Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kite-os

40 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Itt vagyunk Kamuton, figyeljük az előkészületeket, és el vagyunk képedve. Álmunkban sem gondoltuk volna, milyen gondos tervezéssel, összpontosítással, szinte emberfeletti erőfeszítéssel készül a falu a parkavatóra. Ott vannak rögtön a játszótéri hinták, amelyek a park…..
Huhuhuhuhuhú. Wtf!!! Csak annyit mondok: Gisela Pulido személyesen!!! (Ha nem tudod ki ő, akkor google most ...) Agyatlan jó buli lehetett, fejemmel falbontást vállalok, hogy nem voltam ott ... Rohadt válság miatt külföldön gályázok, most meg csak utólag mónikázok a képek láttán…..
Zaránd összevágott egy teljes téli összefoglalót, ami ezúttal hazai anyagot is tartalmaz, úgyhogy itt a helye. Hármashatár-hegy, Epöl ... Hála! Ha nincs otthon a pincédben/raktáradban, itthoni szelekben használhatatlan C kite-od, amit százezrekért vettél a Zarándtól, akkor nem is…..
Elnézést, leléptem külföldre, és csak nagyjából követem az eseményeket ... Április 9 azért csodás kivétel. Balatonoztam családdal, de kite-ot is bedobtam a csomagtartóba. Állati mázli. Őrült nagy buli volt. Szabadiban milliomosék lefalazták a kite-beach camping-et, de így is…..
Forradalmasított civil szervezkedésből megszületett az első igazi Kite Buggy és Landboard körverseny! Az Egek Ura széllel támogatta meg a szorgos, önzetlen szervezők kiváló munkáját, így megszületett kishazánkban a Kite-buggy és kite-landboard versenysport! Igazi bóják, egy…..
Tavaszias február eleje után, csontszáraz pampákra, jól időzített hidegfronti betörés 71 km/h-s lökésekkel. Szombat, napsütés, erős szél - köszönjük. Eltörött a lambóm, de sima leérkezésnél, úgyhogy arra jóvolt, hogy utána kipróbáltam vagy még hármat, és legközelebb…..
kite-os 2011.02.25 10:15:14
@kitehippi: Na kipróbáltam még egy párat. Eddig a Scrub Regolith a favoritom, mivel eszméletlen jó vele a leérkezés, és a bénázásoknál is megbocsájtó, nem tekeri a bokát, térdet, csak simán elenged ... A Szigó féle házi deszka egyébként ugyanezt produkálta, csak a kerék felfüggesztés valahogy alacsonyabb nála, és a kisebb dombocskákon leér a hasa. Viszont maga a lap király, tehát Vele csináltatok újat, és marad a régi felfüggesztés. Ha lesz pénzem, berendelek egy profit, valami nagyobb kerékkel, mint a Pistié, mert nagyon tetszik a rugalmas lap, de ahhoz kell a nagy kerék, hogy ne érjen földig a hasa.
Új magyar fejlesztésű kite-ot tesztelhettünk: Gerle 11,75nm szoft. http://www.korospeter.hu (Csak a kiegyensúlyozottság érdekében a másik magyar kite a Kitech surfen.hu). Egyszóval fejlődünk!  Wanek technobuggytronikai videója:   Kiteforce Day from Wanek on…..
Hamar elolvadt az a kicsike hó ami eddig esett, de cserébe bitang erős hidegfront csapott le kishazánkra. Legendás ugrások, küzdések a kiteforce.hu-ról:  ..
A Kiteforce sárkányok ismét lecsaptak a télben:    ..
Jelentkezz! Nevezés itt: átcsúszás a facebook-on. Jég-kite összefoglaló az elmúlt napokról Ubi műhelyéből:  Icekite 01/2011 from ubi on Vimeo...
Osztrák és Cseh barátaink szervezkednek. NEWYEARS SNOWKITE IMPROVEMENT DAYS Helyszín: Fryšava, CZ Időpont: 2011. január 1. 10:00 - január 2. 16:00   Beharangozó:  Snowkiting v Praze 28.12.2010 from sisfx on Vimeo...
Hirtelen megint két helyszínen jelentek meg repülő sárkányok, foglyul ejtett embereket kötélen rángatva. Dunaújváros, és a Budai Hegység különböző pontjairól jelentettek ilyen eseményeket.  Budakeszi 2010 dec. 26 from rawe on Vimeo. Gézu videója ugyaninnen:  ..
December idusán minden kite-osban izzik a vér egy kis havat és szelet várva, és lestük is a Közép-Kelet EU időjárását. Felmerült a Túróc-Szentmártoni magaslat (Martinske Hole), de szél híján elmaradt. Gyuri a kiteforce.hu-ról összerakott egy igényes dunaújvárosi…..
Sajna én a válság miatt passzívan szemléltem az őszi Kite röffenéseket, de az élet hál'istennek zajlik, ha szolídan is! Szabi összefoglalója, mint mindig, a legmagasabb szintű alkotás!    Autumn of 2010 from SirBolts on Vimeo...
Tragikus hirtelenséggel jelentette meg a szűkszavú info-t a kiteline.hu : vége.   2005-2010. Élt 6 évet. Online szélmérő, wi-fi, webcam ingyen, kite-os bolt, bértárolás, zuhanyzási lehetőség, oktatás (pénzért, aőőő, khhhm - (jelentős)), néhány kedves/jófej arc, és…..
kite-os 2010.11.04 13:38:12
A bejrúti birkahere után ideje volt valami sokkal szofisztikáltabb élménynek: 4 Michelin-csillag elfogyasztása, majd az osztrák televízión keresztül beszólás a labanc gasztrozsurnalisztáknak! A múlt hétvégén szinte a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott le az egyik…..
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
kite-os 2010.10.10 10:55:00
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Megszületett a kiírás az első Kite Landboarding versenyre. Ha valaki valaha ugrott már egyet úgy, hogy közben egy sárkány húzta valamilyen gördülő szerkezettel a lábán, akkor ott a helye. Elég egyetlen email-cím a nevezéshez. Nevezés itt.    ..
Hosszú szélcsend után megtörik a jég. Némi szél éri el a Kárpátmedencét dél-keleti irányból, ami ezekben a vírusszaporító őszies időkben a meleg levegő utolsó rúgódzása, mielőtt végleg beköszöntene a rideg hideg. Sógorék most tartják az Osztrák Surf-bajnokságot…..
    Mindannyiunk kedvenc Gyurcsány Ference utoljára a tavaszi választások előtt állt a nyilvánosság elé, akkor elmondott nagyívű beszédével azóta is rendszeresen álmodunk. Most, hogy megint választások közelednek, Gyurcsány újra úgy érezte, hogy túl jól áll az…..
Újpest felújított főterének kétségkívül legszebb épületét Böhm Henrik és Hegedüs Ármin műépítésznek köszönhetjük. A leginkább eklektikus, de néhány koraszecessziós jegyeket magán viselő Városháza 1900-ban készült el. A maga korában az egyik legmodernebb hivatalnak…..
Robiék - a kiteforce.hu csapatból - fejkamerás beszámolója Fertő tó osztrák oldaláról. Déli szélben előnyös, mert az északi parton helyezkedik el. Fotók és értékelés a kitehippi.hu-n.   ..
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..