Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ölüm Tehlikesi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Olvasói rovat - Apa 2011.01.30 14:54:00
Kenyeres Páltól kaptam ezt a levelet. Megkért, hogy közöld (az illusztrációt Blassiusnak köszönjük szépen).   -Na mutasd, elbaszarintottad, mi? Süsd meg - bimbó vagy, mondtam, hogy ne feszegesd mer' gyenge anyagból van. Na, add ide, epokittal megragasztom. -Kösz apa, rendes…..
A főváros útfelújítós sajtóközleményeivel nem nagyon szoktam foglalkozni, de most kivételt teszek. Rendbehozzák ugyanis a Nagy Lajos király útját, amelyről Tankcsapda körút címmel volt már itt egy kisebb (hm.. természetesen befejezetlen, ráadásul a dizájnváltás miatt kissé…..
Ölüm Tehlikesi 2011.01.11 14:29:38
@Jokkura: sárga keramit burkolat volt még Pesterzsébet kertvárosában is, most meg nem mondom melyik utcában. De ott régebben villamos is járt, mert a sínek pár éve megvoltak. Azóta újraburkolták az egészet.
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
Macskapcsolat Kolduló macska 2010.10.25 05:42:00
Ez a macska egy fehérorosz város utcáján könyörög pénzért. Egy helyben fekszik, el sem mozdul az elé helyezett táblától, amin a következő felirat olvasható: "Kérek pénzt húsra és halra, áldja meg az Isten!" Sokan adakoznak, nem tudnak elmenni az édes kolduscica…..
Ölüm Tehlikesi 2010.10.25 14:22:50
@venszivar: Valag pénz.... persze.
Szemre az a köteg pénz érhet max. összesen 500 forintot. A legnagyobb címlet, amit látok, az a százrubeles (zöld), kb. 6 forintnak felel meg. Ennél az összes többi csak kevesebbet ér. Szal egybként simán hihető, hogy ennyit összekalapoljon, bár maga a kép elég beállítottnak tűnik.
Ezzel a teszttel kiszámíthatod, hogy mekkora az ökológiai lábnyomod...
PTinfo Adj nevet a bérbringáknak! 2010.08.31 19:33:00
Bár korábban már foglalkoztam például a párizsi kerékpárkölcsönző rendszer bővítésével, és várhatóan később is lesz szó más üzemekről, a tervezett budapesti rendszerről még nem igazán esett szó itt. Tudom-tudom, nem tömegközlekedés, de szerény véleményem szerint a…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
Ölüm Tehlikesi 2010.06.16 14:46:55
PTinfo Algír, Mekka, Phoenix 2010.05.20 08:18:00
Algír: Május 15-én elkezdődtek az év végén, vagy jövő év elején megnyíló villamosvonal tesztjei az Alstom korábban leszállított Citadisaival. A vonal európai szemmel nézve is impozáns lesz (más észak-afrikai épülő villamosokhoz hasonlóan): a 23 kilométer hosszú, 38…..