Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsukiko

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legszebb januári indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra!  tpety Letöltés: 4:3 16:9   nagy_istvan Letöltés: 4:3 16:9   GPe Letöltés: 4:3 16:9   elizabeth vancsai Letöltés: 4:3…..
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
Tsukiko 2013.12.08 21:13:48
@AnnaKarenina: Értem, és az engem is bosszant. De igazából ettől a műsortól nem várható, mert szerkesztett. Viszont, ha tényleg tehetségkutatóként tekintünk rá, ott pedig nekem az a problémám, hogy lehet valaki tehetséges, ha nem szimpatikus az embereknek. Pedig most ebben a szériában levők iránt nagyon sok negatívumot tapasztaltam a nézők körében a hozzászólások alapján. Ők pedig popzenészek lennének. Szóval úgy gondolom, hogy nekik elengedhetetlen lenne, hogy szimpátiát keltsenek, amivel a felszínen tudnának maradni.
Tsukiko 2013.12.08 21:22:27
@reccs: Ezzel nem is vitatkozom :)
Tsukiko 2013.12.08 22:00:42
@AnnaKarenina: Persze, értem ezt is. De ahogy már mondtam, az marad fent, aki rendelkezik mind a két dologgal. Ahogy ezt látni lehetett számtalan hasonló alkalommal. Majd úgyis meglátjuk mi lesz. De nem szeretnék vitatkozni, csak elmondtam a véleményem. :) Biztos, hogy valakinek bejön mindegyikük és az is jó, kell az is, különben minek a műsor.
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
Tsukiko 2013.11.11 10:48:18
@sixx: Igen, köszönöm, megvan. Ezzel tisztában is vagyok. A hozzászólásom egy része a többi hozzászólónak lett címezve. De úgy gondoltam úgyis lejön majd annak, akire vonatkozik.
Csak az volt a problémám, hogy olyan mintha, tényleg csak kényszer lenne ez az egész X-Faktor értékelés, és biztos sokan azért olvassák itt a commenten, mert "a sixx írta!", ami tök jó, eddig én is így voltam. :) Csak úgy érzem, hogy egy kicsit már több benne a negatív felhang, mint amit talán megérdemel. Ezért írtam azt, amit...
Tsukiko 2013.11.11 11:05:39
@sixx: Értem, és érthető, mindenkinek meg lehet a véleménye, még egy cikkírónak vagy posztírónak is.
Én is csak a véleményemet írtam le. :)
De ezek szerint tényleg ez jött le, hogy unod kissé már. Köszönöm én is a megértést! További jó munkát! A többi hozzászólónak, meg jó vitát, vagy egyetértést! :D
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tsukiko 2012.09.05 15:00:34
@beepee: Respect. Azt hiszem jól leírtad, ami bennem is megfogalmazódott. Tényleg rettenet, hogy mindenkinek, minden probléma. Ezért nem fogunk dűlőre jutni semmiben. Amíg mindenki fölényes, okoskodó és irigy lesz, addig hiába hirdetnek toleranciát. Nem mindenki képes rá. Pedig mindenkire szükség lenne, hogy élhető legyen a környezet.
A cikkhez hozzászólva, pedig tényleg az a legnagyobb gond? Ha dudálni akar, dudáljon, de tényleg nem kell rátenyerelni a kürtre, hogy kifogyjon belőle a szufla. Lehet azt is kulturáltan végezni, és tényleg az a két perc, amíg elhaladnak a kocsik tényleg nem okoz világvégét.