Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezo_O

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egymásra talált az antiglob és a nemzeti-spirituális kultúrharcos: a Fidesz képviselője is támogatja az LMP "plázastop" javaslatát. Az elképzelés szerint 2012-től nemes egyszerűséggel betiltanák új bevásárlóközpontok és hipermarketek építését. A mérethatárt…..
rezo_O 2011.06.10 09:18:20
@Бабаяга: szerintem epp hogy olloszeruen nyitjak szet a tarsadalmat
 A Főzdefeszt szervezői összefogtak a Civilek a Palotanegyedért Egyesülettel és 2011 Május 13-14-én pénteken és szombaton, a VIII. kerületi Mikszáth Kálmán téren tartják meg a másfeledik Főzdefesztet. Az Első Hazai Kézműves Sörfesztivál célja, hogy reflektorfénybe…..
Attila botokkal ütheti 3 szájtja nyomát, az összeset kitörölték, miután azok túlterhelték szolgáltatója rendszerét. Ahelyett, hogy például csak lelötték volna.Weboldal fejlesztéssel foglalkozom és egy tárhely szolgáltatónál volt hostolva 3 domain. Aztán a szolgáltató arra…..
Subba WTF: Nagyi Gaga 2011.03.25 15:26:41
rezo_O 2011.03.29 00:49:48
Már ezt a szar techno-tinglitanglit is elveszik Európától? A REFRÉNIG KÖTELEZŐ MEGHALLGATNI!!!(Az is biztos, hogy jó alaposan megvígasztalta magát JLo valami zsémánttal miután hozzá kellett érnie a Swarovskihoz)  ..
 Magyarország nagyobb autóversenypályáiA helyek, ahol legálisan engedheted tiltásig a géped anélkül, hogy beszólnának.Hungaroring:A Hungaroring versenypálya Budapesttől kevesebb mint 20 kilométerre, az M3-as autópálya mentén található. A versenypálya teljes hossza az 1986-os…..
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
rezo_O 2011.01.17 15:35:04
@igazságos:
elokeritettem neked: a lany mentos volt, felnott, felelossegteljes, tudatanal levo ember, es valoszinuleg sajat maganak vette. ot mar sajnos nem tudod felelossegre vonni, akarmennyire is felhaborit ez az eset, amihez amugy semmi kozod nincs meg erintolegesen sem

megjegyeznem tovabba, hogy a drogokat nem szoktak osztogatni, es nem abba halt bele

hogy a tobbi pontban szereplo informaciokat honnan szedted, illetve, hogy miert nem tunik fel neked a sok logikai ellentmondas, arrol viszont tenyleg nincsen meg csak elkepzelesem sem

annak viszont orulok, hogy megtalaltad a felelosoket, rengeteg munkat megsporoltal ezzel a hatosagoknak!
rezo_O 2011.01.17 17:46:07
@igazságos:
kerlek engedd meg, hogy en sullyedjek a szintedre, mert ugyerzem egy igazi sotet tirpakkal keveredtem vitaba, aki kidagadt erekkel a halantekan nyomkodja a gombokat a szamitogep elott, azzal a meggyozodessel, hogy velemenyt nyilvanitani csak ugy lehet, ha itelkezik az ember, de amugyis csak egy igazsag letezik.

mikozben osszeszukult szemekkel irogattal, elmentel a lenyeg mellett:

helyette azt latom, hogy szabadidodben innen-onnan osszeszedtel par felinformaciot, es valamilyen frusztraciodat eled ki itt a dobalozassal.
amit te csinalsz, az sokkal veszelyesebb, sokkal tobb kart okoz a tarsadalomnak, mint a csicska kis dealerek, meg az anyuapu penzen lazadozo tinik.
felre ne ertsd a vilagert se, nem vedem a drogozast, viszont en legalabb kepes vagyok kulonbseget tenni kabitoszer es kabitoszer kozott, illetve aktivan reszt veszek a prevencioban, ezert tudom, hogy mi mit csinal, minek milyen hatasa van.

