Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonocomodo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen nehéz helyzetben van a TV2-nél Hajós András, aki több díjat is nyert a Dalfutár című műsorával, ami a Super TV2-n futott, közben pedig erősen kritizálta a csatorna híradóját, illetve több kormányellenes tüntetésen is felbukkant. Az ezzel kapcsolatos aggodalmairól és meglátásairól beszél…..
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
Sonocomodo 2017.01.08 12:38:45
@kommentes nikk: no. akkor a végtelenül pozitív fogadtatás és a minőségi megvalósítás eléggé rádcáfolt. de jól kimagyarkodtad maga:, még mielőtt egy percet láttál volna, leszögezted, hogy: eddig se sikerült ezután se fog, mindenki hülye, szar lesz úgyis. gratutálok, biztos nagyon kellemes ember vagy.
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Sonocomodo 2015.11.30 08:46:49
@Flea30: Az infusion aranygombbal jutott tovább a német supertalentben is. A két élőshowban nem lehetnek egyszerre és minekután ott kb. 20 millióan fogják majd nézni ez a magyar erőlködés gondolom kevésbé érdekli őket. Gondolom a magyar és a német műsor szerkesztői megállapodtak a zenekarral, hogy melyik viszi tovább őket, merthogy ennél nyilván több van ebben a produkcióban.
K report Legyőzött a hegy 2014.09.28 20:38:11
Valahányszor Szlovákiában, a Magas-Tátra felé vezetett utunk és a távolban megláttuk a Kriván jellegzetes formáját megjegyeztük, hogy egyszer az életben ezt a hegyet mindenképp szeretnénk megmászni. Teltek múltak az évek és az ábrándozást végre a cselekvés követte, hisz…..
Sonocomodo 2014.09.29 16:39:42
@mrZ: ne szivasd már. ahogy látom nem ez volt az első magashegyi túrája. a körülmények meg tudják viccelni a tapasztaltabbakat is. Én pár hete voltam a Raxon, Auzstriában szakadó esőben. ugyan felmentünk végül a csúcsra, de úgy éreztem hogy minek. semmit nem lehetett látni, csak 12 hektoliterrel több vizet kaptun ka nyakunkba mint ha csak a menedékházig mentünk volna. Ők legalább tudták mikor kell abbahagyni, meddig szólt az adott körülmények között a mandátumuk a hegyen.
Sonocomodo 2014.10.01 11:41:00
@klarky: azért halkan megjegyzem, hogy elkerüljük a fogalomzavart: a Kárpátok egy hegylánc és mint ilyen, a Magas Tátrát is magában foglalja ;)
fentrol.blog.hu Annotálás 2014.09.12 10:52:07
Lehetőség van arra, hogy a kommentet ne a kép egészére értelmezzük, hanem annak csak kis részletére: ..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Drága Szerelmem! A Brazíliai Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok! 1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém!…..
Oysterzene Burritoszerű vacsora 2010.08.25 09:37:00
Mostanában mexikóias érzületű vagyok, ami nem abban ölt testet, hogy sombreroban és ponchoban lövök kovbojokra, hanem hogy mindenbe próbálok babot és kukoricát helyezni, amibe elképzelhető.  De múlt héten rendes burrito-szerűséget próbáltam összeállítani. Van…..
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..