Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szupergyuri

9 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nők párkapcsolati választásai, későbbi kapcsolatainak minősége sok kérdést felvet, így előbb-utóbb eljutunk a szülői mintákhoz. Az anyával való kapcsolat elsődlegességet élvez ennek boncolgatása közben, azonban méltatlanul kevés szó illeti az apákat, akiknek a legújabb kutatási eredmények alapján,…..
Hát, amúgy meg lehet, hogy nem. De ne szaladjunk ennyire előre! Klasszikus szerepek egy változó világban Lerágott csont tudom, mégsem lehet eleget beszélni arról, hogy a folyamatosan modernizálódó világunkban még mindig a régi, klasszikus szerepeket igyekszünk ráhúzni egymásra. Mindezt pedig olyan…..
Talán semmi nincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkát, akiben megbízhatunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. …..
  A magabiztos, értékes, csinos, de egyedülálló negyvenesek nincsenek elveszve! Ha már túl vagy a „hol találok párt?” kérdésen, azaz baráti körben, ismerősök által, vagy akár az internet segítségével  szeretnél ismerkedni, akkor merül fel több kérdés is: Milyen pasikat lehet megismerni 40 felett?…..
Szupergyuri 2016.09.16 10:48:23
@Balt:
Ezen pár évvel utána sokat gondolkodtam, de igen, lehet, hogy igazad van. Csak akkor még (30 körül voltam) olyan gyorsan jöttek-mentek a nők, hogy könnyen hoztam ilyen döntést.

A világ legnagyobb szószólója voltam, hogy nem nyugodhatunk, amíg a tökéletest meg nem találjuk, és egyszerűen azt éreztem, hogy Isten (vagy hívjuk aminek akarjuk) megelégelte, és azt mondta, hogy tudod mit, Gyuri, megadom neked, tessék!...

Hatalmas arccal büszkélkedtem mindenkinek, hogy na látjátok, mondtam én, így kell ezt csinálni!

Aztán, amikor bekövetkezett amit írtam, akkor meg jót röhögtem magamon, és felkacsintottam az égre (tényleg:), hogy köszönöm szépen a megtapasztalást, és hogy akkor egyezzünk ki egy döntetlenben:)

Utána már elengedtem a tökéletességre való törekvést, hálás vagyok azért, amit kaptam, és úgy látom, ez működik.
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
Óriási közhely, hogy adni jó. Viszont az élet egyik legnagyobb igazsága. Sokat adni pedig még jobb, mert ha hiszitek, ha nem, tényleg százszorosan, ezerszeresen kapod vissza. Egy drága barátnőm vendégposztja következik. Bár csak néhány hónapja ismerem őt, annyit adott nekem…..
1941. december 12-én Magyarország hadat üzent az Egyesült Államoknak. Bárdossy László, akkori miniszterelnök, tapintattal átszőtt levélben közölte az amerikai nagykövettel, Herbert Claiborne Pell-el, hogy onnantól kezdve Amerikának minden oka megvan a félelemre. Miután a korabeli pesti lakosok is…..
Bor, Só, Megahéja Ropis zacskó 2015.01.18 14:03:03
-  Biztos, hogy bezártad?-  Be.-  Tavaly is Pesttől mentünk vissza!-  Be.-  Biztos?-  Nem.-  Édeslányom, a hajadat én szálanként!...-  Be.-  Te velem ne szórakozz, mert kihajítalak!-  Nem.-  Húzzátok már fel ott elől az ablakot, mert a huzat csak úgy has’gatja a fülem!-  Anyuka, a pirosnál állunk!-…..
Bor, Só, Megahéja Az vagy 2015.01.02 18:33:08
..
Bor, Só, Megahéja M7 2015.01.02 15:55:45
Renault Thalia ellentmondást nem tűrő, 97 km/h-s sebességgel halad az M7-es megszokott, belső sávjában, a 60 plusszos sofőr lezseren fésült bongyori haját kacéran lengeti a beszüremlő hanyag menetszél. Pálott szája a Kossuth rádió hírolvasójának minden szupi-szupeeer című dalát mantrázza, mikor is…..
Bor, Só, Megahéja Finn(g) szauna 2015.01.02 15:49:10
Fingszagú szaunába lépve, számos puhatolózó kérdés közül választhatjuk ki az alkalomhoz leginkább illőt, amivel a kis szeles-beles felfedését diplomatikusan kezdeményezhetjük. Ha belépve, csak egyetlen békésen pihegő, csinos hölggyel találkozunk, akkor fojtott mosoly keretében tehetjük fel neki a…..
Legközelebbi thai-masszázsom előtt biztosan kiszótározom majd a következő mondatokat: méltányolom az igyekezetét, hogy a lapockacsontomat lassan sikerül atomjaira szétmasszíroznia, ám engedje meg a közbevetést, hogy a masszázs elején említett izomcsomó kb. 5 centivel balra…..
Mai világunk egyik legnépszerűbb sportága kétségtelenül a futball, ugyanakkor vannak olyan anti-focihuligán polgártársaink is természetesen, akik más sportokra szomjazva inkább, feszengve ülnek a szellemi küzdelmek eme mértékadó csimborasszója előtt. Ők aztán egy-egy esetleges, kényszeredett társas…..
Bor, Só, Megahéja Macskák 2015.01.02 13:07:18
Hajnalban a tisztes kis lakóközösségünk irgalmatlan macskanyávogásra ébredt. Két kandúr próbálta eldönteni a 10 hét múlva születendő kismacska-kollekció színösszetételét, ám a hanghordozásukból ítélve, a két álláspont még meglehetősen távol esett egymástól. Miután már vagy öt perce mindhiába szórták…..
Beépített kondenzcsíkhúzó, részecskegyorsító és fejőgép, a drágább modellben pedig nyelvfelismerő. Az Apple bemutatta a legújabb iPhone 5C és 5S telefonjait, melyek rengeteg olyan új képességgel rendelkeznek, amiket a bemutatón nem is említettek. Az 5C-be, például,…..
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Szupergyuri 2013.01.12 21:08:14
Schrott Samponreklám Péter: szép haj, jó hang, lájk