az ilyen hozza nem erto es tenyeket nelkulozo, vagdalkozo velemennyilvanitas inkabb messzebb visz a problema megoldasatol, hiszen meg csak nem is beszelsz rola, csak par dilettans megjegyzessel megkapargatod a tetejet. pont olyan ez, mint amikor elkezdtek terjesztgetni, hogy romak keseltek, talan csak annyival vagy kulonb, hogy azok legalabb megrendelesre csinaltak, tisztan lathato politikai celok menten.

az nyilvanvaloan fontos, hogy ne terjesszek a kabitoszereket, mint ahogy kiemelten fontos az is, hogy a fiatalok ne rakjak szet magukat minden hetvegen, de a helyzet az, hogy ez most ebben a pillanatban is megtortenik, es ezt semmikepp sem lehet kezelni mocskosdilerezessel meg hasonlokkal. tetszik vagy sem, ez sajnos igy van, akkor sem tudsz valtoztatni rajta, ha ettol felmegy a pumpa.

egyebkent nagyon remelem, hogy nincs gyereked, mert ezzel a hozzaallassal o mar csak azert is ki fogja probalni a sok szart, miutan kirohogott teged, es elmondta a haverjainak is, hogy mekkora faszsagokat beszel a fater. naponta latok ilyeneket, vedd ezt joszandeku figyelmeztetesnek.

ha mast nem, legalabb azt ertsd meg kerlek, hogy egy mentos tisztaban van azzal, hogyan mukodik a szervezet - kabitoszer hatasa alatt is -, de mindez irrevelans, mert abban halt meg, hogy osszenyomtak a tudejet es nem kapott levegot. nem tullotte magat, nem tullottek, osszenyomta a tomeg, a rekeszizmai nem birtak a tobb tonnanyi nyomast. nem egy lecsuszott junkie volt akinek a kabitoszer tonkretette az eletet, hanem egy tomegszerencsetlenseg aldozata.

persze ettol fuggetlenul utalhatod a dealereket, engem, vagy barkit, csak kozben jusson eszedbe, hogy (amugy jogos) duhodnek rombolo ereje van.
rezo_O 2011.01.17 19:04:04
@Kandabula:
A DROGOST? mivan?? melyiket??? tobb szazezer van ebben az orszagban, te is ismersz parat, biztos vagyok benne.

ugyerted azt a drogost, aki eladta, azt aki a panikot keltette, vagy mirol beszelsz egyaltalan??? meg milyen drogrol is van szo?? fontos, hogy tudjuk, melyik kabitoszerrol is beszelsz, illetve annak milyen hatasarol? hiszen egy spanglitol (drog) nem kezdenek el verekedni, egy fel uveg palinkanal (drog) meg peldaul azert ez elo-elofordul. melyik volt az a kabitoszer amelyik a panikot okozta? melyik az amelyik szegeny lany halalat?

komolyan ugy gondolod, hogy A drogos (egy darab vagy tobb ez nem vilagos az altalad leirtakbol) okozta a panikot? Akkor minek akarod a vizsgalatot? Vagy te inkabb valamifele koncepcios pert szeretnel? Mi van, ha a mumusod nem is drogos volt hanem kinai vagy bkv ellenor? komolyan azt hiszed, hogy ez az eset a drogrol szol es most abba kell ket korommel kapaszkodni ha mar a ciganyokat nem lehetett sokat emlegetni, a felelosoket meg mar orizetbe is vettek? vagy mindenki drogos volt es a mocskos drogosok miatt tortent mindez?

amugy nyilvanvalo, hogy tudatmodosito szerek hatasa alatt maskepp viselkedik az ember, viszont ennek nem sok kihatasa van a panikolo tomegre, a illetve a tudore nehezulo nyomasra. a te logikaddal a masik ket lanyt is drogosnak lehetne tekinteni, pedig megcsak a kozelebe sem mentek.

