Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotelalfa

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
hotelalfa 2013.06.20 17:05:42
@Silent Bob: Lehet gondolom nem fog tobbet pofozkodni mindenki tanult az esetbol. De ha mar igy alakult a csaj szerintem megerdemelte az idot meg nem lehet visszaporgetni :)
hotelalfa 2013.06.20 17:18:53
@Silent Bob: En sem vagyok novero es eszem agaban se lenne felpofozni egy csajt. Gondloom a vezetonel ez valami tudat allti dolog leghetett ami veletlenul elsult. Talan a szituacio valtotta ki. De utanna egybol leesett neki.
hotelalfa 2013.06.20 17:25:15
@Silent Bob: Nem azert szallt ki, hogy pofanvagja, hanem azert, hogy megnezze hany darabba szelte a villamos kereke. A tobbi gondolom utanna jott. Ha nem lett volna biztos abban, hogy eluti gondolom nem szalt volna ki. csak azert, hgy lekeverjen neki egyet.
Két hete a Szarvas Gábor úti közértben vásároltam, amikor egy kék, DT rendszámú kocsi elől kellett elugranunk, amely négy kerékkel jött a járdán, majd leparkolt a közért bejáratánál, teljesen ellehetetlenítve a gyalogosforgalmat. Amikor érdeklődve megkérdeztem a kiszálló,…..
Szeretnék újra egy ilyen forgalmas nyári üzemnapot, ami éppen a felvételen látható... nagyon hiányzott a hosszú, hideg tél során. Hogy miért is? - szeretnék újra kora reggel egy kicsi jegeskávéval indítani és nem nyűgnek érezni a korán kelést, ha tudom, hogy mehetek…..
Bikegirls Csajos bringás divat 2012.03.05 16:51:00
Aki eddig azt gondolta volna, hogy a bringás viselet az szegényes és a latex nadrágra vagy a felgyűrt szárú farmernadrágra korlátozódik, azoknak itt egy kis ötletbörze. A merész társításoknak köszönhetően nem csak feltűnő, de a férfi tekinteteknek is roppant vonzó…..
Azt hittem, már semmilyen motoron nem tudok meglepődni, de ma mégis: a Yamaha SR400 hír kommentjei között bukkant fel ez a hirdetés. évjárat: 1992. 10. hó okmányok: okmányok nélkül futott: 0 km lökettérfogat: 494 cc teljesítmény: 34 LE szín: fekete feladva: január 20.…..
Vak tyúk is talál szemet a mondás szerint, és tényleg: úgy tűnik, hogy a Fidesz-kormány is egy olyan törvényen dolgozik, ami az eddigiekkel szemben tök normálisnak tűnik, mert 1. komoly dologról szól, 2. végre nem a kisembert szívatják vele.Ismert a probléma, hogy a magyarországi…..
hotelalfa 2011.05.26 10:36:29
Sajnos ez a politika primitivseg nem ujkeletu. Buntetem, tiltom ahelyett hogy osztonoznek. Nem felporgetik a gazdasagot inkabb kipreselik az utolso cseppet is belole. Sajnos a penz oda vandorol ahol a legtobbet profital. Az allampolgar pedig ott vasarol ahol a penzeert a legtobbet kapja. Erdekes a "csoro" szlovak tesoknak megri ezt csinalni es lam mindenki jol jar. Az allam felporgette a gazdasagot a jot, sokat olcson elv alapjan es mindenki happy mert az atlag ember is tobbet jobbat kap a penzeert de az allam is jut bevetelhez. Ha itthon a penzemert az adok miatt mondjuk csak egy opel asztrat kapok de a szlovakoknal mondjuk ugyanazert a penzert A3-AST ES MEG ROKON IS LAKIK KINT BIZTOS AZ UTOBBIT VALASZTOM 1SZER ELUNK. Ez a KAPITALIZMUS. Azon kellene elgondolkodni, tisztelt Rogan ur, hogyan lehete a rendszert FELPORGETNI , OSZTONOZNI AZ ITTHON VASARLAST. mINDENKI SZERETI A LUXUST. cSAK OTT VESZIK MEG AHOL OLCSOBB. vEGEN MAJD A KULFOLDI LAJSTROMU REPULOGEPEKET ES HAJOKAT IS TILTANI FOGJAK? SOT A KULFOLDON VETT MOSOGEPEKET IS. aZ IS