Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foszt

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időközben meghaladta próbálkozásainkat az idő, megnyugodtak a kedélyek a városban, a Kossuth tér pedig mostanra inkább egy óriási sör- és perecfesztiválra hasonlít (ehhez is ajánlunk azért zenét). Mégis, olyan mennyiségű komment érkezett a korábbi cikkekre, hogy muszáj…..
Ugye már Önöknek is hiányoztak Madafaka kalandjai a budapesti undergroundban, ahol a bor üvege nem négyszáz, hanem nyolc? Szellemes metróvezető, SzarFeszt, hányós-csajozós ember és az önmagát súlyproblémák miatt leszopni képtelen basszgitáros. Olvassák! Újra szombat, Borozó.…..
Az észak-ír Snow Patrol szekere állítólag bitang jól megy a levesen túl, legalábbis a nemrég kézhez vett hírlevél olyanokat szól, hogy egyrészt ők lesznek 2007 legsikeresebb rockzenekara, másrészt az Eyes Openből eddig több mint egymilliót adtak el világszerte. Nem sütném…..
Zavarbaejtő linkre bukkantunk a világhálózaton, arról ugyan eddig is volt valami homályos elképzelésünk, hogy idegenbe szakadt hazánkfiai előszeretettel utaztatnak ki magyar ún. sztárokat magukhoz hakni céljából, de azért szembetalálkozni egy ilyen flyerrel mégiscsak más:…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..
Csáp Géza Az ördög műve 2006.09.01 12:18:58
Négy darab ember alkotja a Slayert. Tom, a basszusgitáros-énekes leginkább kedves, mosolygós, joviális fűszeresnek néz ki, Kerry, a gitáros olyan, mintha a G.I. Joe című rajzfilmben játszaná a rosszfiút, (bele lehet a kezébe képzelni egy könnyűgéppuskát minden gond nélkül),…..
Csáp Géza SZIN, első nap 2006.08.25 12:00:00
Madafaka Szegeden csomaggá változik, de odáig is el kell jutni: Ugorjunk vissza először is két napot. Aberrált megkérdezi, hogy van-e kedvem meglátogatni a Szegedi Ifjúsági Napokat Szegeden és én hosszas hezitálás után másnap este rábólintok. Sokat nyom a latba, hogy a kocsi…..
Csáp Géza Lóvé Parádé 2006.08.27 21:12:00
Egyeseknek örömöt okoz, ha többszázezer hasonszőrűvel összegyűlhet, és ezen alkalommal apokaliptikus lármát meg reklámot fogyaszthat. Ezt hívják tömegkultúrának meg Budapest Parádénak. A parádé a maga félmilliós résztvevőjével a harmadik az ilyen jellegű társadalmi…..
Egy olvasónktól kaptuk az alábbi képet, ami előtt mi ugyanolyan döbbenten állunk, mint ő, vagy valószínűleg Önök. Olvasónk a képhez annyit tudott hozzátenni, hogy az újpesti piac mögött fotózta. A környéket nem ismerő városlakók kedvéért elmondjuk, a piac nem valami…..
Foszt 2006.08.25 10:18:02
Pár hónappal ezelőtt szaporán anyáztam, hogy lehet egy ilyen rocklegendát, mint a Living Colour, az A38-ra vinni, hogy reménytelen legyen rá jegyet szerezni hetekkel előre. Azt hittem, örökre bebuktam, és ezt most úgy vettem, mint kárpótlást az elmulasztott soproni…..
Hiller Istvánnal a Gecizők együttes koncertjén találkoztam, szombat este nyolckor a Zúzda színpadnál. A kulturális miniszter már kissé bizonytalanul mozgott, ami közepes fokú etilalkoholos toxikáltságra látszott utalni, és gyanúnkat csak erősíthette, hogy a pogózást…..
Nem értem, mi történik manapság az oroszokkal, és milyen láthatatlan marok ragadta őket vállon és vezeti a nemzetközi popszcéna élére, én ugyanis ahány orosz zenekart láttam az elmúlt másfél évben, mindtől megrendültem. Most például szentül meg voltam győződve arról,…..
Hogy honnan tudhatjuk, hogy reménytelen az életünk, egy sorházban fogunk megrohadni, Volvonk lesz, és a Tesco-nagybevásárlás lesz az egymás után könyörtelen rendben érkező hetek csúcspontja egész hátralévő, nyomorult, légkondicionált, leárazásokkal teli életünkben? Hát csak…..
Tudták Önök, hogy a Ministryben maga Kozsó énekel? (Huszti fotós megjegyzése, ugyanis ő közelről is látta: "Kozsónak azért több foga van.") Az első perctől kezdve kíméletlen, zajos indusztriál metált kapnak a napsütötte, homokos strandon álldogáló és üldögélő…..
Széles körben elterjedt legenda szerint egyszer valaki látott egy kedves in-kálost, de aztán kijózanodott. Ez azonban csak legenda. Az őrző-védők valójában angyali fickók és néha csajok, akik szabadidejüket subázással, mandolinnal és mosolygással töltik. Hol van már az az idő,…..
Csáp Géza Tibi bácsi hátulról 2006.08.16 13:55:00
Az ismert mulattató úgy, ahogyan Ön talán még sohasem látta. Hogyan keveri be T. Bácsi a Life is life-ot? A közönséghergelés évtizedes titkai. Mire jó egy pöttyös labda? Öregnek tartja-e magát D. Tibor? Eszter videójából minden kiderül. Ha nem menne a lejátszó, akkor itt…..
Az egyszerű, zúzós rock and roll rajongóin kívül további ezreket tudott megszólítani Iggy Pop azzal, hogy a koncert alatt egyre lejjebb csúszott az eleve direkt kigombolt gatyája. A vége felé már csak azt nem lehetett érteni, hogy ha olyan mélyre lecsúszott, mitől marad mégis…..
Már hónapokkal a Sziget előtt azt mondogattam félve, hogy a Leningrad lesz az egy hét együttlét legkiemelkedőbb pillanata, most már belátom, igazam volt. A koncert közben százszor is megbántam, hogy nem hallgattam orosztanárnőmre - aki nyolcadik végén azt javasolta, hogy ne…..