Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nofish

8 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendeltkaja blog Huszárvágás 2015.04.03 09:32:20
Muszáj kicsit összehozni a leírtakat a valós időszámítással, így egy zanzásított poszttal próbálom áthidalni az eltéréseket, úgyhogy az ismert ételeket átugrom, és igyekszem újdonságokat bemutatni nektek. Amiből egyébként jó sok volt! Erdélyi rakott káposzta 714 kcal.…..
...de igyekszem ám! A múlt hétvége kicsit dolgosra sikerült, így nem maradt időm nekiülni és jól megírni, mi újság kajafronton. Ez a hét nem volt egy nagy durranás, kevés emlékezetes momentum volt benne. Hétfő: Húsos rakott karfiol 681 kcal. Erőteljesebb volt a fűszerezése,…..
Rendeltkaja blog 2 hosszú hét 2015.03.04 10:01:21
Még mindig nyögöm az elmaradást, így betömörítek 2 hetet 1 posztba. Volt itt minden, jó is meg nem is, alább olvashatjátok a részleteket. Hétfő: Roston csirkemell, sajtmártás, tépett saláta (jégsaláta, kígyóuborka, paradicsom, pritaminpaprika)464 kcal. Elfelejtettem a fotót,…..
Rendeltkaja blog 2 rövid hét 2015.02.21 19:14:52
Jelentem, a rendes heti blogbejegyzésemmel nem csak elkéstem, de még össze is vonok 2 hetet, ugyanis 1 hétig nem dolgoztam, így kaját se rendeltem. Úgyhogy kicsit felborult sorrendben, de prezentálom az újonnan szerzett tapasztalataimat. Hétfő: Tojásos, füstölt sajtos rakott…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
nofish 2015.02.11 09:14:38
Ez a hét kicsit változatosabb lesz, mint az eddigiek, és feltűnik 2 nagy kedvenc a repertoárból. Hétfő: Sajttal töltött rántott csirkemell, primőr saláta (jégsaláta, paradicsom, pritaminpaprika, kukorica, uborka, olívabogyó, főtt tojás) 899 kcal Fehérje: 52,5 g Zsír: 61,2…..
Annyira nem nagy áldozat minden napra salátás vagy fitness kaját rendelni, csak az ízek hiányoznak egy kicsit :) Hétfő: Csirkemell ropogós, ezersziget öntet, mediterrán saláta (jégsaláta, paradicsom, uborka, paprika, lilahagyma) 670 kcal. 2 db csirkemellből készült fasírt, egy…..
Tekintettel az év végi ünnepeket övező kényszeres zabálásra, és ezek utózöngéire, újra kicsit gondosabban válogattam össze a heti kajámat. Sok meglepetés engem nem ért, az e heti ételek mindegyikét kóstoltam már. Hétfő: Sonkás karfiol csőben sütve, reszelt sajt (672…..
Miért írom ezt a blogot? A magam örömére. Nem vágyom hatalmas hírverésre, nem akarom megváltani a világot. Jó lenne remek írói vénával rendelkezni, de nem hinném, hogy ezt elmondhatom magamról. Nagyon szeretek viszont enni. Sajnos! Ugyanis a küzdelem a kilókkal időről időre…..
A Magyar Posta felsővezetői szinten foglalkozik a Tesco ajándékutalványainak eltűnésével. Egyre több ugyanis a panasz, hogy nem érkeznek meg a Tesco Clubcard program keretében a több száz vagy több ezer forintról szóló ajándékutalványok a címzettekhez. A Tesco tudhatja…..
Most hétvégén zajlott le az Első Hamburger Day, melyben a Burger Blog is tevékeny szerepet vállalt, következzen hát egy beszámoló az eseményekről. Szombat reggel alig értem ki kilenc felé, gyorsan le is szakadt az ég, ami negyedóra múlva el is állt, csak éppen a…..