ezeket olvasd el kerlek, mielott nekemjonnel, hogy badarsagokat beszelek:
- hu.wikipedia.org/wiki/Milgram-k%C3%ADs%C3%A9rlet
- hu.wikipedia.org/wiki/Asch-k%C3%ADs%C3%A9rlet
- hu.wikipedia.org/wiki/Rekeszizom

keves embernek okoz annyi problemat a kabitoszerkerdes, mint nekem, es ez igy is van rendjen, de az nincs, hogy pusztan azert, mert konnyebb felfogni, hogy "a drogos", azt demonizaljatok.
undorito latvany 14-16 eves kislanyokat es kisfiukat 80 centis szemekkel latni, de konyorgom, ha ez fog meg benneteket az egeszbol, akkor ez szamotokra nem tobb, mint egy kibaszott cirkusz, es semmit nem tanultatok az egeszbol.
Nem állunk be azoknak a sorába, akik hisztériakeltésre használják fel a tegnap éjjel a West Balkánban történt tragédiát. Meg kell várni, hogy a felelős szervek pontosan megállapítsák, hogy egyáltalán mi történt, mi vezetett három fiatal lány szörnyű halálához, és ezért…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
Itt az év vége, és ilyenkor jönnek az unalmas és semmitmondó "ez történt 2010-ben" jelegű írások, és persze jönnek a még unalmasabb és még általánosabb "mi lesz 2011-ben" írások is.Hiszen aki kicsit is a piacon van, az pontosan látja, mi történik: látja,…..
rezo_O 2010.12.21 10:41:00
szerintem a ppc azert elterjedt, mert azt ertik meg konnyen az emberek. a magyar vallalkozo azt erti, hogy x penzert kap ennyit, de ha mar eletolsz egy roit, keresztet vet, ha meg azt mondod targetaltsag, max felcsillan a szeme, de igy ennyi.
ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, majd tiz ev mulva, ha a most felnovekvo generacio akar majd hirdetni, talan behozzuk. ez a tiz ev lemaradas amugy is jellemzo mind a piacra, mind pedig az igenyekre. egy egyszeru technikai pelda: a vilag "elmaradottabb" resze mar jopar eve elfelejtette a joomla&virtuemart kombot, mint utokepes megoldast, meg a legutolso kezdo marketer sem hasznal wordpressnel rosszabbat (nem mintha barmi baj lenne a wp-vel, sot). Itthon meg ez megy, meg a kula, takolt sajat keretrendszerek, hogy veletlenul se lehessen mashoz menni, folytatni a fejlesztest, ha a fejleszto ceg szokas szerint egy hetig nem valaszol meg a levekre sem.
kicsit sarkitva amugy a facebook es a google a nepszerusegen, es az eleresen kivul talan meg azert viheti el a penzeket, mert ott nem annyira vernek at, mig egy magyar seo szakember siman elker toled 5 kilot VALAMIRE, aminek az eredmenyet nem is tudja garantalni.
arrol nem is szolva, hogy sokszor halal egyszeru feladatokat keptelenek megoldani.
toljak a vagon penzt az adwordsbe meg etargetbe, mikor organikus optimalizalason, webergonomian hatszor annyi jonne vissza.
2011 itthon mindenkeppen a tuleles eve lesz, de peldaul az amerikai (fb, google, stb) piacon siman min. 25%os emelkedes prognosztizalhato.
a tularazott hirdetesekrol meg annyit: minden annyiba kerul amennyiert el lehet adni, ez tok alap dolog, ne jelentsen mar problemat. a problema az, hogy itthon a salesesek eladjak a gagyit is dragan, a semmit szazezrekert, a reszeredmenyeket ketszeres aron.
szerintem a mocskos cegadatbazisok azzal, hogy torzitjak a sok szemettel az osszkepet sokkal nagyobb kart okoznak, mintha egy ugynokseg negyszeres aron ad el ezer lajkot..
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
Ezt megkönnyeztem. Hoppácsak, a beküldő nevét kihagytam a posztból, ejnye. Meg6ónak köszönjük a találatot. ..
rezo_O 2010.12.19 15:00:48
@sixx: te sem vagy igazabol szazas, de legalabb az eleslatasod es racionalitasod ezt mindig bekompenzalja
Pilu Itt minden simán megy 2010.12.17 14:25:00
 Néhány hete fejezték be a Ferihegyi repülőtérre vezető (gyorsforgalmi) út felújítását. Amikor először hallottam az ezzel kapcsolatos forgalomkorlátozásról a rádióban, azt hittem rosszul hallok… - Annak az útnak az égvilágon semmi baja nincs, a francnak…..
Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom. Mindezek ellenére -vagy…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
rezo_O 2010.10.26 09:58:45
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztam:
Az eladasi es hallgatottsagi statisztikak szerint a tobbseg nem hifibuzi, es az esetek nagy tobbsegeben nem CD-rol hallgatja a zenet.
A szalagos kazettaknak is jobb volt a dinamikaja, mint egy egy V0-as mp3-nak, megis leallt a sony a walkmanek gyartasaval. A bakelit is jobban szolt mint egy CD, manapsag meg a legnepszerubb es legmegbecsultebb DJk is csak elvetve bakeliteznek, es kozuluk is a tobbseg mesterlemezeket hasznal csak.
A formatum/minoseg problema pedig mar vagy ot eve megoldott (pl FLAC). Ertsd: ugyanazt a minoseget kapod vissza digitalis formaban, hiszen a masterelt studiofelvetelt konvertaljak at jobb esetben. Innentol meg a hangrendszeren mulik mar a tortenet. A CD ugyanugy egy digitalis formatum, mint az MP3, vagy a radiohullamok, csak egy fizikai adathordozohoz van kotve.

