Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prognozuoti Blasio

0 bejegyzést írt és 471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden jelentős közösségi média-influencer mögött, ott van egy odaadó pár, akinek szinte teljes idejét kitölti partnere oldalának, blogjának kiszolgálása. Olyan emberekről beszélünk, akik végtelen türelemmel fotóznak, és saját maguknak kevés szabad teret hagynak – még a telefonjukban is. Hogyan…..
Elhatároztad, hogy belefogsz az életmód váltásba, oda figyelnél mit mikor eszel, de nem tudod hol is kezdd el? Ez a cikk segíteni fog neked!Elmondom azokat a táplákozási trükköket, amelyeket felvettem az évek során, hogy segítségükkel kordában tartsam az alakomat a hormonális betegségeim ellenére.…..
Prognozuoti Blasio 2019.03.08 13:36:35
@i.kriszta: Jól esik, hogy tudsz azonosulni az általam leírtakkal. Köszönöm! Én is az általad leírtakra, így utólag, mert bevallom elsőre nem olvastam végig.

Én konkrétan voltam mát elhízva. Most 33 vagyok, és 180centi magas. Olyan 30 éves koromig gyakran voltam 100 kiló felett, most meg 90 körül mozgok, és mellette jelentős izomtömeget szedtem fel. Jelenleg is van azért rajtam felesleg, de mivel mellette izmos a karom-vállam, ezért teljesen más összképet ad ki, mint a húszas éveimben.
Az viszont felháborít (nem nagyon), mikor pl. egy olyan felső van rajtam, és megjegyzik a tunya ismerőseim, hogy "milyen szerencsés vagyok, hogy ekkora bicepszem meg tricepszem van"...
Mert hát ugye ez a szerencse kérdése, nem pedig a heti három húzó, és másik három toló-edzés miatt...
Ha ők is ugyanezt megtennék, és semmi eredménye nem lenne, na akkor vághatnák a fejemhez, hogy szerencsés vagyok... De amíg semmit nem tesznek, addig ez egyszerű felelősséghárítás magukkal kapcsolatban.
Prognozuoti Blasio 2019.03.08 13:40:29
@Pipas: Meg a ruszki munkatáborban is. Akiket pl. hamar kivégeztek, azok nyilván nem fogytak el idő hiányában.
De az az igazság, hogy kellő intelligencia mellett szerintem tökéletesen érthető volt, hogy mire gondolok...
Prognozuoti Blasio 2019.03.08 15:07:42
@Zabalint: mondjuk ezt nem mondta Pipas, de szerintem kár ezen rugózni...

Mint mondtam, megfelelő intelligencia mellett tökéletesen érthető mire gondoltam, a többiek meg ne érezzék magukat megszólítva...
Lopott, hazudott, lebukott, és ezért ki a hibás? ..
Prognozuoti Blasio 2018.12.11 09:49:45
  A minap elgondolkodtam azon, hogy akárhányszor azt érzem, végre nyugi van, és kerek a világ, mindig történik valami, ami az egész rendszert felborítja. Vajon hányszor kell egy élet alatt komolyan újratervezni?..
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
Prognozuoti Blasio 2018.08.14 18:00:22
@Annie Oakley: izé...

Nem ítélkezem Rólad látatlanban, lehet te vagy az üdítő kivétel, de akik körülöttem netes társkeresőként jöttek össze, azoknak én soha nem kérnék a kapcsolatából... A leggyakoribb az, hogy igazából nekik mindegy volt, csak már legyen valaki... Hogy is mondjam!?! Nem azok az emberek, akik az életben valaha is válogatni tudtak...
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Prognozuoti Blasio 2018.07.04 16:49:52
@Semmitnemérszakitiltással: Pont erre gondoltam én is.
El kell vinni egy hozzáértőt...
Négy használt verdát vettem az elmúlt két évben, és mindegyiken csak annyi hiba volt, amit már a megtekintéskor láttam.
Ja, nem is! Az egyik Clio kitolta a benzint tele tanknál... Oda kellett egy 300forintos alkatrész a kupak alá... Amúgy soha nem ért meglepi autóval...
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
(Egy FB-poszt apropóján) Schiffer ott volt Bálványoson, alkotmánybírákat adott, sosem fenyegette a NER és a parlamentjének legitimitását, semmit nem ért el az LMP egyetlen lényeges mutatványában, az aktanyilvánosság követelésében. A politikában a szimbolikus gesztusoknak és pozíciónak sokkal…..
Prognozuoti Blasio 2018.05.08 16:33:38
Gusztustalan, és patkány dolog Schiffer Andrást szidni és kritizálni! Egy igazi elvember, aki számtalanszor bizonyította objektivítását és elvhűségét! Soha nem mondott dacból sem nemet, sem igent csak azért, mert nem volt neki szimpatikus az ötlet gazdája!

