Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paqito

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Schmitt Pálné Bocskaijai 2011.06.30 15:19:00
Szmizsd Pállné Makray Katalin huszonhét színben készült Bocskaija. Hetet megtaláltam. Gyűjtsd össze az összes színt! (Elég Alekoszos dolog huszonhét egyformát.)..
„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!” Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Annyi szép dolog van még a világban, miért pont az a fránya internet kell ilyen rohasztó melegben? Naiv ügyfél tavaly előfizetett 25 megás T-vonala először májusban felére lassult, június óta pedig teljesen halott. A szerelő szerint a Té "túlvállalta magát", de a…..
Egészen természetes dolog, hogy az olcsó termékeket kínáló kiskereskedelmi láncok ronda dobozokba költöznek. Mivel a legfontosabb - gyakorlatilag egyetlen - szempont az alacsony ár, ezt csak úgy tudják elérni, ha minél kevesebbet költenek az épületre, a telekre, a termékekre…..