Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungarian SEO

42 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belvárosi söröző a Ferenciek terén: www.keltapub.hu Gyradiko étterem - Egy falat Görögország www.gyradiko.hu Belvárosi cseh söröző: www.staropramenpub.hu   AAUK, fizetett szakmai gyakorlat www.aauk.eu Weboldal a vízipipázásról  www.vizipipa.eu/akcio Egyedülállók,…..
Lehet, hogy nem csak napi, hanem havi (esetleg éves) kedvencemre leltem ma, amikor megtaláltam a Drome magazin Pippi Longstocking világát idéző "retro" anyagát. A képeken minden tökéletes, a színek és a formák tökéletesen harmonizálnak egymással, a svéd Pippi karakterét…..
Optimalizált keresőoptimalizálásSegíti-e a keresőoptimalizálást ha több domain nevem van?Hogyan segíti a videómarketing honlapod helyezésétGoogle keresőoptimalizálási és rangsorolási irányelv változás..
Nincsenek se jó, se rossz hírek a piacon. Nincs már MOHI, nincsenek sikerjelentések, vannak viszont olyan jelek, amik nem tetszenek. Igazából pletykák. Suttogások. Ilyen-olyan meg nem erősített hírek.Hogy éppen ki akar tönkremenni, ki mit akar kiszervezni, minek mi az ára de nem veszi…..
Hungarian SEO 2009.09.04 20:26:48
@Konrad: Pontosan így van. Én a nyomdaiparban is elég otthonosan mozgok, ezáltal lehetőségem van kicsit felülről nézni a gazdaság ezen ágát, és egyértelműen azok a cégek dőltek be (eddig) akik, vagy nagyok voltak és alacsony árréssel dolgoztak, ezért lételemük volt, hogy folyton áradjon hozzájuk a meló, vagy épp ellenkezőleg: kicsik voltak amúgy is kevés megrendeléssel. Az maradt életben akinek volt (van) tartaléka, csak az a kérdés kinek meddig tart ki...
Onlinemarketing blog Neve.m.ore 2009.09.03 21:25:27
Figyeld a trendeket és lépj időben. Lépj azonnal!Ez a legnagyobb tanulsága a webkettes szolgáltatások terjedésének és fontossá válásának. Jó homályos, mi? Na erre gondolok:A Twitteren is megjelentek a névlopók. Egyik ügyfelemnek a nevét regisztrálta be valaki. Nulla követő,…..
"Csináld Magad" honlapkészítés teljesen ingyen. Az így 5 perc alatt létrehozott honlapodat, saját magad tudod szerkeszteni, és további ingyenes keresőoptimalizálás információkat találsz a következő bejegyzésben: “Csináld Magad” ingyenes optimalizálható…..
Ha Te is szeretnéd létrehozni saját vírusmarketing kampányodat, mely önmagától terjed, mint egy igazi járvány, akkor látogasd meg a blogomat és olvasd el a Vírusmarketing a keresőoptimalizálás szolgálatában című írásomat, melyből kiderül, hogy mik azok az apró dolgok, amik…..
Bár a téma csak részben érinti a keresőoptimalizálás témakörét mindenképpen foglalkozni kell vele. Gondolj csak bele! Forgalmazod a terméked vagy szolgáltatásod kicsiny hazánkba. Boldog vagy, mert megy a biznisz. De képzeld csak el mi lenne, ha nem csak Magyarország határain belül…..
OurFashion Designer sale 2009.01.23 12:40:00
Végre végre nem csak a Zarában meg a többi hasonló üzletben költhetjük el a pénzüket a leárazásokon, hanem hazai designereket is meglátogathatunk. Komolyan mondom hogy érdemes, sokkal jobb érzés kifizetni nekik az elkölteni kívánt összeget, mint egy nagyvállalatnál hagyni…..
Hungarian SEO 2009.01.23 23:56:16
@KentaurBen:
Nem vagyok biztos benne, de szerintem a fenti kép alatti címek szerintem használhatóak :)
Megpróbálom összeszedni a lényeget... Az új hírlevél feliratkozást külön kell választani: Céges Cég esetén nem kell hozzájárulási nyilatkozat, és bármilyen adatot kérhetsz (kötelezően elkérendő adat nincs... talán ... ez nem tuti) - CSAK valahogy rá kell venned,…..
Ha valaki találkozna egy olcsón kínált Fujitsu Siemens AmiloPro V3515 laptoppal, megköszönném ha szólna.Tegnap délután 15-16 óra között az autóm csomagtartójából kilopták a laptopomat. Az eset valószínűleg a Postás Hotel előtt történhetett, mikor bementem az Üllői és…..
Megígértem, hát itt vagyok!A sokat sejtető cím nem véletlen. Elkészítettem az új honlapomat, rajta olyan infók tömkelegével, amiről eddig álmodni sem mertél volna. Rengeteget tanulhatsz az ingyenes optimalizálás anyagokból, de ha arra vagy kíváncsi, hogy pontosan mit, mikor és…..
Hungarian SEO 2009.01.08 09:03:44
@Körmendi Péter:
Kedves Péter!

Rosszul érted.
Két külön dologról van szó:
1. Az oktatóanyagot én készítettem.
2. Az ingyenes keresőoptimalizálás útmutató bloggereknek pedig fordítás.