Persze nagyon könnyű a fotelból fikázni az ellenzék VALÓBAN tiszta és elvhű politikusait. Könnyű szarozni a VALÓDI ellenzéket, hogy szégyen rájuk nézve ez az eredmény, és hogy leszerepeltek. Mintha ez bármennyire is rajtuk múlt volna! Az MSZP-DK fidesz által pénzelt műelenzékről most nem beszélnék. Ők a NER részei.

De kiváncsi lennék, hogy a sok megmondóember, aki szarozza az LMP-t meg a Jobbikot például, az mit csinált volna?!?
Nem volt programjuk? Dehogynem. Szakmailag korrekt volt? Igen! Volt elképzelésük hogyan kellene az országopt vezetni? Igen! Volt egy erős vezetőjük? A Jobbiknak az is volt.
És érdekel ez bárkit is egy választási kampányban? A legkevésbé sem!
Ezt a választást nem a teljesítmény, a szakértelem, és a rátermettség dönötte el. Ezt a gusztustalan lejáratókampányok, a szardobálás, a hazudozás, és a manipuláció vitte el oda, ahova jutott!

Kedves valódi ellenzéket szidó fotelforradalmárok! Tessék kipróbálni milyen a NER célkeresztjében lenni! Ki kell próbálni milyen érzés, mikor jó programod van, szakmailag felkészült vagy, neked van igazad, mégis a Ripost meg az Origo hamis híreire kell reagálnod minden fórumon, miközben a 7 millió ember a közmédiában csak a te féligazságokon alapuló lejáratásodat nézi!! Hajrá! Ki kell próbálni! Ki kell próbálni milyen, mikor a gyerekedet is drónnal figyelteti a hatalom!

És azt hiszitek egy feddhetetlen emberen nem tudnak fogást taláni? Majd gyártanak neki botrányt. Buzi lesz, vagy iszlám-imádó, migránsimporőt Soros-bérenc... Hogy nem igaz?!? Perlej, aztán talán kapsz valami kártétítést. Addigra erre hivatkoza az összes média lehozza a hírt, a cáfolatot pedig nem lesz kötelességük.
Olyan ember nincs, aki nem úszott el egy sárga csekkel, nem hajtott valaha gyorsan, nem büntették meg szabálytalan parkolásért, vagy ne lenne bármi apróság a múltjában.

Hát hajrá fotelforradalmárok! Lehet szarozni a Schifferhez hasonlókat, és MEGMUTATNI, hogyan kelett volna! Sok sikert!
Prognozuoti Blasio 2018.05.08 17:37:12
@Kondom Keselyű: Nagyjából így látom én is.

És komolyan érdekelne, hogy ki az aki szerint ő ezt jobban tudta volna csinálni, mint Vona és Schiffer/LMP
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt cím! Sz. A. vagyok. 9 éve dolgozom egy dinamikusan fejlődő nagyvállalatnál. Történetem úgy nagyjából 2 éve kezdődött ami egy kicsit bizarr,morbid és furcsa másoknak talán vicces is,azt…..
A társkeresés a megszokott módon Karácsony utolsó napján kezd el felpörögni, és ez a lendület sokszor, még ha különböző hullámokban is, de kitart május végéig. Így ha magányos volt a Karácsonyod, de jövőre jó lenne valakivel együtt megélni, akkor most kell elkezdned keresni, hogy egy év múlva…..
Prognozuoti Blasio 2017.12.28 14:27:24
Hihetetlen mennyire divatos lett a társkeresőzés. Lassan tényleg elhiszem, hogy nem ciki! Legalábbis a köztudatban.
Én továbbra is azt gondolom, hogy aki a "valóságban" nem talál magának társat, az igazából a posvány interneten sem fog. Főleg nem hozzá passzolót.
Olvasom ezeket a tanácsokat, amik elég közhelyesek, de még csak nem is ezzel van a legnagyobb probléma! A gond inkább az, hogy az írás feltételezi az egészséges/valós önképet, ami egyébként a társkeresőkre egyáltalán nem jellemző. Elképzelik magukat valamilyennek, írnak egy szép bemutatkozást, felállítják a szerintük reális elvárásokat, és belelendülnek. Csak az a baj, hogy mások szemében ők az esetek túlnyomó részében rohadtul nem olyanok, mint amilyennek ők képzelik magukat. Különben mégis mi a lóf..t keresne egy érzékeny, intelligens, mások szerint kimondottan csinos nő 32 évesen a lúzerek között??
De fordítsuk meg! Mit várnak el, főleg 25-38 éves nők az ilyen oldalakon? Legyen jóképű, legyen egzisztenciája, legyen ambíciózus, de mégis lovag... Kisanyám!! Egy ilyen pali mi a sz@rt keresne társkeresőn, miközben a valós életben hetente 10 nő ad neki zöld lámpát? Gondolod azok közül nem tudna választani?