Amugy meg kinek a pap, kinek a papne, nem ez volt a lenyeg, hanem, hogy nyakunkon 2011, ideje lenne ehhez merten kezelni a kerdest.
Az illegalis zeneletoltessel nem sok mindent lehet kezdeni, ezert kezelni kell a kerdest.

Teszemazt: az elso 1000 ember aki neten tolti le az albumot (penzert), dedikalt peldanyt kap. Eredmeny: 24 ora alatt tuti elfogy mind. Vagy: Mi van akkor, ha nekem csak 5 szam tetszik az uj albumrol? Miert kene tarolnom es kifizetnem a tobbit? Illetve: olvasom a zeneportalon, hogy huu itt az uj Akosh, na gyorsan hallgassunk bele. Hoppa, de hol? Mindegy, fel ora keresgeles utan rajovok, hogy tetszik. Ezutan vagy varok harom napot, mire kikuldik postan, vagy elmegyek a boltba. Majd atkonvertalom MP3ba, megint elbaszva ezzel egy csomo idot. Mi van ha ez elveszi a kedvem? En csak zenet szeretnek hallgatni..
Akos legalabb annyira hibas zenei illegalis terjedeseben, mint azok a kiadok akik leszarjak a trendeket, es vasarloi igenyeket.
rezo_O 2010.10.26 10:15:35
@norbert79:
ha vinni akarod magaddal a zeneket, nincs ertelme 320asnal nagyobb bitratajut magaddal vinni, azt meg tudja az mp3 is. Ha minosegben akarod megszolaltani, akkor azt meg nem ipodon (vagy valami hasonlon) fogod ugysem..
B+ blog Ébresztő Magyarország! 2010.10.25 12:07:00
Szép napokat él az ország: a svájci frank mindjárt 200 alatt, nagy ívű kormányzati tervek és akciók, miközben természetesen mit csinál a magyar véleményvezér: panaszkodik és károg: úristen, mi lesz akkor ha ránk  hárítják a nagy multik az Orbán-féle…..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
Könnyen lehet, hogy drámai változást hoz az irreálisan magas üres CD-, DVD- és memóriakártya-jogdíjak ügyében egy friss döntés. Egy spanyol vállalatra, a Padawanra kirótt szerzői jogdíjakat ugyanis a cég fellebbezése nyomán a másodfokú bíróság szerint - az időközben…..
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...