Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Táposvödör

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Táposvödör 2010.08.18 17:42:35
@vadkutya: Magyarország legnagyobb médiacégének kezei alatt születik újjá az NST, amelynél sztem igencsak kedvelik az itteni cikkeket, ellenben nem lehetett volna megállapodást kötni, úgy gondolom ez így logikus.

Tudod ezzel csak az a baj hogy, nem biztos hogy kedvelik a cikkeket, sőt lehet hogy el sem olvassák őket. Csak megnéztek pár grafikont ahol az olvasottságot. és a lehetséges hasznot mutatták ki és eldöntötték, igen ebből lehet pénzt csinálni.
Van pár tehetséges újságíró akiket szeretnek, szerepeltek e tévében, szóval már a reklámmal sem kell törődni. Én félek attól hogy ez a hátsó szándék kivégzi majd leendő oldalt.

Én inkább csak olvasó voltam, nagy ritkán szóltam hozzá a dolgokhoz mivel mostanában nem tudom nézni csak a nagyobb meccseket így nem akartam hülyeséget mondani, de csak olvasókánt is élvezetes volt az oldal.

Szerintem a családias jellege adta meg az ízét a a dolognak. Grat mindenhez és Sok sikert srácok!!!!!
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Táposvödör 2010.08.01 02:25:03
@giacinto:

Hát mondok egy kettőt okés:

Zlatan Ibrahimovic 24.800.000 € 2006/2007
Cristian Chivu 15.000.000 € 2007/2008
Ricardo Quaresma 27.600.000 € 2008/2009
Diego Milito 25.000.000 € 2009/2010

Jó tudom nem RM szintű összegek, de az olasz fociba nincs is annyi pénz!

Szóval vannak itt drága igazolások, kicsit szégyellném magam a helyedben hogy a kedvenc csapatodat sem ismered!!!
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
Táposvödör 2010.07.23 23:59:04
Hejhó!!
Nyers leszek mint szoktam de ez van!

Nem értek egyet azzal hogy a magyar edzőket soha nem vették komolyan! Kubala László, Csernai Pál, Lóránt Gyula hirtelenjében csak ez a három név jött ki az agyamból.

Hogy is fejezzem ki magam, Sok ország rájött arra, hogyha nem tud rendes szakmai stábot kiállítani akkor importálni kell. Elsőnek rögtön mondhatnám Angliát is, de az ázsiai és afrikai futball fejlődéséért is kizárólag külföldi szakemberek tehetők felelőssé. Ez olyan min mikor a középkorban a legény lófaszhozsem értett akkor mit csinálta bugyuta, hát nem kiment a külföldi céhekhez szakmát tanulni, és itthon is meghonosította azt.
Szóval én csak külföldi neves szakemberrel tudom elképzelni a jövőt, és nehogymár anyagi okok miatt hátráljunk meg.

A másik nagy hiba szerintem ( és ez a különbség a szomszédos válogatott szinten eredményesebb országok és MO. között) az hogy itthon a játékos mozgás akkora szarság hogy az már kimarja a ganéban született parasztgyerek orrát is. Gondoljunk csak bele hogy 90's években mekkora karriert futottak be a román focisták olaszba.
És nálunk mit tanultak meg belőle: hát izé a tévé sokat beszél Angliáról oda kéne küldeni pár fiatalt focizni, meg ugye ott erősebb a valuta és ha csak szaré-hugyé is adod el a gyereket még akkor is jól jársz. É a sok kis csíra mind ment a süllyesztőbe. Míg ellenben a külföldi akár szlovák akár szerb játékos meg ugye befutott külföldön!!!

És akkor pl a magyar utánpótlás válogatott játékosai többet tudnak a fociról mit a teljes magyar élvonal, akkor meg hogy várjuk el azt hogy itthon még fejlődjenek. Szart!!!!!! Az egész úgy szar ahogy van. Gyökeres változás kell!!!

Mos attól hogy odaültetünk egy pénzembert a trónszékbe attól nem fog változni semmi!!!!!!

Egervári meg a sikereit egy eleve összerakott kinevelt csapattal érte el.