Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peterpapo

0 bejegyzést írt és 3145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja már megmutattam nektek a gyűjteményből egy olyan kisautót, aminek a gyártójáról fogalmam sem volt, sőt a típust is csak Mercedesnek tippeltem.A mai napon ismét egy ilyen régi kisautót szeretnék megmutatni nektek. Eredetileg azt gondoltam, hogy Estetyka játékról lehet szó, de nem…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek A következő előszóval kezdi Kerényi Imre Médiaegyensúly című könyvét. "Mottó Belzebúb  lánya  vagyok  én,    zöld   nilonruh- ában a pokol fenekén főzöm a kását. Ez a ma- gyar média dala. Lectori Salutem! Gyönyörű ez a latin kifejezés.…..
Peterpapo 2017.10.11 15:23:06
@MACISAJT: Na igen. Viktorék legalább következetesek. Moszkivita hazaárulókból maradtak moszkovita hazaárulónak. Mintha nem lenne teljesen mindegy, hogy kinek a seggét nyalják, vagy hogy ki lopja szét az országot. Tudom a fidesznyikek jobban örülnek, hogy Viktorék hordják ki kamionszámra a lóvét. Mára már simán tulajdoníthatnánk a Böszme beszédét Viktorénak is. Hazudnak éjjel, hazudnak nappal. Erről is lehetne írni egy blogbejegyzést.
Soros Kelet-Európában az elmúlt évtizedek során nem nyitott kellőképpen a társadalmak felé, de a CEU-n végzett diákok sokat tehetnek azért, hogy ez ne maradjon így. Már erős a lázadozás az EPP-ben Orbán politikája miatt, ám strasbourgi  hatalmi megfontolások miatt még egy ideig nem lehet számítani a…..
Peterpapo 2017.04.30 00:55:18
@Killary Fucking Clingon:

"A magyar lakosság többsége nem birka ahogy azt ti képzelitek. Egyáltalán, belegondoltatok ti abba hogy legalább 2.5 millió embert birkáztok állandóan???"

Neked mióta többség 2,5 millió ember egy közel 10 millió lakosú országban akikből 8,2 millió szavazásra jogosult???

Egyébként meg is van a válasz. Aki azt gondolja, hogy 2,5 millió ember a többség, az nem lehet más mint birka, hiszen számolni sem tud. Gondolkodni meg végképp nem, csak birka módjára bégetni, amit a vezér ürü béget.
 ..
Peterpapo 2017.04.27 10:15:48
@Trisi:

ha már itt tatunk, akkor nem is klúb, hanem klub. :)
Peterpapo 2017.04.27 10:21:27
@Hungarian Geographic:

Neked mennyi jön be a TAO pénzekből? Ha neked ez jó foci, ami itt van, akkor nagyun tudlak sajnálni, de erről eszembe jutott egy vicc:

Az idős házaspár ül a verandán. Egyszer csak a mama feláll a székből odamegy a papához és szó nélkül lekever neki egy hatalmas pofont, olyat, hogy az öreg hanyatt esik a székkel együtt. Megkérdi a papa:

- Ezt most miért kaptam?
- Az 50 év rossz szexért.

A papa visszaül a székbe. Egy félóra múlva feláll, odamegy a mamához és lekever neki egy akkorát, hogy a mama leesik a verandáról.

- Ezt most miért kaptam?
- Mert tudod mi a jó szex.
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
  Kedves Zsolt! Olvastam háromrészes húsvéti elemzését (egy, kettő, három) a Soros-féle világösszeesküvés mélységeiről, és hogy az elmélet szerint mik a céljai. Azt hiszem, lényegét megértettem. Azt nem állítom, hogy magamévá is tettem, mint világmagyarázó modellt,…..
Peterpapo 2017.04.25 11:36:46
@Benderik:

Akkor Te nem ismered a mondást ezek szerint:

A vélemény olyan mit a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

:)

Viccet félretéve, Bayernek nincs véleménye. Neki csak gusztustalan, lealacsonyító megjegyzésekkel teli fröcsögései vannak, amelyek semmi másra nem jók, csak gyűlöletkeltésre.
Legoptimálisabb Hazaáruló 2017.04.14 20:40:34
Egyes szavak és fogalmak a nyelv természetes fejlődésének köszönhetően változnak. Az idő, a társadalom és kultúra jelentős hatással lehet a nyelvre. Manapság a régen oly kemény "hazaáruló" szó lényegül át és nyer sajátos tartalmat a Fidesznek köszönhetően. Az optimista (mint én) időnként azt hiszi,…..
Peterpapo 2017.04.15 23:10:18
@Bogyó 2:

Én a magam részéről nagyon értékelem az igyekezeted, hogy észérvekkel próbálod bizonyítani az igazadat, de ezekkel teljesen felesleges az ilyen jellegű kommunikáció. Ha nekik azt mondta Viktor, hogy az fehér, akkor te fényképpel is bizonyíthatod, hogy az nem fehér, nem fogod tudni meggyőzni őket.
"Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"  Imigyen szóla Bayer Zsolt a CEU bezárása ellen tüntetőkhöz.  Na, most tökmindegy, ki mit gondol a CEU-ró, és annak beszántásáról. Én például kezdem rohadtul unni az…..
Peterpapo 2017.04.12 09:06:28
@Legeslegalja:

Hahahahahahaha!!! :)

Mert a kormány megmondja a tutit mi? Úristen! Te most viccelődsz, provokálsz, vagy tényleg annyi eszed sincs, mit egy marék molylepkének? :)

Te beszélsz? A bizonyítottan hazug köztévét kellene néznem? Vagy a másik szart a TV2-őt? Ha valaki itt hírt hamisít, az a kormány összes szócsöve.
Peterpapo 2017.04.12 09:22:35
@Legeslegalja:

Te okos tojás, nem kell konkrétan bezárni valamit, elég, ha egy törvénnyel ellehetetlenítik a működését. És mi az a kivételezés, te agyasbéla? Az hogy volt egy vizsgálat, ami feltárt néhány javítható szabálytalanságot és erre mondják a kormánypárti politikusok, hogy törvénysértő a működés? Az a hazugság nem tűnik fel neked? Na jó megyek dolgozni, mert így nem bírok a röhögéstől. :)
A ma Budapesten fellépő Eddie Izzard brit humorista már a megjelenésével is bizonyára sokaknál kiverné a biztosítékot. Mivel számára semmi nem szent, még a kereszténység sem, fellépései során sokszor eljön az a pont, amikor az egyszeri hívő ember nagyon szeretné utálni, mégsem megy neki. Mit adhat…..
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a Média Önszabályozó Testületnél kért vizsgálatot a március elején óriási visszhangot kapott Origo-cikk miatt. Hargitai Miklós elnök nem a levegőbe beszélt, a MÚOSZ valóban új irányt vett...
Peterpapo 2017.03.27 21:27:46
@Ballib cenzorok réme 01:

Szerintem meg az a hányinger, ahogy a kormányhoz közel álló médiumok hazudnak, de hát mit várunk tőlük, ha a gazdájuk is egyfolytában hazudik? Így is elég nagy baj, hogy ennyi szar ömlik belőlük.
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Kormánytagok! A közfoglalkoztatásról szóló 1139/2017. március 20-án megjelent Kormányhatározattal kapcsolatosan az alábbi észrevételeket kívánjuk tenni:  Egyetértünk azzal hogy a közfoglalkoztatottak elsődleges munkaerőpiaci elhelyezkedését ösztönözni…..
Peterpapo 2017.03.26 14:43:05
@VT Man:
"Pontosan, nekem is úgy tûnik, hogy kurva anyját viktornak, amiért nem épít minden falu szélére valami gyárat. De csak olyat, ahol 8-tól 4-ig kell melózni, és nem túl megfeszített tempóval, havi nettó 300 ezerért."

Nem ezért nem, csak minden másért.
Peterpapo 2017.03.26 14:53:15
@kvadrillio:

Még ha csak csodálkozna az nem lenne baj. De acsarkodva, fröcsögve és komcsizva elmútnyolcévezik, meg gyúrcsótányozik és védi azt a gyökér, tolvaj, hazug parasztot és selppjét, akik ez elmúlt hét évben nagyobb kárt okoztak az országnak és az embereknek, mint bárki más előttük.
Ezt ő maga terjeszti "közéleti szereplőkkel" folytatott beszélgetéseiben. Legalábbis ezt állítja a Hetek egy hosszabb cikk egy eldugott mondatában. Meg azt is, hogy a Fideszben tartanak a dologtól...
Egyik lehetőséget sem zárnák ki – meghallgatva a március 15-i beszédét, ám az elmebetegség mindenképpen a jóindulatúbb megközelítés. Orbán megint olyan háborúkat vizionál, amelyek nem léteznek. Kérdés: valóban hiszi-e, amit mond, vagy csak hatalmat (és pénzt) akar, bármi áron...
Peterpapo 2017.03.17 12:48:37
@konrada:

Na ja. Ezért nem ment el a zemberek közel 40 százaléka választani és ezért hagyta el az országot több százezer ember. Aztán a maradékból mégis arra szavaztak 2 millióan, aki a legtöbb szólamot mondta és mondja azóta is. Ennyit az önös érdekről. Na meg erről a rezsicsökkentésről és százszor kiderült már egyrészt, hogy humbug, másrészt, hogy máshol meg a többszörösét szedték be. ja, hogy valahonnan pótolni kellett amit a gazdagoktól nem szedtek be, adócsökkentés címén? Így marad a realitás. talicskával hordják ki a közpénzeket a haveroknak. A Gyurcsány hazudott meg lopott. És akkor ez mentesíti Viktort a hazugság és lopás alól? ja hogy egy látszólag nemzeti színre festett szópóálarcot szívesebben viselnek bizonyos emberek?

Nem kell a süketelés.
Peterpapo 2017.03.17 13:30:57
@Andy73:

Hazugnak beállítani? :D :D :D

Akkor olvasgass egy kicsit. Ez nem beállítás, hanem maga a valóság:

kanadaihirlap.com/2014/02/11/egy-igazmondo-ember-orban-viktor-igaz-mondasai-1989-tol-napjainkig/

És ehhez jön még Viktor felháborodása a nemzet elleni puccsra, amikor az MSZP kormány kiment tárgyalni az oroszokhoz Paks 2-ről. Erre mit csinált ez az álszent, hazug, köcsög? Megkötötte a titkosított szerződést az emberek háta mögött. Ne ennyire igaz ember a Ti Viktorotok.
Peterpapo 2017.03.17 13:33:37
@Andy73:

Halgasd és sírj, te szerencsétlen!

www.youtube.com/watch?v=tjHRCTXrOnM
A miniszterelnök megint túl van egy beszéden, amelynek legemlékezetesebb momentuma az volt, hogy a jelen lévők nem hallottak belőle semmit a végül a törvénytelenül tiltó rendőrséget elmeszelő bírósági határozatnak köszönhetően mégis ott lévő kifütyülők miatt (akik Orbánon kívül csak Tarlóst…..
Peterpapo 2017.03.16 15:51:02
@MikeBoy:

"Ők mennek oda hozzád és addig sípolnak a füledbe, míg azt nem skandálod, hogy "Viva Soros". :P"

Ilyet még sosem hallottam, de olyat már sokszor, hogy "Viktor! Viktor! Viktor!" Pont, mint az "Éljen Rákosi! Éljen Rákosi!" Mondjuk Viktor élhetne is. Száraz kenyéren és vízen.
Peterpapo 2017.03.16 15:54:03
@MikeBoy:

Én sem, csak tévében, vagy internetre feltöltött videón láttam.
Peterpapo 2017.03.16 15:54:59
@MikeBoy:

És akkor még finoman fogalmaztál. :)
És közben éppen kifütyülik...
Peterpapo 2017.03.16 12:06:54
@miva?:

Normális élet nem csak ebben az országban, de a világon sem lesz addig, amíg nem tudjuk levetkőzni az előítéleteinket és sztereotípiáinkat.
Peterpapo 2017.03.16 12:36:06
@miva?:

Azt, hogy az összes északi országgal baj van. Ne akard megtudni, hová jutna ez a világ, ha elfogadó lenne minden ember. Ezt Trump is megmondta. :)
Peterpapo 2017.03.16 12:39:24
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:

Az a baj, hogy Viktornak is már réges régen börtönben lenne a helye. Vagy egy idegszanatóriumban kényszerzubbonyban.
Egyre többen látják, értik, legalábbis érzik, hogy az olimpiarendezés nem az olimpia rendezéséről szól. Hanem rólunk, a magyar társadalomról...
Peterpapo 2017.02.24 23:59:28
@Jakab.gipsz:

" igen a szó veszélyes fegyver kényszerítő erővel hat, maga a kényszer amit a különböző társadalmi rétegekre kifejtett, eredménye a jelenlegi dezintegráció"

Gondolom itt a politikusok (élükön Viktorral) szavaira gondoltál.