INGOSAG. eGGYET FOGJANAK MAR FEL VEGRE, VAGY NYISSAK KI A PARLAMENTBEN AZ ABLAKOT, HOGY LASSANAK A FUSSTOL 10 MILLIO TUDATOS VASARLOVAL ALLNAK SZEMBEN NEM TIZMILLIO BIRKAVAL. mINDENKI OTT VESZ AHOL OLCSO ES NEM OTT AHOL EGY PAR AMATOR POLITIKUS SZERETNE. JO LENNE HA A NAGY DUMAK HEJETT A GONDOLKODASMOD IS VALTOZNA. eN EZUTAN IS AZON A CSATORNAN FOGOK VASAROLNI HAOL A PENZEMERT A LEGTOBBET, LEGJOBBAT KAPOM. hA AZ MAGYARORSZAG AKKOR ITT HA AZ USA akkor ott , ha Slovakia, akkor meg ott. (Money talks bullshit walsks
Mindig érdekes a politikusok és a média viszonya. Nem okoz csalódást Kövér László sem. "Az elmúlt húsz év médiatevékenysége miatt az emberek jelentős részének nincs kellő információja ahhoz, hogy összefüggéseiben lássák a dolgokat” – közli tényként a…..
Ha romlanak a gazdasági mutatók, a köznyugalom érdekében korlátozni lehetne a gyülekezési szabadságot. Abszurd? Éppen olyan logikus, mint az AB jogkörét az államadósság mértékhez kötni! (Fotó: MTI) Amilyen komoly vitát váltott ki tavaly ősszel az Alkotmánybíróság…..
„Szépen megírta, hogy sajnálja, hogy csak most szól, de férjnél van és két gyerekkel is büszkélkedhet. Most erre mit írjak? Hogy „jó jó, de azért néha dugni jöjjünk össze?” – mit képes megtenni egy jó feleség egy kis potyaszexért? Mindent. Azt eddig is…..
Vujity Tvrtko javaslata után, amely szerint az autókban is megtiltanák a dohányzást, a dohányosok egyre újabb területekről szorulnak ki. Vadászat, horgászás és curling közben is le kell majd mondani a füstölésről. A szigorú jogszabály megtiltaná a benzines öngyújtók…..
Képzeljük el, ahogyan Churchill kizárólag arról beszél, milyen jó lesz a megnyert háború után, majd a mikrofont átadja valamelyik miniszterének, hogy akkor szóljon ő néhány szót a vérről és a könnyekről. (Fotó: fidesz.hu) A legutóbbi ígéretek szerint a mai napon…..
Megint nem nagyon volt időm blogolni egész nap, de estére azért idekeveredtem a számítógép elé, hogy legalább egy kis szösszenetet közzé tegyek. Egy lelkes olvasó küldte be az alábbi rövid levelet és hozzá tartozó fényképet. Itt most két dologra tudok gondolni. Az egyik az,…..
hotelalfa 2011.03.01 10:30:58
@OkoskaTo:rp: A DT-s rendszamu jarmuvekere ugyanugy vonatkoznak a kreswz szabalyai mint az atlag autosra. A mentesseg a benne lulo diplomacia szemelyekre vontakoznak. Az igaz, hogy nem nagyon cseszegetik oket a szabalyok megsertese miatt de ugyanez vonatkozik a mi diplomatainkra kulfoldon. A komolyabb hetbrobas diplomatak ezeket a szabalyokat es betartasat nagyon szigoruan veszik mert ha elcsesz valamit legkozelebb nem megy sehova,raadasul a karrierjenek is annyi. de az olyen jott ment politikia csodorok foleg akik kisebbsegi komplexusuk is van raadasul fontosnak hiszik magukat egy III titkari rangban es hirtelen dipok lettek altalaban azok akik magasrol lesz@rjak a szabalyokat.
hotelalfa 2011.03.01 10:32:32
@Mikrobi: Megsugom a soforok mind rendorok. ;)
  A nemdohányzók védelméről szóló törvény módosítását kezdeményezik indítványukban fideszes országgyűlési képviselők. A módosítás értelmében júliustól tilos lehet a dohányzás minden közforgalmú intézmény (így a vendéglátóhelyek) és munkahely zárt…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
hotelalfa 2011.02.09 15:08:57
@Herr Frank: Politikai bealitottsagtol fuggetlenul, Ha jol tudom Horn Gyulanak SAAB9000-ese volt az a svedeknel atlagos nepautnak szamit.
