Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FVB

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svéd modellt érte az a megtiszteltetés, hogy az 1 millió dolláros Victoria's Secret Fantasy Brat bemutassa a közönségnek a november 9-én megrendezésre kerülő fehérnemű shown. A 282 millió forint értékű melltartó elkészítése több, mint 930 órát  vett igénybe, és 2100 darab 71 karátos Swarowski…..
FVB 2018.11.09 11:08:00
Orbán Viktor annak a Mediaworks-nek nyilatkozva ítélte el a korrupciót és ígért szigorú fellépést, amit Mészáros Lőrinc vásárolt fel. Tegnap, december 23-án ugyancsak Mészáros Lőrinc egyik cége kapott 2,5 milliárdos megbízást az államtól...
Éjjel két Media Markt webshopos levelet is kaptunk, amik alapján valószínűleg a technikai support jelenleg is fejvesztve próbálja kiűzni a szellemet a gépből, hogy a MM visszatérjen olyan a kereskedelemben hagyományos megoldásokhoz, minthogy az ár az az összeg, amiért…..
FVB 2014.12.30 14:41:15
@atpijkamo: @maxval bircaman szerkesztő: A hazugságból is kifogytak.
Egészen csodálatos Mel Gibson Costa Rica-i birtoka, olyannyira, hogy már-már nem is értjük, miért akarja eladni. Ha viszont már így döntött, akkor mi kihasználjuk az alkalmat és kívül-belül jól megmutatjuk a közel 30 millió dolláros villát. Mel Gibson még 2007-ben vette…..
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
                                                             Kedves Látogatóim . Sokáig nem írtam az első…..
Ennyi időmbe telt, hogy segítsek valakin. Ennyi ideig tartott felajánlani a tavalyi adóm 1 százalékát. Mindössze 47 másodpercem ment arra, hogy támogassak egy számomra fontos célt, hogy eszközöket adjak olyan emberek kezébe, akik azon dolgoznak, hogy a mi életünket valamilyen módon jobbá tegyék...
Akar Ön műanyagszatyrot enni? Esetleg kőolajból készült ételeket? Ugye, hogy nem? És a margarint megenné-e? Az utóbbi kérdésre adott válasz nem csak az egyéni ízléstől függ, hanem attól is, mit tudunk (rosszul) a margarinról. Ettől függ ugyanis, hogy tudatos vagy tudatlan…..
A hét kérdése: hogy mondják szocialistául, hogy elbizakodottak és önhittek voltunk? Így: "burokban voltunk, farkasvakságban szenvedtünk". Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali…..
FVB 2014.04.12 16:35:43
@vörös meteor: Igazad van. Mesterházynak pedig semmikor semmi esélye nincs. Nekem sajna de igaz, tenyérbe mászó a képe. Magyarul gelyes, ezért nincs bizalmunk feléje.
A baloldali szavazók nagy része is elégedetlen azzal, ami az utóbbi négy évben a saját politikai pártjaik háza táján történt, jelentős részük inkább Orbán ellen vagy hagyományból szavazott a "kormányváltókra", nem azért, mert a reményt látta volna bennük -- ám még így…..
FVB 2014.04.10 17:25:37
@István Tamasi: Egyet értek veled, csak az a baj , hogy ez az emberi réteg túl van már butítva. Egy szem kockacukorral, mindent el lehet velük hitetni. Fásultak, reményt vesztettek, kihasználtak. A következő generáció, pedig nincs tisztában a történelemmel, és már az iskolában elkezdték a butításukat. Tehát mondjuk ki, hogy a kilátások, nem nagyon kecsegtetőek.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)  ..
FVB 2014.03.06 10:43:02
@SUHANC: Tudod az a baj, hogy a légiósok el vannak szállva maguktól, az itthoniak meg nem értik meg egymást, mert ezt ők munkának és nem játéknak tartják.A focit játéknak kellene tartaniuk úgy mint régen, a grund és a labdajáték szeretete, tanítja az embereket meg játszani, nem pedig az Akadémiák. ha valakinek nincs hozzá érzéke, tehetsége, akkor azt a mikulás se tudná megtanítani játszani.Ha a stadionok egymásra lennének építve, akkor se lennének játékosok és csapatok akik megtöltenék a stadionokat. Szépek lehetünk, de okosok nem. Én a mai napig azt mondom, hogy aki légiós az maradjon a csapatánál.Az itthoniakat kellene összekovácsolni egy ütőkepés csapattá!
Az egyik titok körülötte rögtön a tulajdonos személye. Egy biztos, nem szereti a kíváncsi pillantásokat, hiszen a ház fallal és olyan magas kapukkal van körülvéve, hogy avatatlan szem csak véletlenül nyerhet bepillantást. A 4200 négyzetméteres ingatlankomplexum öt…..
A The Banker magazin ismét megválasztotta az év jegybankelnökét. A győztes a Bank of Japan elnöke, Haruhiko Kuroda. Az Financial Times szerint Kuroda tevékenysége visszaállította a világ japán gazdasággal, és a japán jegybankkal szembeni bizalmát. Az ECB, a Fed, a Bank of…..
Ettől függetlenül lehetne jó egy olyan rendszer, amiben fizetni kell vizitdíjat, de a gyakorlatban rossz volt a megvalósítás nagyon. 300 forintos vizitdíj. Jó is lehetett volna, de nem volt az. Pl. Idős bácsi bejön varratszedésre hozzám, ami egy perces dolog. Nem hozta a vizitdíj…..
A Váci utca helyre pofozása nagyon klassz dolog. Meg úgy általában tetszik az, amit Belváros-Lipótváros a közterületekkel művel az utóbbi években. De azokat a képeket, melyeket Jackonod töltött föl a Párizsi utca új burkolatáról, kicsit hümmögve fogadtam. Olyan ez, mint a…..
FVB 2013.12.21 17:18:14
@HM | photography: Elnézést de a Kádár korban ilyen szemét munkát nem csinált senki, akkor szakemberek dolgoztak. Ezt csökkent képességű emberek csinálták, ők nem tehetnek róla csak aki megbízta őket.
FVB 2013.12.21 17:20:34
@Jerofejev: A 70-es években ilyen stílus és törmelék anyag nem létezett.
FVB 2013.12.21 17:25:24
@Ray2: Bocs, de hozzá fogunk most már talán szokni, hogy ami jó volt, azt muszáj elrontani.
A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán megszületett a megállapodás a minimálbér emeléséről. Ez alapján jövő évtől a minimálbér 98 ezer forintról 101 ezer 500 forintra emelkedik. A szakmunkás bérminimum pedig 114 ezerről 118 ezerre. Ez az előbbi…..
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
FVB 2013.12.03 14:04:31
@öreg_répatorta: Egyet értek veled, de amíg az emberek meg eszik a süket dumákat, és nem tesznek ellene semmit, addig itt nem lesz változás.
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..
Igazán nem kegyes a futball Istene a sorsüldözött magyar fociválogatott tagjaihoz. Pár napja a holland válogatott negyedgőzzel, röhögve törölte bele a fapapucsát a papíron a világbajnokságért focizó, ám valójában tökéletesen láthatatlan légióként támolygó magyar…..
FVB 2013.10.15 18:38:05
@Robinzon Kurzor: Pedagógiai szempontból pedig az lenne a legjobb, ha normálisan gondolkodnának a játékosok és a vezetőik. És nem álmodoznának olyan dolgon, ami még nagyobb szégyenbe sodorná őket.
Mert azt követné az igazi leégés.
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..