Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cosette

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor valaki a NER hetedik évében a mai közállapotokat kárhoztatja, elő-elő sejlik mindig egy toposz, egy eredendő bűn, a mindent befolyásoló hiba: az ellopott rendszerváltás...
Azok a fiatalok is ismerik, akik a halála után születtek, dalai a mai napig hatnak az aktuális zenészgenerációkra, életműve a magyar pop-rock legszűkebb elitjébe emelte őt. Máté Péter 150 dala között írt egy világslágert is, a zseni február 4-én lenne 70 éves...
Három évvel ezelőtt lelkes, vidéki fiatal lévén leváltam a családomról (ez úgy hangzik, mint egy rossz nevelési kézikönyv), és megkezdődött saját kis életem: kollégista bölcsész lettem Budapesten. Nem standard kollégista – szakkollégista, elit kollégista. Intézményem pontos definíciója:…..
Szép napra ébredtünk ma is. Tartalmasra. A nyilvánvalóan megkérdőjelezhetetlen szakmaiságú és széles felhatalmazással bíró Magyarországi Szülők Országos Egyesülete kinyilatkoztatást tett. Erkölcstant márpedig csak olyan pedagógus oktathasson, aki nem iszik, nem dohányzik, nem…..
Havas Henrik hetekig hiányzott az ATV Tabu és a Civil a pályán műsoraiból és a Klubrádióban is helyettesítették, ám az okokról eddig nem lehetett tudni semmit. A Tanár úr szombaton a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorában nyilatkozott először arról, hogy miért kellett…..
cosette 2013.01.27 12:30:49
@Wásztákhurwáh:
ezért ez még nem a vég, van akinek igen, de vannak gyógyult esetek is. Az, hogy vele mi lesz, csak a jóisten tudná megmondani. Nem látom ennyiből, milyen vizsgálatok történtek és nem történtek meg időben, de ötvenes rokonunknak az első hasi görcse után ("biztos epegörcs")ultrahangra, kolonoszkópiára és ct-re kellett mennie (uez lett a diagnózis), senki se mondott mást, csak azt, hogy vizsgálatok jönnek. Ebben a korban az embernek már sokkal jobban oda kell figyelnie magára, nem csak az orvosak felelősek, ha valami gyanús, el kell menni máshoz is, többször is.
Az ellenzők egyik érve szerint  az ún. gyermekbetegségek hozzátartoznak a gyerek egészséges fejlődéséhez.Tessék mondani, a gyerek megnyomorodása, esetleg halála mennyire tartozott hozzá az egészséges fejlődésükhöz? A Faceook egy csoda, ott mindennel találkozol. A…..
cosette 2013.01.10 10:49:38
@sárga nyúl: nem lehetett az oltások előtt autista, mert 3 év előtt soha nem mondanak ki ilyen diagnózist, a legtöbbször csak 4-5 éves korban állapítják meg. Olyan készségeket, képességek zavarát jelenti, ami még normál fejlődésű gyerekeknél sincs meg 2-3 éves kor előtt. Rengeteg oltás előzi ezt meg. Amit korábban kimondhatnak, az nem valami más? Csak akkor lehet ilyen korán bármi diagnózist adni, ha súlyos értelmi fogyatékossággal is jár.
cosette 2013.01.10 16:20:14
@kerceruca: a nők negyede belehalt a szülésbe két-háromszáz éve? Nem túl nagy arány ez? Ha az állatok természetes szülését veszem a ház körül, nekik segítség nélkül is menni szokott 99.5 %-ban, ez akkor nem ment? Vagy pont az "orvosi segítség" okozta ezt az arányt, a fertőzött kezek?...Tehát már akkor is az orvosi jószándék vezetett ennyi halálhoz?..