Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fedor Kvasztics

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
Utolsó előtti részéhez érkezett az HBO-n a Westworld. Tovább mögött spoileresen tárgyaljuk az epizód, illetve az évad legfontosabb kérdéseit...
Fedor Kvasztics 2016.12.03 14:52:09
@Mr. Brooks: Te vagy az, aki mindenhol pinat latsz ? Moricka style....
Fedor Kvasztics 2016.12.03 14:52:50
@Mr. Brooks: Te vagy az, aki mindenhol pinat latsz ? Moricka style....
Nem, ez a blog nem csak a késekkel tervezett foglalkozni anno. Már az alapító okiratban (amit pedig egy töpörtyűzsírtól foltos alig használt kocsmai szalvétára jegyeztek föl az alapító atyák) sem csak a késeket jelölték meg prioritásként, hanem minden témát, amit pengeélre lehet, és ami még…..
Napi Vagányság Lemmy 2014.02.10 08:24:00
#395 Lemmy a Motörhead-ből a megelevenedett Napi Vagányság: amikor 1975-ben a Hawkwind-ből kirúgták inkompatibilis drogfogyasztás (a zenekarban mindenki füvet vagy hasist szívott, Lemmy viszont szintetikusokat tolt) és a sok letartóztatás miatt, akkor bosszúból levarrta három…..
Fedor Kvasztics 2015.12.31 14:04:25
@Száguldó gyorsnaszád: A "zenejuk(?)" Ez mondjuk provokacio... Es Igen, a zenejuk. Nem retegzene, hidd el.
Én baromira szerettem Magyarországon lakni, magyarnak lenni. Ugyan nem voltam teljesen tudatában annak, miért is, de egyszerűen jó volt. Szerettem az ovit, mert baromi jó villamos állt a kertjében, szerettem a sulit, mert baromi modern volt és harmadiktól angolt tanultunk, szerettem a…..
Paul von Hindenburg német birodalmi elnöknek már csak órái voltak hátra, amikor előkelő vendége érkezett. Az első világháború német hőse a „Fenség” szóval üdvözölte jövevényt, mivel azt hitte, II. Vilmos császár áll előtte. Valójában Adolf Hitler német kancellár…..
A KézenFogva Alapítvány a totálisan autómániás Winkler Robit faggatta, aki már nemcsak nagykorúaknak ír szeretett négykerekűiről: Márton és Micike kalandjaiból a legkisebbek is megérthetik az autók működését, legújabb történetükön keresztül pedig a tűzoltóságot…..
Az alábbi ügy meglehetősen mókás állampolgári jogérvényesítést ismertet: miután bepanaszolja a fennhéjazó hangnemben figyelmeztetést adó rendőr járőrt, a panaszában kvázi feljelenti magát szabálysértésért. A főkapitány meg kapva kap az alkalmon. Tisztelt…..
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
Fedor Kvasztics 2011.09.19 22:36:38
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Közben Mekiék gyorstekerésre állították a videomagnót (helyettesítsetek ide, amit akartok, de MP4-lejátszóval nem jön ki jól a hasonlat), és mielőtt befejeztem volna az utolsó előtti (tehát a Mongóliába érkezésükről) szóló posztot, már itthon is voltak. Ez persze semmit nem…..
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Fedor Kvasztics 2010.08.02 13:17:46
Persze nem mind, csak 90-95 százalékuk. Mégis, nem lenne elvárható, hogy aki jogsit kap, akár a szédítő ötvenet is el merje érni? Vélemények az azonos című írásunkról...