Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renszarv

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több korábbi bejegyzésben is elítéltem a plágiumot, mint a lopás tudományos formáját. Nem akartam a köztársasági elnök plágiumügyéről írni, amíg ki nem derül az igazság, de úgy tűnik erre még várhatunk.  A HVG szerint Schmitt Pál az egyetemi doktorijának jelentős…..
A morgás joga Esküszöm ... 2012.02.29 07:23:00
A jogszabálymódosítások dömpingje az ügyvédek sem hagyta háborítatlanul – Mátrai Mária országgyűlési képviselő javaslata alapján esküjük szövege Alaptörvény-konform lett. De vajon mi volt a baj a régivel?  régi: "Én... esküszöm, hogy ügyvédi hivatásomat az…..
A morgás joga Újratervezés 2012.02.08 21:50:00
       Szabó Máté ombudsman szerint sérülnek a felsőoktatási felvételi előtt álló fiatalok jogai, mert a feltételek változása miatt mindössze két hetük maradt arra, hogy újragondolják lehetőségeiket, és "életre szóló döntést hozzanak" (hvg.hu,…..
Orbán Viktornak és Matolcsy Györgynek. A könyv eredeti ára 21,- Ft volt, igény esetén ingyen, a postaköltséget is vállalva, szívesen megküldöm...
És nem csak gyermektelen, hanem még csak nem is házas: élettársi kapcsolatban él. Tíz éve vállalkozóként próbál boldogulni. Mindemellett ráadásul még balliberális politikai orientációjú is, néhány kommunista ideológiai elképzeléssel. Ez a poszt nem csak a gyerekek után…..
Renszarv 2011.04.04 11:47:55
@oszi-papa: az alapján extrapolálni, hogy jelenleg Indiában és az arab országokban nagy a népesség szaporulat, és ebből a "keresztény-magyar" kultúra végét jövendölni elég túlzónak, a realitásoktól igen távolinak érzem. A gazdasági fejlődéssel párhuzamosan a nép szaporulat úgy tűnik mindenhol elkerülhetetlenül csökken, vagy természetes módon, vagy állami politika révén (Kína). Azok a korok, amikor minden harmadik ember európai volt, elmúltak, de nem hiszem, hogy az lenne a normális, ha az maradt volna hosszú távon.
Magyaridióta Kidobott pénzek 2011.02.08 17:28:00
Jövök reggel dolgozni, közben megy valamelyik rádión a szokásos reggeli híradás, melynek keretében beszámolnak arról, hogy a MOKÉP jelenlegi góréi is feljelentést tettek az előző vezetés ellen, mert gyanús ügyleteket találtak (az index például már eltüntette a cikket, lehet,…..
Magyaridióta Ne lehessen Katát 2011.01.24 18:20:00
Mottó: Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és ott megvernek a rutinjukkal! (egy hasonló okosságról képinnen) Több közismert blog is felfedezte és kiposztolta, hogy a Deutsch Tamás által bejelentett Facebook-oldal, az ELÉG (csak azért sem linkelem, bár a…..
Közelegvén a határidő, felhívtam életem párját és egyben a figyelmét arra, hogy lassan el kell ballagnunk a Nyugdíjbiztosítóhoz, nyilatkozni a magánpénztárban maradásról (neki csaknem 3 millió forintja gyűlt össze eddig a magánszámláján, nekem alig valamivel több mint…..
Renszarv 2011.01.27 01:06:07
Talán igaza van Török Gábornak: ez még mindig a demokrácia, hiszen amíg választások vannak és egy ilyen poszt megírható, addig nem beszélhetünk diktatúráról. Ez azonban már nem az a minőségű demokrácia, amiben jól érzem magam.A Magyar Köztársaságban lehet személyre…..
Helheié jelentése: társaságban kellemetlenül viselkedő rokonaival családi kötelékeit nyíltan vállalónévnap: márc. 10...
Alig használt világképünket - értékbeszámítás mellett - újabbra cserélnénk! Meglepődne, ha a Brazil csapat nem jutna  ki a vébére, esetleg kiderülne, hogy pozitív a magyar államháztartási mérleg ? Nos, fizikus körökben még ennél is megdöbbentőbb hírekre…..
A hír: A pápa életére akartak törni. (A Scotland Yard öt külföldit vett őrizetbe Londonban.) Egy mondatban: Innen üzenem szerencsétlen balekoknak, hogy egyetlen komolyabbnak számító szervezetet ismerek csak a világon, amelyet tönkre lehetne tenni az első számú vezető…..
...A szikár és vöröses fű, mint lángoló ujjak markolásztak a réten, és vékony sávokban húzódtak végig a csupasz lankákra, s kúsztak fel egészen a hegyhát bokájáig. Az egész kép úgy vált ki az amúgy is borús környezetből, mint alattvalók könyörgése a nagy királyhoz.…..
Néhány napja Bulgáriában vettem ezt a Quantum nevű bort, aminek a különlegessége, hogy a címkéjén egy matematikai képlet olvasható, mégpedig ez:    Ez a formula nem más, mint a Heisenberg-féle határozatlansági reláció, ami a kvantummechanika egyik alapelve, és…..
 Új nap, új McDevitt - a Könyvhét alkalmából Magyarországra csábított szerző Alex Benedict - sorozatának harmadik kötete nemrég jelent meg a Galaktika Fantasztikus Könyvek, avagy a Metropolis Media jóvoltából. Az első kötet nagyon tetszett, és a második is hozta a szintet,…..
Magyaridióta Forrásaink szerint 2010.06.07 13:41:00
Hogy a múlt heti forintgyengítő cselekménysorozat összehangolt akció volt, afelől mára senkinek nem lehet fikarcnyi kétsége sem.Ha valaki esetleg azt hinné - mint én is tettem az első napon -, hogy ezen a Fidesz nem nyerészkedett, azt ki kell ábrándítsam: csak és kizárólag nekik…..
Renszarv 2010.06.08 08:56:09
@idelle: értem, ezek után már csak valami konkrétum kellene, mondjuk egy hang felvétel, amin OVi felhivja brókerjét, amin határidős ügyletre ad megbízást :) remélem forrásaitoknak meg van ez ;)
Renszarv 2010.06.08 12:48:50
@idelle: nem ezt mondtam.
Renszarv 2010.06.09 15:25:04
@ekszpert: a sztori még jobban hangzik így :)

Most akkor 2 milliárdot vagy 200 milliárdot nyertek? És hova kerül az a pénz? Vagy kihez? :)
Magyaridióta Kínban 2010.06.08 18:02:00
Annak idején a főiskolán, a megfelelő szemeszter végén dBase programot kellett írnunk számítástechnikából az évvégi jegyünkért. Ha jól emlékszem, az általam írt szösszenet annyit tudott, hogy összeadott két, tetszőlegesen bevitt számot. Na, ha az program volt, akkor Orbán…..
Renszarv 2010.06.09 01:08:23