Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infried

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráspiról, azaz Horváth Józsefről, a magyar borászat angry young manjéről mindenkinek van egy jó vagy rossz szava, nekünk meg rengeteg, ezért most fölöslegesen nem ragozom. A szortiment legolcsóbb borának, a Kopárnak igazából nem is volna szabad léteznie. Először is az árban és…..
infried 2010.05.18 12:47:37
@koccintós: Szerintem pedig mindenképpen fricska,aki Horváth úrnál járt pontosan ismeri a sztorit "mindenki cuccoz" ,föleg Gere Attila van nagyon offenzíva alatt.Ezt köztudott,sokan le is írták ezt itt- ott a bormédiában.Sumák, övön aluli ütèsek.
Ami a Kopár dülöt illeti,azt is csak Horváth úr tudja hogy hol van szerintem,a sztori ott sántít hogy Sopron ès Fertörákos dülöit az úgynevezett svábok müvelték,ugyan azokat elzavarták,Rákos 90%-át telepítették ki,de a dülök neve valahogy megmaradt németnek.
Lehet hogy betelepített valaki egy darab területet ahol nem volt elötte szölö és azt mondta hogy ez most akkor a Kopár.De akkor az friss sztori.

A lényeg ,hogy GA-elleni offenzíva miatt(lett)
olcsó a RáspiKopár,ezt nyugodtan ki merem állítani.Az más tészta hogy Horváth úrnak egyediek és jók a borai és föztje is,magam is szivesen fogyasztom ,de én mint emberre azt mondanám hogy blenyós.A pestiek biztos tudják ez mit jelent.

Lehet anyázni.