Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tidal Wave

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..
Vlagyimir Putyin orosz elnök az új Hitler, Orbán Viktor magyar miniszterelnök pedig hű csatlósa, akinek külpolitikai stratégiáját, beszédmódját nagyban befolyásolja a cél, hogy visszaszerezze Magyarország számára a többségében magyarlakta területeket, amelyek az I.…..
Üzenőfüzet Esik szét a Fidesz 2015.02.09 21:04:38
A Fidesz elkezdett belülről rohadni és szétesni. Ha voltak is eddig belső konfliktusok, az legalább nem előttünk zajlott. 2014. decemberétől azonban elkezdték kihordani a szennyest a kirakatba. Íme 3 előjele annak, hogy a Fidesz el fogja veszíteni 2018-at: Ha mondanom kellett…..
Rogán Antal nyilatkozata az euró bevezetésének lehetőségéről sokak fantáziáját megmozgatta, hiszen céldátum már régóta nincs napirenden. Az Orbán-kormány eddig úgy állt hozzá a dologhoz, hogy talán majd 2020-ban vagy azután bevezetjük, de akkor sem történik semmi rossz, ha…..
Orbán azt nyilatkozta, hogy inkább megtartaná Magyarországot a magyaroknak, nem látna szívesen nagy létszámú, a magyartól eltérő kultúrájú kisebbséget. Pedig ha valamitől félteni kell a magyar társadalmat, az pont nem a bevándorlás, ugyanis európai viszonylatban nagyon kevés…..
Ízléstelen karikatúrával csinált viccet a pár napja elhunyt ismert ellenzéki aktivista öngyilkosságából a Népszava. Úgy látszik, hogy a 125 éves múltra visszatekintő napilap mélyebbre süllyedt, mint eddig bármelyik szennylap: ha kell, a szerkesztők akár a lelküket is eladják…..
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
Tidal Wave 2014.11.04 10:09:30
@Oroszi Istvánné: A MÁV és a Volán hatákonysága az más kérdés, azon mindig lehet mit javítani, de az általad elmondottak nem igazán adnak választ arra, hogy miért kell két azonos nyugdíjjal és fizetéssel rendelkező ember közül az utúbbinak teljes árat fizetnie, az előbbinek meg semmit. Vagy egy kedvezményes jegy/bérlet kellene a nyugdíjasoknak (mint például a diákbérlet), vagy pedig csak bizonyos csúcsidőn kívül időszakokban legyen ingyenes az utazás (szerintem az előbbi jobb megoldás lenne).
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
A Fővárosi Közgyűlésben az októberi választások után 20 fideszes honatya foglalhatja el a székét, míg az ellenzéki pártok és a civil szervezetek összesen 13 főt delegálhatnak. Az eredményekből azonban kiszámoltuk: ha a Fidesz nem alakítja át saját érdekeinek megfelelően a…..
Fotó: Móricz Csaba. Merészet lépett a szabolcsi zsákfalu zsebvezére: Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester bizarr performansszal fejtette ki véleményét világpolitikai kérdésekről a község főterén a hétvégén. A hiperaktív faluführer már eddig is szívesen játszott…..
"A keleti nyitás nem jelenthet nyugati zárást" - ígérte Navracsics másfél hónapja.Orbánék a mongolóliai és az ecuadori nagykövetség nyitásával párhuzamosan bezárták a ciprusi és az észtországi követséget. Az észtek válaszul bezárták a budapesti…..
Mi itt a Ténytárnál hiszünk a szabad véleménynyilvánításban, amelyet véleményünk szerint mindenki számára biztosítani kell. Hiszünk abban is, hogy véleményünket - legyen szó bármilyen kisebbségről, vagy bizonyos témában eltérő véleményű, esetleg világnézetű emberek…..
Korábban már írtunk arról, hogy mit művelt a Fidesz a választási rendszerrel. Elemzésünkben sorra vettük az okokat, amelyek miatt kijelentettük, hogy a Fidesz előre elcsalta a választást. Ugyanakkor azt is megírtuk, hogy a baloldal veresége közel sem csupán a Fideszre szabott…..
Annak ellenére, hogy kevesebb, mint két hónap múlva megkezdődik az aláírásgyűjtés az őszi önkormányzati választásokra, a baloldali ellenzéki pártok között továbbra sincs egyetértés abban, hogy milyen formában induljanak el az októberi megmérettetésen. Kicsit olyan érzése…..
Tidal Wave 2014.06.30 12:45:22
@Darth_Vader: Igen, így van.
Annak ellenére, hogy a Fideszre szavaztam, én is azt mondom, hogy kellene egy normális ellenzék, hosszú távon a politikai verseny kell.

És itt jön a képbe a Jobbik ostobasága. Ha nem lennének zsigeri antiszmiták, EU és USA gyűlölők, Iránnal barátkozók, hanem egy mérsékelten EU szkeptikus párt, mint például a Kaczynski vezette PiS a lengyeleknél, akkor már régesrégen ők lehetnének a váltópárt. Lengyel barátaink is nagyon jól megvannak posztkomcsik nélkül, mi is meglennénk.

Csak ehhez egy Jobbiknál messze intelligensebb társaság kellene.