Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phaszomkivan

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Elhunyt Hypós Feri 2010.06.23 10:30:00
44 éves korában hunyt el a Fradi B-közép legemblematikusabb alakja, a legendás Hypós Feri. Egy hete szállították agyvérzéssel kórházba, ám tegnap a szervezete feladta a harcot, nyugodjék békében!Második, harmadik rész itt...
Subba Twitter: Zimi kontra Index 2010.06.10 11:33:21
Phaszomkivan 2010.06.11 09:31:54
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
Phaszomkivan 2010.06.08 17:38:46
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
Subba Heti LOL: Tmobile 2010.05.31 10:20:00
VIA..
Phaszomkivan 2010.05.31 17:57:53
Vannak olyan megalázó helyzetek multiplayer játékokban, amikért az ember legszívesebben a való életben vette revansot; azt hiszem, mind találkoztunk már ilyenekkel. Persze ezek a helyzetek az esetek 99,99 százalékában pont azon a szinten maradnak, mint amikor az ember úgy gondolja,…..
Phaszomkivan 2010.05.29 18:30:44
Nem, a hátizsák egyáltalán nem menő cucc, ahhoz túl praktikus, hogy burzsujok is hordják. Iskoláskorúaknak viszont teljesen rendben van, és hát a milliárdosoknak nyilván vannak milliárdoscsemetéik. Nekik azt tanácsolnánk, hogy Budmil helyett vegyék csak meg Nikola Knezevic…..
Az ország kertésze, Bálint gazda felügyelte a szorgoskodó kezeket. Legnagyobb segítségét, Kis Ramónát, a legnépszerűbb hazai sorozatból már jól ismerhetjük. A kertészkedők táborát az ex- színész, jelenleg lemezlovas Dj Bruckmann is gyarapította. A Kaukázus zenekar…..
Nagyon érdekel, hogy ti, olvasók mit gondoltok a következő esetről, az eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg meg fogja osztani a véleményeket. Ítélkezni könnyű persze, de nagyon más a helyzet egy arra járó gyalogos és egy kisteherautóval járó futár szemszögéből. Kell…..
Nem először csinálta már ezt velem, ezért most nyomtam néhány screenshotot, hogy lássátok, mire számíthattok, ha nem vigyáztok: épp a legnagyobb jóindulattal mutogattam Dóra fotóit egy ismerősömnek, amikor valahonnan előbukkant a billentyűzet, és elfoglalta a képernyő…..
Egy piknikezéskor rosszul tekertem vissza a lekvárosüveg tetejét, és csak otthon vettem észre, hogy a műalkotásnak is beillő gyönyörű piknikkosár belseje egy merő baracklekvár. Na, a hozzám hasonló barbároknak biztosan nem való a Rolls Royce új kiegészítője, a bazidrága,…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Phaszomkivan 2010.05.19 11:25:36
IJ
Sárdobáló Bérrettegők 2010.05.17 09:52:00
Nem rég tilosban parkoltam, amit a rendőrség nyomozati cselekménnyel kiderített (megkérdezte tőlem levélben, én voltam-e). Ezután jól megbüntetett, én pedig befizettem a büntetést.A félreértések elkerülése végett szögezzünk le három dolgot.A büntetés alapjául szolgáló…..
Népszerű műfaj a Homáron az "ott is szopatják a vásárlót, ahová bármikor emigrálnék, ha lenne merszem" típusú poszt. Íme egy újabb, Viktortól, Írországból, ahol a Lidlben ugyanúgy nem szégyellik jó nagy számokkal kiplakátolni az egycentes árleszállítást. A…..
Phaszomkivan 2010.05.17 12:40:57
@privateer: google fordító arabnak írta amúgy nekem kínai.
De a lényeg nem ez hanem ahogy webmestar is írja magyar oldalon magyarul akarom olvasni a szöveget bassza meg.

Nem tudom, hogy ezzel nyalizni akarnak ezek zugujságírók vagy szimplán arcoskodni?