Jó az az ötlet, hogy döntsd el, hogy kell e társ neked... Eddig pipa... Aztán azon filózzál, hogy milyen társ kell! Vedd például az utolsó 5-10 exed átlagát mind külsőleg, mind belsőleg, mind anyagilag! Ha ezek fölé lövöd az elvárásokat, már túlzóak az elvárásaid, mivel a piac nem véletlenül árazott addig oda, ahol voltál.

Aztán azok a paraméterek. Szeretek moziba járni, sétálni a természetben. Kedvenc színem a kék... Fasza! Csak általában nem ezeken hasal el, vagy működik egy kapcsolat. Milyen habitusú vagy? Hogyan kezeled a konfliktusokat? Mennyire vagy hirtelenharagú? Mondasz e vita közben olyat a másiknak, amit higgadtan soha nem mondanál? Bosszúálló vagy e? Milyen fontos a szexualitás? Meggyőzhető vagy e egy vitában, vagy makacsan ragaszkodsz a saját igazadhoz, mégha ordít is róla, hogy nem az?!?!
Na, ezek releváns kérdések, csak épp a társkeresők tökéletes világában senki nem kíváncsi rá.
 ..
Prognozuoti Blasio 2017.11.18 18:22:58
Amúgy a budapesti közlekedésről...

Szinte egész nap vezetek Pesten. Fejér megyéből járok fel a 13-ba, ott cégautó, és azzal ki az ügyfelekhez... Szóval tudom miről beszélek.
Szerintem a nap/év/hét különböző szakaszaiban a hülyék is mások! Például nem mindegy, hogy szerda reggel fél hétkor autózol, vagy fél kilenckor.

Egy átlag hétköznapon:
Reggel hatkor erőszakosabbak az emberek. Kevesebben vannak, de kevésbé engednek be, és jobban sietnek.
Hét és nyolc felé már dugó van, rutinos ingázók járnak be, isijáratok, kicsi arányú hülyével. Rengetegen mobiloznak, ezért lassan araszolnak, és indulnak a lámpánál...
Nyolctól úgy fél tízig. Későre bejárók, mobillal, keveredve a szabadnaposokkal, és a sofőrökkel, úgymint taxi, futár, kiszállító, területi képviselők. Ez a legvegyesebb elegy, ez látszik is rajta. Sok, teljesen eltérő ritmusú autós...
Aztán úgy tíztől háromig fasza a város. Többnyire sofőrök, autóval dolgozók járnak, és azt a néhány szabadnapos bevásárlót könnyedén kikerülik. Dinamikus időszak.
Kora délután isijárat, de nem jelentős...
Három környékétől isijárat, keveredve a korán végzőkkel. Dinamikusak, mert a dugó előtt haza akarnak érni.
Fél négytől úgy hatig pedig a tömény cumi. Elúszott sofőrök, akiknek vissza kell érnie, keveredve a hazafelé igyekvőkkel. Türelmetlenek, mobiloznak. Feszült időszak.

Abba, hogy egy hosszú hétvége, a nyári balcsizás, vagy egy hét eleje/vége hogyan befolyásolja mindezt, abba már bele sem mennék!!
Prognozuoti Blasio 2017.11.18 23:20:04
@mennyi?husz!:

" Elkepesztoen deffenziven kell vezetnem de meg igy is heti szinten 4-5 eset van, hogy eppen elkerulok egy balesetet."