"Menyiben tekinthetjük komoly érdemi döntések meghozatalának eszközének a spontán módon felbukkanó civil nyilvánosság kultúráját, amely kultúrával a politikai döntések meghozatalát kényszerítjük ki, ez itt a kérdés."

Itt pedig a Nemezti Konzultációkra utaltál ugye? Ja mégsem, hiszen spontán felbukkanó civilekről beszélsz. Tehát igazából az lenne a civilek állampolgári kötelessége, hogy csak akkor szóljanak, ha kérdezik őket (Nemzeti Konzultáció) és csak arról beszéljenek, amit kérdeznek tőlük (migráncsok, Brüsszel beleszólása a kormány döntéseibe, stb), de ha Paks2 (amikor az MSZP tárgyalt az orszokkal a megkérdezésünk nélkül az puccs volt, amikor meg a Fidesz, akkor az természetes), vagy az Olimpia megrendezése a kérdés, ami a zemberek jövőjének és az ország gazdaságának elevenébe vág, akkor inkább csendben bólogassanak. Érdekes egy személeleted van.
Teljes gőzzel dolgozik a kormány kommunikációs gépezete azon, hogy újabb ellenségeket kreáljon a magyarok számára, illetve, összeálljon végre egy olyan stratégia, amellyel a Fidesz magabiztosan vághat neki a 2018-as parlamenti választás kampányának. Egyelőre azonban csak lerágott csontok esnek ki…..
  Orbán Viktor jelenlegi kormányfő eléggé kiakadt a civil szervezetekre. Legjobb - értsd legostobább, teflonarcú - katonáját küldte a csatába ellenük. De miközben Németh Szilárd a színen küzd ellenük, addig a kormányfő a témában írt szakdolgozatát jól leszedték az internetről. Igen kínos lehet…..
Kell is, hiszen az első, szombat esti (19:30, Duna TV) adás fellépői nem igazán emelik meg az ember vérnyomását: Benji, Calidora, Csondor Kata, Henderson Dávid, Leander Kills, Rocktenors, Roma Soul, Singh Viki, Spoon21, The Wings A produkció bezzeg odateszi magát, legalábbis ez derül…..
Peterpapo 2017.01.11 10:16:43
@Shadow#9:

Teljesen igazad van, ízlések és pofonok. Sapszon Orsitól eret vágnék magamon, a Soulwave-et meg elég sokszor nyomták a rádióban, hogy megszokjam. A többi sem hagyott mély nyomot bennem. Ha ez a 30 dal fog versenyezni, akkor sajnos nincs egy sem, amelyikre azt mondanám, hogy na ez esélyes lehet. Bár az előző években is kiderült, hogy akármilyen lehet a magyar dal esélye sincs szinte semmire. Nem szeretnek minket a világban, talán nem véletlenül.
Évek óta nem látott pénzszórásba kezdett az Orbán-kormány. Egyetlen hónap alatt a költségvetési egyenleget 1040 milliárd forinttal akarják rontani - más szóval ennyi pénzt terveznek elkölteni. A pénzből többek között a Mészáros Lőrinchez köthető határon túli sportakadémiák is kapnak, de jut 3,688…..
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..
Peterpapo 2016.11.17 15:33:23
@DIODORO:

Senki nem mondta, hogy ne legyen verseny. Több rádió is tolja az adást és ezek között a leghallgatottabb a Class FM volt. Ennyi.
Peterpapo 2016.11.17 15:56:27
@DIODORO:

Gondolom, azt szeretnéd mondani, hogy szálljanak újra harcba a frekvenciáért és győzzön a jobb. Így, ebben a formában teljesen igazad van. A kérdés csak az, hogy hogyan szólt az első engedély? Miért nem hosszabbítottak simán egy már sikeres rádióval? Minden frekvencia foglalt, hogy muszáj volt megvonni a Classs FM-től a frekvenciát? Sok-sok kérdés merül fel ezzel kapcsolatban és mivel én nem vagyok szakértő, így nem tudom ezeket a kérdéseket megválaszolni, csak feltenni.
Peterpapo 2016.11.17 16:19:23
@DIODORO:

Nem tudhatjuk, hogy mi volt a szerződésben. vagy te olvastad és tudod, hogy semmi más nem volt benne?

"Nem mellesleg, a Class FM úgy jöhetett létre, hogy a majd negyedszázados Danubius frekvenciáját versenyben szerezte meg. A korabeli híradások szerint nem teljesen törvényes módon (2009-ben !!)"

Volt is belőle felzúdulás, mint ahogy ebből is van.