Így már talán érthető számodra is :)
Drága Blogger barátom!Köszönöm, hogy már oly régóta olvasod írásaimat. (Persze Neked is köszönöm kedves frissen feliratkozott :))No, de félre a tréfával.Remélem kipihented magad az Ünnepek alatt és talán rendesen meg is híztál.Hát lassan kezdj el visszavenni a kajából, mert…..
Lady User Ladyuser és a 7 titok 2008.11.12 16:10:00
Kapós lettem, mert ketten is táncba (titok leplezésbe) hívtak: Vidi Rita (viruskommando.hu) és Vida Ági (gazdagmami.hu). 7 titkot kell felfedjek és öt bloggertársamat kell játékba hívni.A titok, az akkor titok, ha csak én tudom, igaz-e? De tudok-e nektek hét olyan dolgot mondani, amit…..
  Egyik kedves ügyfelemtől, Pongor-Juhász Attilától, illetve asszisztensétől Gyöngyitől érkezett a következő kérdés: Attila azzal bízott meg, hogy online marketing szempontból elemezzek néhány amerikai oldalt. Meglepetten tapasztaltam, hogy az oldalakhoz kapcsolódó szakmai…..
Hihetetlen sebességgel nő a világháló. Ez talán nem újdonság senkinek. De mit kezdjünk ezzel a ténnyel, mi, honlap tulajdonosok? Hogyan hasznosíthatjuk ezt a keresőoptimalizálás során? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád: keress, kutass, regisztrálj! Kíváncsi vagy már, hogy…..
Krétán voltunk nyaralni, pontosabban nászúton. A tengerparti pihenés közben volt időm elolvasni Joel Bakan, The Corporation című könyvét. Ebben találtam rá egy hihetetlenül ötletes marketing formára, amit átültettem a keresőoptimalizálás területére. Fantasztikus! Talán…..
Mi sem mutatja jobban a keresőoptimalizálás növekvő létjogosultságát, mint az, hogy már a Figyelő gazdasági újság is cikket ír róla. Sőt nem is csak általánosságban, hanem arról, hogy mely optimalizálás forma tiltott és mely engedélyezett. A Google által engedélyezett…..
A válasz egyszerű: Mindenkit, aki behódol neki! Nincs mit szépíteni rajta, ez így van. Ha a honlapod Flash-ben készült, vagy keretes szerkezetű... nem sok esélyed van. Az előbbi azért nem működik, mert a Flash gyártója az Adobe (régebben Macromedia), nem adta ki a forráskódját a…..
Ha rövid akarok lenni, akkor azt mondom: a jó keresőoptimalizálás sehol és soha sem ér véget! Lehet, hogy most sokak kedvét szegem, de az optimalizálás valóban egy hosszútávú munkát jelent. Sok keresőoptimalizálással foglalkozó cég azt mondja, hogy megcsinálja az…..
avagy Melyik kulcsszót használjam a honlapom keresőoptimalizálása során? Nem árulok el nagy titkot ha elmondom: a keresőoptimalizálás alapja a kulcsszavak vagy kifejezések használata a honlapon. Igen ám, de biztos, hogy a megfelelő kifejezést használod? Biztos, hogy arra keresnek…..
Ennek meg mi köze a keresőmarketing szolgáltatáshoz? Nyugodj meg kérlek! Megmagyarázom: Az egyes honlapokon működő fórumokban, a felhasználók adott témákban üzengetnek egymásnak. Az adott honlap témaköréhez tartozó fórumhoz hozzászólhatunk és elhelyezhetjük a honlapunk…..
Hungarian SEO 2007.08.03 21:59:04
Kedves Tomi!

Kemény szavak ezek. Látom te is rendszeres olvasója vagy WG blogjainak. Ez dícséretes. Belenéztem az oldalaidba. Tényleg jók és a stílus is remek, jók a szövegek, de hogy a te szavaiddal éljek
sz@rt sem érnek referenciák nélkül.
Tudom, hogy Gábor mást tanít, de ha elkezdesz szapulni valakit, akkor ne csak a szád járjon, hanem mutass is valamit!
Én itt a blogban a saját tapasztalataimat teszem közzé, ami természtesen eltérhet a tiedtől.
Tartsd ezt tiszteletben! Légy jó fiú, és ne viselkedj úgy, mint egy neveletlen kisgyerek!
Hungarian SEO 2007.11.11 08:40:34
Szia Rita!

Akkor tegyük rendbe kicsit a dolgokat. Kezdem az elejéről:
A honlap, amiről beszélünk a
www.erdelyikopo.net, ha nem tévedek.
A www előtagot lecserélve, tetszőleges nevű úgynevezett aldomaint hozhatunk létre a saját tulajdonunkban lévő webcímeken. Így kvázi egy újabb "mappát" hozunk létre a már meglévő "főmappánkon" belül. Melyre egy különálló honlapként funkcionáló weblapot tudunk feltenni.
Ez történt itt is, tehát a fórum egy különálló weblap, amely kevésbé ismert a Google számára (kisebb Page Rank érték), ezért a forum.erdelyikopo.net hátrébb jelenik meg, mint a fődomain alatt lévő oldal, de bizony az is megjelenik, méghozzá a 18. helyen.
Remélem így már letisztult a "kép" :)
5 GB tárhely ingyen! Na erre mondjatok nemet! Még a Google is csak 2 GB-ot ad! Ez egy olyan tárhely, amely speciálisan a fotóidnak videóidnak lett kifejlesztve. A regisztrációhoz csak egy e-mail címre van szükséged és már viheted is. Ennél jobb marketing eszközt kétlem, hogy…..