Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David[Lonsi XD]

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Tweek teljesen kiborul, Mexikómabéka a fogait nyalogatja, Simon átöltözik, de persze továbbra is nagggyon keméééény, Isys pedig odamondja a tutit! És emellett megjelenik egy hadseregnyi zombi is, csak hogy teljes legyen a kép!..
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..
Volt egy rövid kis szünet, de visszatértünk! Sorter nemsokára elkészül a Machine Girl-el, de addig is itt egy kis gyöngyszem-videó Tony Scott 2004-es filmjéről. A tűzben edzett férfi egy emberrablás története, egyszerre meghatóan és kegyetlenül elmesélve. Mindez megspékelve…..
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Egyszerűen hibátlan bemutató! Gyors, pörgős,érthető, nincs benne semmi fölös extra. Azt mondom folytasd a videózást, mert ráéreztél,hogy mi kell nekünk :)+A végén a zárózene beúsztatása is nagyonjóNajó van 1 hiba: nem írtad ki a szám címét :)[amire 3 éve fáj a…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..