Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mónika@Táltos.TV

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Mobnetpress gyorshír) Egészen elképesztő, vélhetően az egész magyar történeti kutatást megrázó információt tett közzé ezekben a percekben a Virtutéren a Magyar Akadémia két tudományos kutatóbázis, a Previrtuális Kori Kutatóműhely és a Balneológiai Intézet.…..
Mónika@Táltos.TV 2010.06.01 13:13:25
Táltos.TV A Holdvilág-árok 2010.05.26 12:24:00
Ezt a videót az eredeti 720p HD felbontásban letöltheted a Táltos.TV Vimeo-oldaláról továbbá megtalálod a YouTube oldalunkon is. A teljes fotósorozat a Flickr oldalán vagy a Táltos.TV Facebook oldalán tekinthető meg. A Holdvilág-árok az egyik legnépszerűbb kirándulóhely a…..
A Diósgyőri Várfesztivál apropóján tegnap, május 22-én, felderítettük a várat és környékét. Kb. 2 hét múlva felkerül az oldalunkra a diósgyőri várról szóló kisfilmünk, előzetesként feltöltjük a tegnapi napon készült fotóink egy részét.Aki nem ismeri Diósgyőrt: a…..
Hosszú távon az egyetlen sikeres külpolitikai stratégia az, ha okosabbak, jobbak és gazdagabbak vagyunk, mint mások. Robert Fico ismét elemében van. Martonyi János pozsonyi látogatása után a szlovák kormányfő kijelentette, „ha a (kettős állampolgárságról szóló)…..
Mónika@Táltos.TV 2010.05.18 15:00:49
@greycup: Ott a tíz pont. A politikai elitet és néhány szélsőségest leszámítva szerintem senkinek sem érdeke a feszültség szítása. A határ nem a magyarok és a szlovákok, hanem a hülyék és a nem-hülyék között húzódik... :)
Igaz, csak 2010. júliusában indítjuk online adásunkat, de két dolgot már mától nyomon követhettek a weboldalunkon (www.Táltos.TV). Az egyik a blog, ahol folyamatosan beszámolunk a már zajló forgatási munkáinkról, a másik a programajánló menüpont.Júliusban lendülünk bele…..