Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChrisNique

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Despota!A profession.hu-n ismét egy gyöngyszemre lehet bukkanni az álláshirdetések között:http://www.profession.hu/hu/allas/343545Lenne "pár" kérdésem a hirdetés feladójához:Megjegyzéseim a felsorolt pontok mellé fűztem :-) * Az ügyvezető munkájának teljes…..
ChrisNique 2010.05.26 10:35:53
@Magg: Szia! És vágtázó halottkémnek is:

Ja, igen, még valamit nem mondtam: a munkahelyem nem termelő vállalat, hanem egy NONPROFIT egyesület. Ugye, így már másképp hangzik? S választ is ad arra a felvetésre, miért nem termelünk több profitot, amelyből újabb munkatársakat alkalmazhatnánk :) Hát ezért, szegény az eklézsia... :)

Egyébként tényleg nem vagyok profi könyvelő, nincs mérlegképes jogosultságom (közgáz végzettségem van), azt a munkát külsős könyvelőcég végzi, én csak a számlákat készítem - programmal, átutalok - netbankkal, a könyvelő kommunikációt szintén e-rendszerrel végezzük, de mondjuk kontírozni is tudok, nem nagy szám a számlatükör egy ekkora szervezetnél :)
HR: 4 fős kis csapatunknál nem sok ilyen jellegű feladat van. A bérszámfejtő elvégzi a dolgát, itt csak a szabitömböt, a jelenléti ívet kell vezetni, ami alapján elkészíti a számfejtést. A dolgozóknak átutaljuk a fizetést, az államnak a járulékokat. Ha nagyritkán táppénzes papír jön, azt is neki továbbítjuk. A KSH és egyéb bevallásokat a könyvelő készíti el. Nem vagyok profi marketinges, de jól szervezem a sajtómegjelenéseinket, interjúkat, a weboldalunkat és a web2-es megjelenéseinket.
Viszont - talán nem profiszinten, az is meglehet - nagyon jó rendezvényszervező vagyok, ebből nem engedek! Még a konkurrencia is elismeri :) Ja, és - papír nélkül - az elmúlt 8 évben, amióta pályázatokkal foglalkozom 11 db de minimis állami támogatást nyertünk, összesen több mint 23 MFt értékben, és ebben konzorciumos is, EU-s is volt, s eddig minden pályázatomat rendben lezárták, az ellenőrzéseknél sem találtak kifogást. Sőt - ha már, akkor hadd dicsekedjek - van a MAG Zrt.-től egy olyan e-mailem, amelyben megdicsértek, hogy ilyen profi excel-elszámolást és pályázati nyilvántartást még nem láttak.
Egyszóval, nem vagyok én sem mindenben profi, én is hibázok, persze. De odafigyelek arra, amit csinálok, és a feladatokat szeretem maximálisan teljesíteni. Jó logikai készség és szervezés kérdése - szerintem.

Tapasztalat? Több, mint 15 éve itt dolgozom, ez nagyon sokat segít ám :))
Végzettség? 2 diploma (közgáz - informatika), 1 felsőfokú szakképesítés (angol ny. - menedzserasszisztensi), 2 idegen nyelv biztos tudással, vizsgával(angol, német)
A 2. diplomámat csak kihívásból, munka és gyereknevelés mellett szereztem, éjjeleket tanulva, de élveztem az egészet. Kitűnőre diplomáztam (nem büfé-szakon).
De nem a papír számít, ahogy írtam korábban, hanem a szorgalom, a probléma-megoldó képesség, a gyors reakció és a jó, inspiráló főnökök, akik hagynak kibontakozni, s akiktől sokat lehet tanulni. Egyszóval: nem tökölünk, dolgozunk. :)) Megyek is vissza. :)
Lehet, hogy hihetetlen, de így van.
ChrisNique 2010.06.03 19:51:47
@vágtázó halottkém: Az is lehet, hogy ezt a hirdetést az előző (távozó) kolléga fogalmazta.:) A főnök pedig elismerte, hogy igen, az előző munkatársunknak is ment, a következőnek is fog. Természetesen egyetértek veled abban, hogy lehet, hogy csak a próbaidő végéig... :(
Amikor én a mostani helyemen elkezdtem dolgozni nem volt ám ennyi feladatom. Az élet hozta, hogy ezt is-azt is csinálni kellett. Én pedig (sajnos :))) lelkiismeretesen szorgalmas vagyok - és elég eszes ahhoz, hogy jól megoldjam a feladatot. A klasszikus dolog: rám ragadt. :)

Látod, énésénke is azt írja, nem volt emberevő-formájú. Sosem tudhatja az ember! Vigyázni kell ezekkel a főnökökkel! :))