Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woman69

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid TOP 10 Johnny Depp filmek 2012.05.12 12:30:00
Az elmúlt két hét Johnny Deppről szólt, előbb fiatalkora kultikus tv-szerepét a 21 Jump Street-et filmesítették meg, amelyben egy rövid cameo erejéig feltűnt. Ezen a héten következő Tim Burtonnel közös filmje került a moziba. Az Éjsötét árnyék a nyolcadik együttműködése a…..
Valamiért a múlt héten teljesen kiment a fejemből a szombati matinézás, úgy hogy kárpótlásul itt van kettő. Szerencsére most se kértétek tőlem számon, ezt köszönöm is:) Jómagam az első részt meglehetősen túlértékeltnek tartom, de azért egyszer érdemes megnézni. A…..
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..
Woman69 2012.05.14 14:35:19
@Logent: Szívesen! Angol, nincs hozzá felirat, bár én nem is kerestem. Nem viszik túlzásba a kommunikációt :D Nincs benne értelem, uh alap angol tudás is elég hozzá. Agyatlan baromság szerintem :D
A mai napig a top-listát posztjaim a legnépszerűbbek, íme még egy. Az elmúlt 100 évnyi filmművészet már rengeteg olyan legendás színészt termelt, akik nem egy filmben bizonyították, hogy megállják a helyüket a horror világában. Lássuk ezek közül a legjobbakat, félig-meddig…..
Woman69 2012.05.09 10:45:07
@Bogoj: Én is arra gondoltam, amúgy köszi mert, csak most ugrott be, hogy készült másik film is azonos névvel. Sok helyen nevezik Millennium trilogy-nak, mert 3 évad az egész sorozat.
Mind1, mindenesetre számomra megunhatatlan alkotás!
Woman69 2012.05.07 16:37:46
Mint már ismeretes a Carrie remake főszereplője Chloe Moretz lesz, aki játszik az Éjsötét árnyékban is. Mivel Tim Burton rendezése hamarosan a mozikba kerül a fiatal színésznő rengeteg interjút ad, a Comingsoon oldalnak is alkalma nyílt beszélni vele és szóba került a remake…..
Mára egy klasszikus slasherrel készültem, amihez kedves gyerekkori emlékeim fűződnek. Igaz, hogy voltaképpen egy Péntek 13 rip-off, de annak tökéletes. A filmet egyébként a szép emlékű Ultrafilm adta ki DVD-n. Pár helyen még lehet kapni pár száz forintokért, érdemes beruházni…..
Kísérletképpen most úgy posztolok ki egy vendégkritikát, hogy hozzáfűzöm egy sajátomat. Fő a változatosság ugye. Ezúttal Lucio Fulci két filmjéről lesz szó, a rendszeres olvasók tudják, hogy nem igazán szimpatizálok a munkásságával, vagy legalábbis a személyi kultuszával.…..
Geekblog The Woman 2011.10.28 07:00:00
A The Womant rettenetes élmény végignézni. Bőven túlvan az emberek úgy 99%-ának a komfortzónáján, a maradék 1%-ot meg mielőbb el kell zárni. De nem azért nyomasztó és brutális, mert van benne ujjleharapástól kettévágáson és mellbimbólenyesésen át szívkitépésig minden,…..
Az RTL Klub vagy nagyon hülye, vagy nagyon rafkós, hiszen a Megacápa az Óriáspolip ellen után újabb két ZS-kategóriás gyöngyszemmel támadja a szerencsétlen nézőket. Május 3. (csütörtök) 21:25  - Megapiranha (Piranha 3D koppintás) Május 10. (szintén csütörtök) 21:25 -…..
Horror-Mirror Tömören. 2011.12.02 08:00:00
Következzen néhány film, lényegre törő, rövid kritikákkal.  Minden tekintetben vegyes a felhozatal: nemzet, műfaj, kor és minőség. Ezekről vagy nincs kedvem hosszabban írni, vagy csak egyszerűen nem akartam. Viszont, ha már meglestem őket, legalább ennyi haszna legyen…..
Remélhetőleg a törzsolvasóknál már elvárás, hogy ha sokáig nem írok, akkor valami grandiózussal rukkolok elő, ez most is így lesz. Ezúttal egy féltucat rossz filmről lesz szó, mind különböző évjáratú, különböző műfajú többféle vidékről. Szemezgessetek. 1.…..