Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chas01

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezért muszáj minden alkalommal közvetlenül vásárlás után megnézni a blokkot: Ma beugrottam - bárcsak ne tettem volna - a Sparba pár péksüteményért. Siettem, így bár soknak tűnt a fizetendő összeg, sajnos nem néztem meg a blokkot. Utána még posta, gyógyszertár, majd aztán…..
Chas01 2014.05.12 12:21:56
CSR lőtte ezt a hihetetlenül zsugorodó hústartalmú löncsrudat, aminek a felső címkéjén egyértelműen igyekeznek összezavarni a fogyasztókat. Mennyi hús van benne? 90%? 80%? 70%? Vagy összesen 240%? Aztán eljutunk az alsó címkéig, ahol már kezd a valósághoz közelíteni a…..
Chas01 2014.03.17 10:44:34
E329 minden eddigi tigázos sztorinál bizarrabb szituációba futott, amikor panaszt tett egy kollégájukra, amiért az sutyeták módon válaszolgatott. Egy hónap alatt megállapították, hogy "...dolgozónkat oktatásban részesítettük és a kötbért az alvállalkozó felé…..
Chas01 2014.02.21 12:56:24
Tudjuk milyenek a munkáltatók, de sok közülük nem is tagadja, csak éppen virágnyelven fogalmazza meg a hirdetéseiben. Javaslom, hogy tapasztalatlanabb álláskeresők számára állítsunk össze egy szótárat! Kezdem én:   rugalmasság = sok túlóra várható, és csak az utolsó…..
Annyian annyiféleképp leírták, lerajzolták és filmre vitték, hogy miért jobb egy városnak, ha nem mindenki autóval jár - de ennél látványosabban talán még soha. A legszebb váltás, ahol a sofőrök alól eltűnnek az autók és egyszeriben láthatóvá válik, hányan foglalunk el…..
Jajj,de csúnya! Daevrolet 2013.03.16 15:43:00
Vagy Chaewoo? Bármelyik is az, egy biztos: a magyar tuningvilág egyik alkotása. Két jó barát, meg a mattfekete. Lehet, hogy nem jó dolog pont egy VW találkozó napján lerakni a vasat a Lurdy ház parkolójában. A kapaszkodó sem maradhat el. Az extra prizmák pedig minden bizonnyal…..
Január vége van, ideje, hogy legalább egy újévi fogadalmat betartsunk, és elkezdjünk angolul (németül, franciául, oroszul) tanulni. Hm. nem könnyű döntés, és az ár sem közömbös. A magántanár sokba kerül, Budapesten alkalmanként legalább 4000 forintot kér, de a nyelviskola…..
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
Chas01 2012.06.27 16:24:28
@Secnir: Esküszöm, parla(g)menti közvetítést még nem élveztem ennyire :) Itt növelem a GDP-t, és fix időnként visszanézek postot olvasni... Kell ez!
Eddig ismeretlen orosz technológiáról bukkantak fel képek a neten. A videó bizonyítja, hogy orosz szakemberek áttörést értek el az utcai forgalomban menetközben átalakulni képes kerékpárral kapcsolatos kutatások terén. ..
Chas01 2011.12.14 12:28:48
@Rocko-: 0:43 és 0:53 között nézd a videót erősen és talán meglátod, hogy nem kocsi mögött emelkedik és süllyed. Egyébként az is látszik rajta, hogy egy pillanatra megemelkedik a művelet előtt (mindkét irányba) a nyeregről, tehát "meglöki" a nyerget a fenekével. Felfelé pedig szerintem az első fék rövid meghúzásával tehermentesít+felemelkedik a nyeregről és előre helyezi a testsúlya középpontját. Ahogy én látom hátul tényleg valami gázos esetleg rugós teleszkóp van, de szerintem állandó nyomású lesz. Akkor viszont biztos vagyok benne, hogy állítható és az ember testtömegéhez fixen be kell állítani (legyen benne elég erő felnyomni, de vissza is tudja engedni nyomásvesztés nélkül). Hasonló rendszerűek az első rugós teleszkópok is.