Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l4m4ntin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Gulyásdemokrácia Közöd? 2010.10.22 12:06:00
A határon túli magyaroknak tervezett választójog belengetésével nem az a baj, hogy állítólag bebetonoznák a hatalomba a Fideszt. Egyrészt ezt nem igazolta senki és semmi (az ugyanis, hogy ott sokan vannak, ha megjelenik Orbán, nem jelent semmit, a Fidesz utcai mozgósító ereje itthon…..
Subba A kétlábú malac 2010.10.04 12:14:00
RIPPEL MALAC!Zhu Jianqiang, a tízhónapos kismalac két lábbal született. Első körben ki akarták dobni <könnycsepp> aztán egy cirkusz akarta lenyúlni, de a gazdája ragaszkodott hozzá, és megtanította két lábon járni. Éljen Kunkori! (Ja, farka sincs, oh well) ..
  Az országban nemzeti szabadságharc van a globális pénztőke és az IMF ellen. Na bravó, ahogy édesanyám mondaná. Nyelvi leleményből nem fogytunk ki. Annyira szánalmas már ez az egész bohózat, hogy nem tudom, sírjak vagy nevessek. Mint amikor a kiütés előtt álló részeg…..
l4m4ntin 2010.07.20 19:58:32
@Várkonyi:
Vámhatárok visszállítása?

Azt zért ne felejtsd el hogy nem csak importból áll ám a dolog hanem nekünk is el kéne adni vmit tudod. na azt meg az EU kilépés után kigondolhatnád, hogy a 72%-ban német exportunkat mivel pótolod.
Legalább harmincezer fontot, több mint tízmillió forintot ért az a kormány, amit a brazil kidobott autójából monacói balesete után. Az érkező Karun Chandhok ha akarta sem tudta volna kikerülni, átment rajta, sőt, magával is sodorta, nem valószínű, hogy a kocsi egyik…..