Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vamivan

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A mozivásznon bármi megtörténhet" - tartja a mondás, amivel Hollywood is tökéletesen tisztában van. Különösen, ha a színészek gyakran lazán kezelt életkoráról van szó. Bár a digitális fiatalítás kétes eredményét sokan még mosolyogva fogadják, a nagykorú diákokkal benépesített filmbeli középiskolák…..
Bármennyire is hihetetlen, az idei a hetvenedik szezonja a száguldó cirkusznak, és ugyan az új éra kezdete még odébb van, de azért a 2019-es év is tartogat néhány változást a sportág szerelmeseinek, amiket a RaceFans.net össze is gyűjtött...
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
vamivan 2018.11.09 08:42:21
@szepipiktor: nem tudom mit zavar téged, ha a XIII. kerületben a lakóövezet fizetős, mert a kerületi lakosoknak évi 2000 forintért ingyenes a parkolás, más meg mint amúgy is írod, be sem mehet, szóval csak a szabálytalanul behajtók ellen van, ne a lakosok ellen :)
Azokból a színészekből, akik egyféle műfajra specializálódnak, egy idő után mindig előtör az igény, hogy valami másban is kipróbálják magukat. Ez elsülhet rosszul, de akár kellemes meglepetések is születhetnek belőle. A következőben 10 vérbeli akciósztárokról lesz szó akik, több-kevesebb sikerrel,…..
Most van az éjnek rémjáró szaka, Minden sír ásít, s maga a pokol Dögvészt lehell ki. így reagált volna a legendás forgatókönyvíró a Blikk szerdai hírére, miszerint az RTL Klub az idén már a 20. évadát morzsoló sorozat legendás karakterét szellemként vagy látomásként támasztja fel. A most 76…..
Az elmúlt hetekben végigforgattuk a Balatont, készítettünk egy rakás videót, ha nem lettünk volna eleve beleszeretve a környékbe, legkésőbb most halálosan belezúgtunk volna:   A környezet eleve gyönyörű, az északi part csodás kis településeitől és természeti képződményeitől a déli part…..
Fiers Gábor Világéletemben sportmániás voltam. Nyilván leginkább a mainstream sportágak (foci, kosárlabda, jégkorong, Forma-1) voltak előtérben, aztán valahogy egy idő után szépen jött a többi. De amikor már az aktuális kedvenceidet is kiismerted, jön a kérdés: mi van még? Hát elég sok minden.…..
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
vamivan 2015.02.16 17:23:43
@Fehérlapos: okés, elfogadom, de aki amiatt reklamál, mert nála nem működött az applikációban a piros nyíl, az mit akar? :)
Az AMC február 26-án, az amerikai premier után két héttel hozzánk is elhozza a Breaking Bad kvázi előzménysorozatát, a Better Call Sault, egyszerre szinkronos és eredeti hangos/feliratos verzióban. Az első részt február 26-án este 10-től láthatjuk, a többi rész dettó…..
Ez már az ötödik forduló a Pangea blog zászlós játékból, de szerencsére még mindig találni kitalálható és kellőképpen nehéz feladványokat. Régen eltűnt államok, név és zászlócserén keresztülment országok zászlói és ma is használatban lévő érdekes lobogókból…..
vamivan 2014.08.01 08:05:12
@Edigej: hát mert van Fekete-Volta, Fehér-Volta és Vörös-Volta, a három folyó adta a három színt (ez a három egyesül később Ghánában Volta néven, de mind a három Burkina Fasoban ered, lásd még Volta felső része, Felső-Volta) :)
Újabban nagy divat lett mindent leegyszerűsíteni. Sokak szerint minden úgy szép és jó, ha letisztult, sallangmentes. Az építészetben például visszajöttek a bauhaus stílusjegyei, az autótuning világában örökéletűnek tűnik a cult vagy épp a cleaned stílus, stb-stb… Az…..
