az iPod nanóját, hogy szó szerint magához műtötte. Négy kis mágnest épített a…..
A'rpi 2012.05.14 01:52:54
Lenyűgöző látványt nyújtó természeti jelenségben gyönyörködhetünk a törökországi Pamukkaléban, melyet dél-nyugat Törökországban, Denizli városától kb. 20 km -re találunk. Elbűvölő szépsége, a világ egyik ritka természet alkotta geológiai csodája és a gazdag ókori…..
  Face Team a nevük, ha még nem hallottál a srácokról. Szerintünk fantasztikusak. És most már Anglia is ismeri őket! Drukkoljunk tovább a fiúknak, hisz nem pite, amit előadtak.  A weboldaluk se semmi, ITT nézheted meg az újabb tagokat is kereső csapatot. (Britain's…..
A'rpi 2012.04.15 17:22:31
@beautyka: itthon is sikeres volt az elejen, de sajnos nincs sok lehetoseg ebben a mufajban, nagyon hamar megunjak a nezok, nem tudnak mindig ujat mutatni. de talan kint felfigyelnek rajuk es a showbizniszben meg kaphatnak lehetoseget valahol.
Bőven van benne hely az istállónakAz Airbus nekilátott az A380-as összeszerelésének, ezúttal viszont nem az Emirates, vagy a Lufthansa, hanem Alwaleed bin Talal megrendelésére. Jól tippelünk, ha arra gondolunk, hogy a szaúdi hercegnek esze ágában sincs beszállni a légiközlekedési…..
Ezúttal nézzük meg, hogy a fake és HDMI van is, meg nincs is Nokia N8 után mivel próbálják megetetni az ember fiát Törökországban. Ha esetleg van valami fake cuccotok Nektek is, akkor szívesen várjuk róla a képeket / videókat :).   ..
A'rpi 2012.04.08 15:12:43
@Kütyüuniverzoom: nem minden. nekem multkor egy cigo olyat akart eladni, ami kivulrol megtevesztesig hasonlitott az iphone 4-re (tapintasra anyagminosegre is, szoval nem az a gagyi muanyag feeling) de a bele ilyen olcso kinai telefone volt (mint a 20ezres dualsimeseke), kisebb felbontasu kijelzovel (nem retina, de talan azert nagyobb volt mint 320x200). Az ikonok persze 1:1-be iphone-osok stb, de pl. a Settings menu mar tok mas volt, es a touch screenje se volt olyan erzekeny mint az igazie. De aki nem hasznalt huzamosabb ideig igazit az siman beveszi szerintem. 40k-ig sikerult lealkuldni aztan otthagytam nevetve.
PromontorBlog MKV-figyelő 2012.03.12 08:32:00
Ez a poszt a Miyazaki Közlekedési Vállalat (azt hiszem, nem pont így hívják, de jól hangzik) menetrendjéről és jegyrendszeréről, illetve az utóbbi megvalósításához alkalmazott technológiákról és eljárásokról készült rövid beszámoló. Gyanítom, hogy magyar viszonylatba a…..
ORB Cotton Eye Joe 2011.11.01 19:38:00
Ma van a halottak napja, úgyhogy ezúttal egy tökéletesen ide nem illő zenét hoztam. Az ötlet (és a poszt videoanyagainak jó része) ismét egyik olvasónktól, mrs.starkey-tól származik. (Köszönjük!) A „kátnádzsó” sem egy nagyon eldugott zene, a Rednex a 90-es évek…..
ORB Like a Surgeon / Like a Virgin 2011.11.03 14:53:00
Ez a poszt nem a szokásos oknyomozó riport sémát követi, a napnál is világosabb lesz, hogy ki az eredeti, legyen nyugodt mindenki. Az Így jártam anyátokkal sorozat egyik nemrég bemutatott részében (7x07, Noretta) az egyik kedvenc külföldi parodistám tette tiszteletét, a blogot…..
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..