Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madárpók

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi legkerékpárszerűbb elektromos kerékpár a napokban debütált sanghaji China Cycle 2013 kiállításon, olasz fejlesztés, és csak tekerni kell. A Zehus Bike+ állítólag olyan hibrid, mint a Toyota Prius, csak nincs nagy és nehéz akkumulátora. Az egyetlen külső jel, hogy nem…..
Valaki magyarázza már el pontosan és érthetően, hogy mit is látunk a képen, jó? Megköszönném, ugyanis nem vagyok/voltam túl jó fizikából, így csak annyi ugrik be hirtelen és halványan, hogy a dolognak a statikus elektromossághoz lehet valami köze. Mindenesetre baromi jól…..
Milyen ISDN végberendezése van? - Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon. - Itt alul megjelent két emberke ikonban... - Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától.. - Tőlem???? - A megjelenítendő névhez mit írjak? - A…..
Madárpók 2010.08.05 04:24:38
Marha nagy ez a műsor  ..
Novemberben volt a Tonight Show két vendége valamiféle valóságshow-s túlélési celebpár, hogy bemutassák közös könyvüket "Hogyan legyünk híresek". Már ott lehetett érezni, hogy baj van, mikor beléptek és a közönség kifújolta őket :D Ilyet még sosem láttam ebben a…..
ROFL-net Partiarcok delüksz... 2009.08.11 06:22:00
Ma elmarad, mert akármit is raktam volna ki, nem tudta volna überelni ezt. Édes istenem, nem fogok hetekig aludniTúl könnyű ejha Narancssárga háp háp..
ROFL-net Nap idiótája 2009.08.07 06:36:00
Csak azt nem értem, hogy maradhatott az ott? Seggébe fúródott nadrágon keresztül, vagy mi ez? És egyáltalán... Nem ezt akarta, hogy történjen? Sok alternatíva nincsen ilyen felállásnál ..
Szertár Sokkoló házilag 2009.07.22 00:06:00
 Csinálj sokkolót házilag! Garantáltan jó móka. Pláne, ha nem rajtad keresztül sül ki… Amikor 1745-ben Leydenben Musschenbroek kísérletezgetés közben kezébe fogott egy palackot, megrázó élményben* volt része. Szó szerint. A jelenségnek hamar híre ment a világban,…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.07.14 06:31:00
Kattintsatok egér görgőjévelHőguta, de a bőrdzseki kötelezőFeladat! Rakd a tenyered oldalasan a monitorodra. Ugy kb oda, ahol ez a sor kezdődik. Nyomd meg ezt a linket itt. A bal oldali testnél szép lassan húzd fel a tenyered. Képzelj el egy fejet ehhez a testhez...…..
Madárpók 2009.07.14 18:54:34
ROFL-net Partiarcok delüksz 2009.07.07 06:54:00
Nem lehet elég korán kezdeni...Wtf? Kik ezek? Ezzel meg mi van?Oké srácok, csak nyugodtanEnnél jobb bulis pólót találni sem lehetneSzar lehet egy olyan buli, ahol ilyen ilyen és ilyen emberek vannak egy helyen?Küldte: balukaa, NeroEgyébként érdeklődésre elmondanám,…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.06.30 05:51:00
Fokozatos leépülés balról jobbra Jobboldali eleven kirakatbábúCiki ha a válláig érszIzompóló failJobboldalt -> SherminátorE heti szkander battle: A vas bal vs. Kolosszus jobb Amikor nincs pénzed Liverpool mezreEz túl könnyű..
ROFL-net A nap képe 2009.06.26 06:40:00
Épülő 4-es Metró. Fotózta Bálint. Köszi!  ..
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
ROFL-net Tihanyi vs Vágó 2009.06.25 05:49:00
Emberek... Miért tök véletlenül kell kiderítenem, hogy ez a csaló volt tv műsorban??? Nem látta senki?? Na jó, mondjuk oké... Azért meg dicséret, hogy nem néztek ilyen szart, mint a Story tv. Egyébként külün büszkeség, hogy az itt bevezetett "Fűtőszálas" jelzőt…..
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.11.27 11:08:00
Most végre van időm, hogy a videóval foglalkozzak, úgyhogy a napokban érdemes a százalékokat lesni.Pár valós bejátszás már fel is van véve. Remélem majd átjön, hogy miért olyan epikusan rossz a játék. Törjön ki az anarchia, ha valaki erre azt mondja, hogy jó!Szerkesztve:…..
Tamás küldött nekem egy képet a FIFA 09 demójából... Ehm... Mi folyik itt?  ..
Madárpók 2008.10.26 15:07:40
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..