hotelalfa 2011.02.09 15:26:41
@Droidfigyelő: Van onkritikaja es jobban ervenyesul a kozakart. Mert egy kis balhe is a karrierjebe kerulhet es ott nem tudja kimagyarazni magat. De lehe,hogy csak azert mert normalis, halando ember.
hotelalfa 2011.02.09 15:48:56
@KuKori: En nem sajnalnam a laptop,mobil verda triot. Viszont aki politikusnak megy az ne csak "POLITIKAI FELELOSSEGET" vallajon, hanem gazdasagilag is felelos legyen a tetteiert. Ha hoz a konyhara es az orszag ebbol kamatozik legyen zold a fu. De ha szetlopja az agyat,kins hejzetbe hozza az orszagot, gazdasagilag nem tudja a tetteit indokolni. Igen is legyen vagyoni felelossege. "almodik a nyomor" :))
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
hotelalfa 2011.02.02 11:43:52
@Csokis: AMEN
hotelalfa 2011.02.02 11:46:54
@Csokis: Hogy nez ki hogy Berlinbol megy a Szobi gyors :))
Tényleg úgy van, ahogy István is írja, hogy először mindenkibe beleverik, hogy indexeljen, ha elindul, sávot vált, kanyarodik, aztán elkezdünk mindenféle indokokkal kifogásokat találni? Nálam a mai napig reflexszerűen működik az irányjelzés, röhögtek már ki, amikor udvaron…..
hotelalfa 2011.02.02 11:14:45
@chabusch: Van ehhez hasonlo rendszer de alatalaban nem szeria. A lexusban van olyan un. traffic camera amely sd kartyara veszi a tortenest. A rendszert be lehet allitani, hogy mikor kapcsoljon be pl(hirtelen fekezes, eros kanyarodasnal ero hatasara,stb.. es mennyit vegyen fel a bekapcs utan. Sajna csak elore tud egy megadott szogben felvenni. Ez akkor jo ha pl keresztezodesben te zoldet kapsz es mondjuk a masik pilot benezi es balrol beled vagodik nem kell egyezkedni, hogy kinek vold zold. Vagy pl ha mondjuk te kielozaod es o ugy dont balra akar kanyarodni es nem indexel. Egyenlore ez meg extranak szamit es nem elterjedt. Ja es HD-ban veszi a dolgokat. :)
Bud Spencerékkel nem lehet mit kezdeni. Az általában Terence Hill társaságában bunyózó olasz bármikor, bármelyik csatornán kerül képernyőre, nem ad esélyt a konkurenciának. Ha esti műsorsávról van szó, akkor napi és heti rekordokat döngetnek a BS-TH filmek, ha délutáni sávba…..
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Olvasónk szeretné megszüntetni édesapja használaton kívüli bankszámláját, de ez nem olcsó mulatság.Az én történetem ugyan nem hitellel kapcsolatos, de jól példázza a bankok hozzáállását.Édesapám néhány évvel ezelőtt számlát nyitott az egyik banknál, mert a pénzét ott…..
