Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabesz_1985

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Sport Géza minden nap arról szól, hogy szépek-e, jók-e, netán csúnyák a 2012-es év Forma-1 autói, mi visszamegyünk 2006-ba és mutatunk valamit, ami legóból igazán impozáns. Gyönyörű képek, szigorú objektivitás, Legomano80 egy Ferrarival a színpadon! A múltkori…..
Gabesz_1985 2012.02.16 20:21:02
@Legomano80:

Megértettem,de sajnos ez a hajó már elment.
Arra kell még vigyázni, hogy ha nem a konkrét készletről van fotó, hanem egy internetről leszedett készletkép van fent, azzal se nagyon érdemes foglalkozni, vagy kérni kell képet az eladás tárgyáról. Előfordulhat, hogy egy lelakott készletet kapunk a képen láthatóval szemben. Én emiatt nem vettem meg egy 8284-es Technic-et.

Előfordulhat még az is, hogy az eladó Lego hiéna ,azaz külföldről szinte ingyen behozott készleteket árul. Erre engedhet következtetni a fentebb említett dobozszám tévedést, ha Ő olyan baromi nagy fan, akkor miért nem tűnt fel ez a baki? Itt a kommentelők szinte azonnal kiszúrták... Ez egyébként baromi jó buli csak a forrást kell megtalálni. Régebbi készleteket remekül lehet így értékesíteni.
Nem csinálunk rendszert a mémgyártásból, de ha egyszer adott egy tökéletesen kockára szabott épületes balfaszság, akkor nem lehet kihagyni. A Legózz blog klasszik négy pötty szélesen dolgozta fel az alábbi témát: Mi pedig szerényebb, jelképesebb, 6 pöttyös változattal…..
Gabesz_1985 2012.02.14 09:36:13
Az alábbi képen mi van? Egy kamion. Milyen kamion? Akármilyen. Egy sima hat pötty széles nyergesvontató. Nem gyári (panel helyett kockából van az utánfutó), de nem is különb.Na de ha kattintás után kiszínezzük?Ez azért már mégsem akármi:Ugye ugye! Na pont ennyit tesz a…..
Vigyázat! Eszméletlen ötlet következik! Férfiak! Ha ez beválik, akkor itt a megoldás az összes vásárlás kibekkelésére! Nincs több ácsorgás a női ruhaboltok próbafülkéi előtt, nincs több malmozás a szépségápolási kellékek előtt amíg kedvesünk púdert választ magának,…..
Ugye Önök is tudják, hogy kiváló busziparunk nemcsak a baráti Szovjetunió testvéri népei számára állnak rendelkezésre? Utazzon hát Ön is – bárhol is legyen a világban, akár Hawaii-on – Ikarus busszal! Az alábbiakban szemléltetett városi, helyközi és távolsági…..
Gabesz_1985 2011.08.18 08:35:22
Végy egy 8285-öt 2006-ból, annak is a B modelljét: Ha te vagy az a Péter, aki ilyet meg ilyet tudsz csinálni, akkor úgy fogod gondolni, hogy ez a B modell "annyira ronda, meg egy csomó funkció hiányzik belőle, hogy fel kell tuningolni". Alapul a 70-es évekbeli Peterbilt…..
Na jól hallom, hogy megkötött a gipsz? Gratulálok. Kisfiú vagy kislány? És mikorra van Kingus kiírva? Na akkor még van idő. És néven gondolkodtatok-e már? Olyanok vannak, hallod... ne legyetek hülye szülők! Mezey Virág, Réthy Gyopárka, Erdei Őzike, Farkas Piroska, Tüskés…..
Gabesz_1985 2011.06.20 10:37:43
Igazi nagy dobás a LEGO-tól, tulajdonképpen magát formázza meg a cég egy készletben. A fröccsgép LEGO-ból, ami a LEGO-t fröccsönti. (via Greg36)Kockázat nélkül veszélyes vizeken. Megfogott ez a vitorla!Erik, a viking. (Figyeljétek a habokat, na nem a szirének miatt!)Péter…..
Évekkel ezelőtt meglehetősen komoly összegért megcsináltattam a fogaimat. Fogorvosom olyan korszerű koronákat készített a fogaimra, melyeket bármiféle fogászati probléma esetén sem kell levenni, mert átröntgenezhetőek és a hidat úgy építette meg, hogy ha indokolt a foghúzás…..
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
Gabesz_1985 2011.05.10 08:50:19
@noirp: @lárvalányhaj:

Kökemények vagytok, bár bizonyos értelemben igazatok van. Talán nekem van szerencsém, hogy az én nagyszüleim nem ilyenek.
Személyszerint a nyugdíjasklub nyitja ki nálam a bicskát, mivel ha megvendégelés van akkor ameddig valami van az asztalon addig nem lehet őket elküldeni. A kedvencem az volt, mikor láttam, hogy az előre kitöltött feles anyagokat szépen visszatöltötték az üvegbe és érdekszférájukba helyezték. Illetve mikor előkerültek az előre bekészített alufólia és folpack tekercsek...
Ismerek én is pár ilyen bicskanyitogató öreglányt de a legtöbbje felénk rendes aranyos nénike, akik általában kicsit lilás hajjal nyomatják az életet. Korábban mindig azt hittem, hogy ez spéci sampon az öreglányoknak, de a barátnőm felvilágosított, hogy csak valami izé maradt rajta tovább mint kéne...

Egyébként bármilyen nagymamával beszélsz mindnek az unokájának 3 diplomája van, Amerikában szenátorjelöltek és legalább 2 nyelvet beszélnek folyékonyan. Néha én érzem magam kellemetlenül...
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
 Professzor Pizka, köszönjük szépen. Itt a blogja is. Ráérünk, de kattintsatok oda neki. Repülőbuzi-tipológia   1. Az autóskártyás Harci repülőgépek az ő mániája, de módszerében teljesen az ovis autóskártyát követi. Meg a turbó rágót. (kulcsszavak: Ruf Turbo,…..
Mark Webber Red Bull-pilóta szerződése idén kifut, és az angol elérhető lesz. Chris Horner Red Bull-főnök a PA hírügynökségnek nyilatkozott, amikor azt kérdezték tőle, Lewis Hamilton hozzájuk kerülhet-e. "Lewis nagyszerű pilóta, világbajnok, az egyik legjobb. Az ember azt…..
Ez a készlet volt már: tutuka végigjátszotta a főmodelljét. Akkor nem igazán tetszett, és drágának is találtam. Aztán becsöppent a 6743-as. Meg az 5867-es. Végül megtetszett ez is. És mivel tutuka a főmodell majd' 1300 kockájának összerakása után már nem jutott el a…..
Amikor januárban megjelentek a blogon az első képek a City új altémájáról, a készletek  bőven kaptak hideget és meleget is. Néhányan linkeltek régebbi, hasonló témájú készleteket, amelyek szerintük bőven felülmúlják az örökösöket. Ezt látva merült fel bennem az…..
Ezen a héten is küldtetek saját építésű legóműveket, de még a múlt hétről adós maradtam  Ykcky Erzsébet hídjával. Sárkányapu alkotásaihoz már egyre nehezebb szavakat találni, mostani tükröződő pillanatképével nem csak a horgászat, hanem a legóépítés filozófiai…..
Gabesz_1985 2011.02.25 10:53:48
Szilárd (inazuma) jóvoltából végre kaptunk pár tényleg emblematikusan magyar építményt.Bár hazánk Dublintól Moszkván és Pekingen át New Yorkig az ajkai vagonbuktató láttán és végett méltán ismert és azonosítható (no offense :D), mégis azt sejtem, hogy az egykorvolt…..
Gabesz_1985 2011.02.19 15:42:46
Llew találta ezt az emberszabású robotot, amely (aki?) fejét, szemét, állát, karját, kezét tudja mozgatni, tán mond is valamit. PAHAB-ról még kép itt. Kevesebbet tud, de méltó "társa" lehet ez a T-800-as.Ha már robotika és tanulás, akkor emlékezhettek, a LEGO…..
A TechnicBRICKs nemrégiben egy 3 részes interjút közölt a korábban nálunk a problémái révén porondra került 8043 Motorized Excavator két alkotójával. Anders Gasendal  (AG - a 8043 tervezője) and Ricco Krog (RK - Technic vezető tervező) a TechnicBRICKs-es srácok…..