vamivan 2014.06.30 15:50:50
@KAMA3: a KRESZ nem akarat kérdése, egyrészt 1 fék nem fék, másrészt a megállás sokszor kötelező, ennyi. fixire is lehet féket szerelni (lást @repasibalint), nem tudom megérteni, aki enélkül közlekedik, hogy mindenképp meg akar halni? :) rakja fel a féket, és ha nem kell, ne használja, de ha kell, akkor adja meg magának és a többeiknek a lehetőséget, hogy elhárítsa a veszélyhelyzetet
(és ugyanez vonatkozik a lámpára stb is, ami szintén kötelező, de a "clean stílus" jegyében szeret lemaradni a fixiről, meg persze az országútiról és mtb-ről is sokszor.)
vamivan 2014.06.30 20:07:23
@KAMA3: pörögj vissza az első hsz-re: azon lehet vitatkozni, hogy mennyire veszélyes, de azon nem lehet, hogy szabálytalan. pont. hogy közben mások is szabálytalanok, veszélyesek, jobban veszélyesek blablastb, irreleváns. a rendszám nélküli kocsi a világon senkire nem veszélyes, de az is szabálytalan. ezen kár is vitázni :)
A hetvenes évek elejére a Formula-1 kezdte levetkőzni az ős grand-prix-korszakból megmaradt ösztöneit. Ekkoriban halt meg a legjobbak közül Lorenzo Bandini, Jo Schlesser és Jochen Rindt, és a huszonéves sorozat döntéshozóin, valamint a nagydíjak szervezőin egyre nagyobb volt a…..
Február elsejétől már jár nekünk a havi két ingyenes készpénzfelvétel! Ha cashről van szó, akkor meg tud mozdulni a magyar polgár (persze ha nyugdíjról, ami számlapénz volt, akkor nem). A számlatulajdonosok döntő többsége regisztrált is az ingyenes lehetőségért a…..
vamivan 2014.02.24 08:16:28
@tejcsokoládé: "Kicsit azert fura, hogy termeszetesnek vesszuk, hogy azt a penzt amit a munkankert kapunk, valaki lefolozi..." - és az SZJA az nem furcsa? az kicsit többet fölöz le belőle :)
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
vamivan 2013.12.15 12:05:46
@sepörd: tavaly a BTW-t is ugyanakkor tették ki a műsorból, mint Dórát. (Az igaz, hogy az a BTW még nem ez a BTW volt, a kínai srác egy másik csapattal esett ki Feró házában, Vavra Bence pedig egyéniben esett ki a legjobb 50 között)
vamivan 2013.12.15 12:44:13
@könyvjelző: talán tavaly írtak erről valahol, hogy az első 6 sorrendje megegyezett a FB-lájkok számával, ha jól rémlik.

Ott számít, hogy 6x annyi fácse-lájkolóból feltehetően több potenciális tizenhétkilencvenkilencező van, bár valóban nem egyértelmű a megfeleltetés (hiszen tegnap se volt egy fantomképnek se 70% szavazata)
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
vamivan 2013.11.25 16:41:39
@vamivan: de nem ellened szólt, csak onnan kutott eszembe :)
vamivan 2013.11.25 17:10:39
@gada00: az a baj, hogy ilyen kereszteződésben pont az autós, aki nem adja meg a jobbkezet, mert azt hiszi, hogy jobbról nem jöhet senki, mert autóval egyirányú, miközben jobbról jön a bringás, aki szintén nem lassít, mert neki sem jöhet senki jobb kéz felől
vamivan 2013.11.25 17:12:22
@terrormaci: a járdán remélem csak tolod a biciklit :)
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Kezdjük azzal, amit tudunk: Bozsek Márk pénteken este bejelentette, hogy kiszáll az idei X-Faktorból. Az RTL Klub ma reggel közölte a sajtóval, hogy a tehetségkutatót feladó énekes helyére a múlt heti kieső By The Way kerül vissza. Minden más csak bullshit. Persze nem azért…..