TComment Átéltem a katasztrófát 2013.03.15 17:39:50
Az Átéltem a katasztrófát című cikkünk kommentposztja. Kérjük, ezúttal is kerüljék az indulatos megnyilvánulásokat, és az alaptalan vádaskodást. ..
nofish 2013.03.15 17:50:44
Fura dolog ez a hamburger, az ember hozzá van szokva, hogy megkapja kis noname bodékban, gyorséttermekben, bevásárlóközpontokban, marhából, sertésből, patkányból, csalamádéval. Nem is feltétlen az illusztris szakmák csúcsa burgerbloggernek lenni. De akkor, amikor egy 98 éve…..
Isten majd szétválogataja, nemigaz? Meg ha tényleg rokkant, akkor úgyse fog nagyon ugrálni, haha, bemutatni utólag a mozgáskorlátozott igazolnyán a dátumot? Amit a helyszínen nem hagytak neki a Régió Park parkolóőrei. Jófejség. Tisztelt Cím! A mai napon a mozgáskorlátozott…..
Kíváncsi vagy New York történetére, de a Wikipédia neked túl száraz? Kár is a lexikonokat bújni, amíg ilyen remek videókat találni a neten.  Aimee Hunt rövid animációja kreatív és magával ragadó; tömör bemutatása a város kialakulásának onnantól, hogy Giovanni da…..
nofish 2012.05.05 19:08:54
@bestpixel: like, ugyanezt akartam elmondani ;)
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
Elég sokszor találkozom járdán illetőleg zebrán tekerő biciklistákkal. Nincs jó véleményem róluk, főleg ahogy a legtöbben előadják. Nemrég a körútról az Aradi utcára fordulva csaptam el egyet kis híján, miután a gyalogosokat elengedtem, majd hirtelen a semmiből megjelent a…..
Több olvasónk megosztotta velünk egy-egy régi opeles élményét. Én is tartozom eggyel. Kölyökkoromban lakott egy család az utcánkban. Nagypapa, anyuka, unoka. Hármukra jutott két Opel Admiral, két Monza és egy gömbölyű Senator. Teszem hozzá, akkoriban még ritka volt a nyugati…..
nofish 2011.05.15 10:57:51
@Tomchy: nem világoskék és nem Kadett, a motortér is fényezve van.
Bővebb infó itt: www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39149
Így nézett ki a nagy villanylekapcsolósdi a világ néhány nagyvárosában:   Abu Dhabi Athén Budapest Hong Kong Isztambul Jakarta London New York Párizs Las Vegas Rio de Janeiro ..
Dumaszínház Kis(s) esti duma 2011.03.31 01:41:00
Csütörtök este. New Orleans Dumaszínház. Belépek, a teremben minden asztalnál vendégek ülnek. Teltház. Csupán néhány hely betöltetlen, a színpad előtt közvetlenül. Később oda is érkeznek. Naná, a kezdés után. Óvatosan vágok át a termen, nem akarom akadályozni a…..
Visszanézve az eddigi bejegyzéseket nem sok csirkés receptet találni. Ha már nekiállok sütni, főzni, inkább mást húst szoktam választani, mert a csirke egyszerűen kicsit unalmasabb, mint például a marha, a bárány, a vadhúsok vagy akár a disznó. A paprikáscsirke viszont az egyik…..
nofish 2011.01.22 22:43:33
@Bogarmester: thx, de mosogatógépre egyrészt még nem fussa', másrészt meg el se férne. :) múltkor megkértem az uram, hogy ugyan jöjjön már segíteni, ha szólok. szóltam, jött a válasz "mindjárt"... mire kijött, már 10 perce sikáltam és a kaja is készen volt, tehát a humán mosogatógép se vált be :)
nofish 2011.01.23 15:20:02
@Anyád a baráthal: még sose volt panasz a kajákra :) ízlések és pofonok...
Ismét Velo által küldött képek közül válogattam egy finom kis kora reggeli BMW büntihez nektek, hogy jobban essen a reggeli.. ;D És jöjjön a két meglepi, amik bár nem BMW-k, de ütősek: Bizony, a kedvencünk, a Calibra. :)))))..
 Rustyt először Tumblren láttuk, amikor a Dalmáciában nyaraló pnxntdd tumbász-kolléga feltette képpel a sztorit, hogy befogadtak egy kiscicát, miután egész éjszaka az ablakuk alatt nyervákolt.   Az első kép (fotó: pnxntdd) Először azt hitték sirály, olyan hangja volt.…..