S.Dávid: Amikor megláttam abban a ciklámen nemakaromkabátban, sejtettem, hogy megint a buzi sztájliszt kapott szabad kezet. Amikor meg a táncosokat is, akkor meg már tudtam, hogy véletlenül rájuk adták a buzisztájlisztnak szánt kabátokat.

Nádor: Jó hangja van, rendben van a srác.

Gájer Bálint: na ugye, nem csak swingben jó, de attól még nem kell váltania, elég ha csak egyet tud - de azt tényleg profin.

Berkes Olivér: nem vagyok csaj, nem akarom dicsérni. Anyukája nagyon szimpi volt, ő volt/lehetett volna a magyar Olivia Newton-John - hasonlít is rá, és szépen is énekel.

Henderson Dávid: Amikor a mittomén melyik reklám kezdő hangjaként kiénekelt egy amolyan "ö" vagy "err" hangot (kinek hogy tetszik), akkor azt hittem, konkrétan már most nyertes. Sajnálom, hogy kiesett, később kiderült, hogy "sajnos" vannak tőle jobbak.

Szécsi-Systers: 5 év múlva övék a porond.

Nika: tényleg jó alapból, kérdés, hogy tud-e még fejlődni, vagy már elérte a határait.

Pál Dénes: az jutott eszembe, mint amit Csillagszületik-Eleknek mondtak akkoriban, hogy neki újra kéne énekelnie a nagy opera-slágereket. Dénesnek pedig a Földvár felé-t kéne újraénekelnie, nagyon szépen tolta - természetesen minden tiszteletet meghagyva Bródy Jánosnak.

Husnullina Zséda Regina: nagyon szépen énekel és tisztán, az a magas hang is tökély volt, a kérdésem csak az, hogy vajon egy színpadot meg tud-e majd tölteni egy teljes koncert erejéig élettel is, vagy "csak" hanggal.

Weisz Viktor: olyan volt, mint egy box-gálán a főhős a főmeccsen. Előtte tolták a hangulathozók, ő pedig megmutatta, hogyan is csinálják ezt a nagyok. Nála már nem csak hang van, hanem profi színpadi jelenlét is, szerintem ő fogja megnyerni.

JimmyEmlékduett: Amikor Radics Gigiből kijött a végén az a 20 oktáv magas sikoly-Céje, akkor rögtön arra gondoltam, hogy biztos nem lennék a barátja helyében, amikor kimondja, hogy nincs kedve megnézni Gigivel az Alkonyat új részét...:)
Mariann is profi volt, de hát tőle ezt már megszoktuk.

Én jól szórakoztam, csak a vágások és kameramozgások kritikán aluliak. Olyan érzésem volt, mint amikor az Air-Plane 2-ben a kiscsávó átveszi a botkormányt az irányítótoronyban, és földre "rakja" az űrsiklót. Itt is, mintha a főnök 5 éves kisfia rászabadult volna a rendezői gombokra, és nem félne csápolni őket.
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Szupergyuri 2013.01.05 14:40:15
@TengerészMacska:
"Gigike egy Beyoncé-imitátor, mást el sem tud énekelni".. hú vázze... hogy sajnálom én Gigit, hogy csak Beyonce-t tud énekelni...
:)))))
Szupergyuri 2013.01.05 16:25:02
@TengerészMacska:
Igen, tudjuk, hogy Beyonce Trash metált is szokott énekelni, meg a Nyékládházi Satuszájú Vadaktól is néhány strófát, hogy ne legyen egy stílusú... Csakis ezért lehetett világszínvonalú.

Rádöbbenhetnél már, hogy minden, a világ élvonalában lévő sztár egy stílusú (azért tudott ugyanis világszinten kiemelkedő lenni, mert egy területre fókuszál(t).

Ja, jut eszembe, van egy jó magyar példa a két stílusra: Pataki Attila az Eddával, meg a "zaranyesőaszépkisházba jajjdemeghalok..." stílusával.
Igazad van, ez nagyon bejött neki...
Szupergyuri 2013.01.05 20:07:20
@tea fan:

A 16 éves korombeli szombat estékre konkrétan nem (sem) emlékszek (...), tehát nyilván, csak a kontraszt kedvéért :)
Bocs, ha bárkit is megbántottam :)
Azt már megszoktuk, hogy a női versenyzőket nagy többségében kurvának öltözteti fel az RTL klub, de ezúttal a műsorvezetőknek sem kegyelmezett a csatorna. Ördög Nóra - talán melltartó nélkül és - átlátszó aljú ruhában, olykor-olykor bugyit villantva (ha nevezhetjük…..
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..