Akkor lehet, hogy nálad is van valami probléma. Én is minden nap vezetek a fővárosban, de hetente 4-5 balesetet kivédeni elképzelésem sincs, hogy miként szükséges. Nálam kb havi 1, maximum 2 fordul elő...
Hogy lehet, hogy évekkel azután, hogy a frankhitelek és egyéb devizahitelek átváltása megtörtént forinthitelre, még mindig téma lehet a devizahitelesek helyzete? A válasz ere csak az lehet, hogy még mindig sokan vannak nehéz helyzetben, még mindig nagy összegekkel tartoznak a bankoknak. Nagyon…..
Prognozuoti Blasio 2017.11.07 19:52:32
@Tamáspatrik: És sokan tönkre is fognak. Érdemes megnézni, hogy a mostanában felvett forint alapú hitelek milyen kamatperiódussal futnak. A magyar embereket ma sem érdekli semmi más minthogy mennyi a havi törlesztő... A kockázatokkal ma sem foglalkoznak, ahogyan 10-15 éve sem foglalkoztak. Pénzügyi kultúra a béka segge alatt... Nincs új a nap alatt... A sztori ugyanaz, csak az eszközök és a balekok mások...
Prognozuoti Blasio 2017.11.08 10:39:27
@Tamáspatrik: És inkorrekt...
A családon belüli erőszak (a párkapcsolati erőszak kifejezés nem fedi le sem a gyermekek, sem az idősek, sem a családhoz tartozó nem társ szerepben lévő személyek bántalmazását) értelmezése és kezelése komoly problémákba ütközik hazánkban. Ehhez nagyban hozzájárul a valós ismeretek hiánya, az…..
Prognozuoti Blasio 2017.10.31 08:08:32
@Hozzászólok:

"nem voltak egyenloeg a jogok. A 20. Szazadban kezdtek egyenliek lenni."
Ezt írtam én...
"Mondjuk a JOGOK eddig is egyenlőek voltak, ki tudja már mióta."
Tehát igen, eddig is egyenlőek voltak. 2017-et írunk, jó reggelt kívánok. Az utolsó női egyenjogúsági mérföldkövet 1946-ban találtam az interneten. Pont az általad említett tanulással kapcsolatban. De ugye nem azt akarod mondani, hogy a férfiak állítólagos frusztrációját máig ez okozza??
Prognozuoti Blasio 2017.10.31 08:14:06
@Hozzászólok: Otthagyta... És én is elhagytam mind a kettőt. És tanultam is belőle. Mára nem akarok mindenáron nőt magamnak, és nem megyek bele kísérletezésképpen egy olyan kapcsolatba, amiről az elején látom, hogy nem vagyunk egy szinten érzelmi intelligencia terén.
Például amikor valaki úgy szidja előttem a volt hapsiját/hapsijait, hogy vérben forog a szeme, meg dagadnak ki az erek a fején, akkor nagy valószínűséggel elmarad a folytatás.
Prognozuoti Blasio 2017.10.31 10:02:34
@midnightcoder2: Monnyuk a jelenlegi kormány az némi pénzért nagyon szívesen telepít eltérő kultúrájú embereket dicső hazánkba ellenőrizetlenül, meg döntögeti a csúcsokat kiadott "oltalmazott státusz" kiadásában éves szinten.
A kormány erősen bevándorláspárti, ez a tetteiből tökéletesen látszik. Kérdés, miért nézi hülyének az embereket?!?
Sétálni kell egy kört este a nagykörúton. Ha bármelyik gyros-osnál vagy kajáldánál látsz fehér magyar embert, már örülhetsz. De nem nagyon fogsz.

