Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morello morello

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
Eredetileg Chance címre hallgatott a Hulunak gyártott krimi, de persze a magyar címadásban Laurie miatt nem maradhatott el a Dr. előtag, így Dr. Chance címen kell majd keresni a sorozatot csütörtök este 21:55-től a FOX műsorán. Mindegy egyébként, nem a cím dönti el/határozza meg, milyen egy sorozat…..
Ha lehet, a cinizmusomat hagyd meg nekem, kérlek, Uram! Ha már a facebookra kiposztolom, akkor mindenképp annak a Cukiberg fiúnak szeretném üzenni, hogy köszönöm, hogy kitalálta a facebook nevű betegséget, ahol, az üzenőfalamon több anyaméhet, és újszülöttet,-aki éppen most…..
Kósa Lajos kétszer szólt nagy nyilvánosság előtt tegnap, mindkét megszólalását értetlenség követte itt-ott, itthon. A nemzeti Magyar Távirati Iroda tudósítása szerint a nemzeti Magyar Labdarúgás Fórumán Kósa minden polgármesternek azt tanácsolja, fordítson nagy figyelmet a…..