Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EdVed

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a Better, ami a második hivatalos dal a november 24-én megjelenő új Guns N’ Roses lemezről, a Chinese Democracy-ról. Mellette megtalálható még az album címadója is, de aki a neten kutat egy kicsit, az sok továbbira is ráakadhat, viszont mi ezt inkább nem is mondjuk, mert…..
comment:com Feltámadt a Tv2 2008.11.17 18:06:00
Hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen, a Tv2 hétköznapi műsorstruktúráján ez nem nagyon segített. Csütörtökön a New York-i helyszínelők 35 százalékos közönségarányt ért el az RTL-en, ugyan Gjoni ennél még Szőke András nélkül is többet tud, de a konkurencia…..
A hétvége általában a Tv2-é szokott lenni, szombat-vasárnap családi üzemmódba vált az ország, és ugye a Tv2 még mindig úgy él a nézők fejében, mint a közszolgálati kereskedelmi tévé. A családbarát csatorna. Arról már nem is beszélve, hogy vasárnap Napló, amit legfeljebb…..
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
comment:com Ahol a fasz az fasz 2007.08.31 17:12:00
Ma tíz óra után pár perccel indul a Viasaton a Dirt, a sorozat, ami megmutatja, hogy milyen a bulvármédia ott, ahol nem Jáksó László, meg az RTL Klub súgja meg, hogy akkor mi is legyen címlapon, és ahol senkit nem érdekelnek a teljesen kamu botrányok (Jáksó évek óta nem kefélt,…..