hotelalfa 2010.11.17 12:09:32
@Advanced Flight: Nerkem is volt hasonlo esetem (megszuntetes) teljeskoruen meg voltam hatalmazva a szamlahoz. De a szamlanyitas es megszuntetes csak a szmla tulajdonos vegezheti vagy jobb esetben kozjegyzo altal hitelesitett meghat. kell. ez a szmla tulajdonos vedelmeben is van. Egyes bankoknal ha nincs a szamlan penz akkor a szamla megmarad de inaktiv lessz es nem szamoljak fel a szmla vezetesi dijat. ez bankja valogatja pl banki tozsdeszamla. Szerintem irasban kellene a posztolonak (szamla tulajdonosnak) a szamla megszunteteset jelezni es ezt kozjegyzovel hitelesittetni.Szivas de ez van sajna. :)) vagy megkerni hogy a megszunteto iratokat a bank kepviseloje jelenleteben irja ala a tulaj. Ugyis mindig azt hirdetik mennyire csaladi meg kozelallo es mennyir ertunk vannak. Na akkor mennyen el a bank kepviseloje a korhazba a megfelelo iratokkal ne csak a nagy duma legyen:))
Gergely a múltkori ázsiai diplomata autóval balesetezős sztorijára választ kapott a MABISZ-tól, aztán hirtelenjében még egy oda-vissza választ is írtak, hátha más okosabb lesz biztosítási ügyintézésileg. Jöjjenek a levelek időrendi sorrendben (a megszólításokat és…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
hotelalfa 2010.11.08 10:58:44
@Nyman: Igaz Igaz, En is szoktam pipat vinni. De Tudni kell mit hova. BE kell rakni a feladando poggyaszba a kedvenc svajci bicskat, pipaturkalot, pipat, parfumot. Nincs ezzel semmi gond. A gepen ugy se lehet hsznalni.Azonkivul ha megtalaljak vagy kidobod vagy nem szallsz fel a gepre. Ezen nem kell szerinte se megsertodni. Aki ezt nem valalja mennyen busszal, vagy vonattal.
A Szabálysértési törvény (Sztv.) módosítását kezdeményezi három (nem kriminál-)  politikus. A tervezet szerint 2011. január 1-jén életbe lépő módosítás szerint a rendőr által, a helyszínen kiszabható szabálysértési bírság a jelenlegi húszezerről százezer forintra…..
hotelalfa 2010.11.02 18:43:49
Egyetértek a blogolóval, nem hiszem, hogy elérnék a kívánt hatást. A jelenlegi rendszer is alkalmat ad jelentős büntetés kiszabására.
HA a tisztelt politikus urak mindenáron a napfénybe szeretnének kerülni talán a saját házuk táján kellene egy kicsit regulázni a dolgokat. Mondjuk a "politikai felelösség" fogalmát pénzbeni büntetésben is definiálni/konvertálni. Én ugy vélem, hogy az ilyen fajta kezdeményezéseket hatóság szintjéről kéne inditani amennyiben van igény ugyanis ez a szerv rendelkezik alapvetően birságolási tapasztalattal, rutinnal valamint joghasznállati tapasztalattal, ők látják a legjobban, hogy van e igény további szigorításra és az eléri-e a kívánt eredményt. Sajnos azzal egyet kell, hogy értsek, hogy kishazánkban a közlekedési tudás (elméleti, gyakorlati) és a szabályok betartása igen alacsony szinten áll.
Ami a birságolási szokásokat illeti nem biztos, hogy a magas bírság a leg célra vezetőbb. A gazdag autós (presztizsautós) ugy is kicsengeti az átlagautós meg szív. Én az USA módszert alkalmaznám ami a bírságon felül közmunkát is előírhat. Mondjuk zárovonalon való átlépés 32 óra közmunka és ezt nem lehetne kiváltani pénzel. Életkortól függően lehetne a munka nehézségi fokát meghatározni. Mondjuk egy 25 éves fiatal az autopályák parkolójának tisztitásában vagy karbantartásában segédkezhetne, míg egy idősebb szabálysértő szociális munkát végezhetne. Ha mondjuk az éves szabadságból 5-8 napot ilyen dolgokra kell kivennei vagy a vállalkozástól távol maradni, biztosan elgondolkodtató hatással lenne.
Üdvözlettel
HA
hotelalfa 2010.11.02 19:19:21
@flippant: Háá milyen éerdőőt ? Ott se vóótam? Ez diszkrimiNáci jó :))
András most már le nem mossa magáról az antibiciklizmus bélyegét, mert már másodszor támad ilyen témájú levéllel. Nem tudom, mennyire volt veszélyes a történetben szereplő autó elindulása, de ha tényleg nem volt gáz, akkor elég érdekes a kerékpáros kitartóan ingerült…..
hotelalfa 2010.10.11 15:46:11
hotelalfa 2010.10.11 15:53:30
@A csótány is ember: Neked van autod???
hotelalfa 2010.10.11 16:59:34
@szaGértő:EZ AZ ELVILEG Kifejezes. Gyakorlatilag akkor van elsobbseged ha megadjak. En inkabb megadom mindenkinek. Lehetsz nagy legeny de ha a platoba harapsz bar igazad van de fäjni fog az alkapcsod. Erre mondjak "a fajdalmas igazsag"