""Ami a legszomorúbb, hogy a jelenlegi kormány pont azt igyekszik belenevelni az emberekbe"
Amúgy ezt a megelőző kormányok is űzték erősen, csupán az ellenségképek voltak mások! A ballibsi mocskok még nemzeti jelképeket is meggyaláztak.
Szerző: Papp-Felber Anita Mindig megdöbbenek azon, hogy a vezető hírek alatti kommentekben mennyi gyűlölet és rosszindulat van. Vagy közöny. Vagy undor. Vagy okoskodás. Itt le is írom gyorsan, hogy a napok óta terítéken levő szexuális zaklatásról írok, így akinek unalmas a téma, zárja be a…..
Prognozuoti Blasio 2017.10.28 17:18:58
@a ribancok is kidobják a csikket: Én nem vagyok elkeseredve! Csupán nem akarom megváltani a világot. Ennyi, nem több!
Mozgalmasan telt a nyár a hazai médiapiacon: Andy Vajna és Mészáros Lőrinc bővített, míg az Origo és TV2 szűkített. Szűnni nem akaró a hazai média lelkesedése, több új portál is startolt az elmúlt hónapokban, átalakulások zajlanak az ellenzéki sajtóban. Szemünk előtt zajlik a médiatörténelem: a…..
Nagy port kavart, óriási felháborodást keltett és sokakat foglalkoztatott az eset, ami október 15 -én, vasárnap este történt egy fővárosi KFC gyorsétteremben, amikor egy biztonsági őr brutálisan megvert egy újságírót, amiért az akadékoskodni merészelt (jogosan) a kiszolgálással kapcsolatban és a…..
Prognozuoti Blasio 2017.10.19 17:47:29
@karandash: Miből gondolod, hogy én ideges vagyok?? :) Én csak tanácsot kértem, mit tegyek...
Prognozuoti Blasio 2017.10.19 18:11:57
@Aldou Raine: Ezen én már egy ideje túl vagyok. És tekintettel, hogy átváltottál kulturált hangnemre, akkor ezen a szinten folytatnám én is.
Én még csak nem is a közepet hiányolom. Semmi bajom a jobb- és a baloldalisággal. Ahogyan a nemzeti és a liberális eszmékkel sincs! A demagóg beszűkült látókörökkel van, meg ahogyan te is írtad, a populista felfogással.
Lehet valaki objektíven nacionalista, meg liberálisan demagóg is. És ezeknek akár végtelen permutációja. És az, hogy sokan elvakult vallási fanatikusként viselkednek politikai meg közéleti kérdésekben, az szerintem elég ijesztő!
Prognozuoti Blasio 2017.10.20 05:41:28
@Aldou Raine: Semmi baj, gondoltam, hogy nem nekem szól feltétlenül.

És látod, az írásod végén van, amivel nem tudok teljesen azonosulni, de elfogadom a véleményed! Szép napot!
Két napja megérkezett az iOS friss verziója, amit javarészt iPhone 8 és 8 Plus, illetve iPhone X, azaz 10 készülékeken lesz csak élvezhetően használható?! Esetleg régebbi verziókon is élvezet lesz használni vagy csak egy púp lesz a hátunkon?  Sok helyen olvastam, illetve sokan írtátok, hogy a…..
Prognozuoti Blasio 2017.09.22 16:27:04
Ó, Egek! Nagyjából az XT-k óta foglalkozom informatikával, basic-en programoztam már a 286-os PC-k korában. És azt mondom, hogy szégyen, ahol az informatika tart. És most teljesen mindegy, hogy Mac-ről, PC-ről, androidról, vagy IOS-ről beszélünk.

Az újabb rendszer jobban kihasználja a hardver képességeit?? Ezt a szöveget azóta olvasom, mióta az első Win95-öt feltelepítettem úgy 22 évvel ezelőtt. Az újabb rendszer MINDIG több erőforrást emésztett fel, és nagyon ritka esetekben volt értékelhető előrelépés miatta. Egyszerű parasztvakítás, és a parasztok vakulnak is tőle rendesen.
A ma divatos "szoftverfrissítés" kifejezés semmi más, mint a modern kori szándékos avultatás leghatékonyabb eszköze. Nem kell még csak elektronikai sunyiság sem a készülékbe! Az user önként dalolva hajítja a kukába a korábban drágán megvásárolt eszközét, mert a végére irtózatosan lassú lesz a sok "frissítésnek" köszönhetően. És lelkesen telepíti azokat, mert azt gondolja, hogy attól biztonságosabb, jobb, gyorsabb, szebb lesz. Nem lesz az. Százból egy eseti, mikor egy "frissítésnek" valóban gyakorlati előnye van.
Én például életem hibáját követtem el, mikor az I4S-emen frissítettem az IOS-t! Vagy az Xperia Z2-m: Android 6. 11 Giga a 16-ból, lassúság. Visszaraktam a gyári 4-est, az 5,5 Giga volt, mindent tudott, amit a 6-ossal, és villámgyors lett!
A Windows 10-be bele sem mennék! Szégyen!
Legútóbbi hazalátogatásomkor olyat tettem, amire bár nem vagyok büszke, de külföldön bevett szokás: fizetés nélkül távoztam egy helyről, miután a pincér négyszeri kérésre, 20 perc után sem volt képes a pár italról szóló számlát kihozni...
Meleg nyár, stresszes hétköznapok, unalmas percek. Unalmunkban sokszor és sokféleképpen tudunk elidőzni, az egyik leginkább jellemző veszély a nassolás. A XXI. század éppen hogy elindult, mindenhol gyorséttermek, éjjelnappalik, étel- ital, csak éppen bekapunk valamit. Ettől lehet, hogy még…..
– Hangos! – vágja rá tétovázás nélkül Sanyi bácsi, kaszásdűlői lakos. Örül a kérdésnek, mert az „elviselhetetlen dübörgés” régóta a bögyében van. – Meg a sok drogosalkoholista csavargó! – kontráz rá Jolika néni, Óbuda minden önjelölt és foglakozás szerinti házmesterének szószólójaként. Zoli, aki…..
Prognozuoti Blasio 2017.08.20 14:21:15
@Artúr a kutya: Azért nem tudsz aludni, mert nem vagy fáradt! Menj el dolgozni.
  Ma reggel több cikkel és gondolattal találtam szemben magam, ami korábban engem is nagyon foglalkoztatott. Hol van a határ az önző és az önmagáért kiálló anyuka között? Létezik egyáltalán egy szofisztikált határ, vagy összemosódik manapság a kettő. Mennyi idő, pénz és energia jár egy nőnek olyan…..
Prognozuoti Blasio 2017.08.11 09:49:48
@Behajtó70: A te feleséged igazán boldog nő lehet melletted. Gondolom sok szabadságot adhatsz neki, sokat mehet el tőled külön kikapcsolódni például a barátnőivel, és biztosan a mai napig a titokzatos alfa-hím vagy a szemében. Biztosan nem vágyik másra a szíve mélyén, mert ott van neki a drága férje, akinek biztosan boldogan kevergeti hagymaszagú pörköltet gyerekkel az oldalán vagy húsz éve...

