Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fozos-jatekok

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Penguin Diner 2 Játék Egy különleges éttermet kell elvezetned ebben a játékban, amely attól egyedi, hogy a vendégek zöme nem más, mint pingvin ;). Szóval a pingvinek szája íze szerinti étkeket kell elkészítened és felszolgálnod ebben a nagyszerű éttermes játékban, ahol bizony a húst nem a hús…..
Tessas Cake Egyszerre finom és dekoratív süteményeket, tortákat kell elkészítenünk ebben a sütős-főzős játékban:..
Creepy Cooking Egy nem egy szokványos főzős játék, hanem inkább a morbid-vicces kategóriába sorolható ingyenes online játék, amelyben egy félholt csontváz szakáccsak kell igencsak különleges étkeket készítened:..
Burger Chef Játék Egy hamburgeres üzlet szakácsa vagy az éhes vendégek már várnak a különféle hambikra, egyre türelmetlenebbek, szóval rakd össze minél gyorsabban a hamburgereket és szolgáld ki a vendégeket készüljön az bár marhahúsból vagy disznóból, csirkéből vagy éppen fagyasztott halból..
My Pizza Shop Ingyen Játék Ebben az online játékban nem pusztán pizzákat kell elkészítened, hanem egy komplett pizzériát kell üzemeltetned: egymás után érkeznek a különböző megrendelések amely alapján egyesével össze kell állítanod a kívánság szerinti pizzákat, mégpedig minél rövidebb idő alatt és…..
Pizza Mania Játék Már várják a vendégek az ízletes finom meleg Pizzát: rövid az időd, de mindent meg kell tenned, hogy időben elkészüljön a minden ízlést kielégítő finom pizza ha kell tegyél hozzá oregánot, babot vagy borsót ízlés szerint, lehet rajta akár virsli akár sonka vagy kolbász, netán…..
Homemade Pizza Csináld meg otthon a házi készítésű pizzádat: szeleteld fel a kolbászt, paradicsomot, gyúrd ki a pizza tésztát. Tegyél a tésztára olívabogyót, reszelt sajtot ketchupot, fűszerezd ízlésed szerint és persze tegyél hozzá minél több fagyasztott zöldséget! A játékból azt is megtanulhatod,…..
Sweet Cakes Cooking Süsd ki többféle recept alapján a különböző finomabbnál finomabb csokis édes süteményeket és tortákat. Kellemes sütést- főzést!..