Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rioside

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ablonczy Bálint a Heti Válasz munkatársa publicisztikájában megszólította liberális jogvédő barátját. A virtuális címzett megszólal: Fazekas Tamás, a Magyar Helsinki Bizottság ügyvéd munkatársa válaszol. Kedves Bálint! Remélem, nem haragszol meg a tegeződés miatt, de a…..
Igen kedves felebarátaim, elérkezett a nap amikor is nyolc év után megjelent az új Body Count album. Ice-T megint odacsap ahová köll, ti meg alább szépen meghallgatjátok mit is alkottak, mert különben mészárszék lesz itten, de csúnya. ..
Múlt héten az Időrégész-cikkben kétségbeesett segélykiáltást küldtem az űrbe, az Impossible Mission II egy fejlesztőjét, Szentesi Józsefet kerestem. Őt teljes kapcsolati hálóm mozgósításával sem bírtam megtalálni, de egy blogolvasótól pár órán belül meglett az…..
Belsőség Élefartáh! 2011.02.17 18:12:00
Egyik kedvenc fórumunkon tűntek fel az alábbi képek és szereztek pár vidám percet idebent a gépházban. Természetesen azonnal elkezdtünk agyalni azon, vajon létezik-e olyan személyautó-típus, amelyiknek egyáltalán nem árt, sőt, használna, ha a hátulja lenne elöl. Először…..