Túloztam? Lehet!

Nem mindenben értek egyet a blog írójával, de önző aranyásónak, meg ilyen mai modern antianyának beállítani pont legalább ekkora túlzás!

Az anyaságot nem kell szenvedésnek beállítani, de feneketlen feromonbombának sem. Bizony, vannak szép részei, és keserves kötelességei! És én, mint férfi, soha nem várnám el a feleségemtől, hogy mindenhez jó pofát vágjon!
Igenis segíteni kell az asszonynak az úgymond "kötelességeiben", meg kell neki hagyni egy kis magánszférát, egy kevés önző örömöt, hogy az anyaságában mégis szabadnak érezze magát, mert ez igenis lehetséges. Csak egy megfelelő felfogású férfi mellett!!
Prognozuoti Blasio 2017.08.11 10:15:26
@Hortenz: Miért baj az, ha fényévekre van egymástól?? Kinek célja egyáltalán az egyenrangúság?

Kezdjük az elején: Normális esetben egy férfiről megy nőről beszélünk, nemükből adódóan más képességekkel, erőnléttel, erősségekkel. Nagyjából ezen a ponton már el is engedhetjük az egyenrangúságot, mint célt. Aztán ne felejtsük el azt a tényt, hogy míg a nő otthon van a gyerekkel, addig a férfi dolgozik, ami bejárással 8-11 óra is lehet akár naponta. És így tennéd te rá az otthoni teendők 50%-át a nagy egyenlőség jegyében?? Korrekt vagy...
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
Prognozuoti Blasio 2017.07.09 20:39:04
@ergerberger: Annak mi a szar köze van a cipőhöz? Segítek! Csupasz lábbal előbb szedsz össze ilyen retkes szarokat, mint cipőben.
Prognozuoti Blasio 2017.07.09 21:13:37
@ergerberger: Tehát akkor a nagyjából általános iskolai szintű véleményed szerint minden létező embernek gombás a lába, aki zárt cipőt hord nyáron is... Értem.
Szerintem meg nem. Soha nem volt gombás a lábam, nem is szokott bebüdösödni, és nem szokott berohadni sem. De feltételezem, ezzel sokan mások is így vannak.

Viszont a nyilván saját tapasztalataidon alapuló véleményed után van némi elképzelésem a te testi higiéniádról. Ha neked egy egyszerű izzadástól kötelezően gombád lesz, akkor kegyetlen dolgokon mehetnek keresztül a környezetedben élők...
Prognozuoti Blasio 2017.07.22 19:32:24
@ergerberger: Nekem zárt cipőben sem rohad a lábam, neked meg homo-szandikában is... Ez a különbség köztük kedves büdös bogár!